Rent Apartemen L'Avenue Pancoran - 2BR Pancoran BEST L'Avenue Apartment By Travelio
Apartemen L'Avenue Pancoran - 2BR Pancoran BEST L'Avenue Apartment By Travelio
360°

2BR Pancoran BEST L'Avenue Apartment By Travelio - Jakarta

4.8/5 excellent Based on 38 reviews
Jl. Raya Pasar Minggu Kav. 16, RT.7/RW.9, Pancoran, Kota Jakarta Selatan 12780 - Property ID: J2ZS1V9I
Full Furnished
Max. 4 Guest(s)
3 Bed(s)
3500 W
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Deluxe
Discover fully equipped, professionally managed homes strategically located in the city’s popular areas. Perfect for a quality stay, convenient for business or leisure, with more value for money room sizes, complimentary standardized amenities and varied array of facilities. Average room rate from Rp 500,000 to Rp 899,999 per night.
A high class apartment situated in Pancoran/Tebet with complete and premium room & building facilities. A perfect choice for workers who looking for an alternative place in Southern Jakarta especially Pancoran, MT Haryono, dan Tebet. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Apartemen L'Avenue Pancoran
tower
South
floor
10
Check-in
14.30 - 22.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
The accommodation and fabrics will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000, maximum 1 person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour
unit facilities
Kitchen
Washing Machine
Tablespoon
Rice Cooker (Obsolete)
Refrigerator
Plate
Microwave
Kitchen Set
Glass
Fork
Electric Stove
Teko Elektrik
Dining Table
Dining Chair
Other
Portable
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Mirror
Curtain
Air Conditioner
TV
Blanket
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Bedroom
Trundle Bed (Super Single & Single Underbed)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Mirror
Curtain
Air Conditioner
Blanket
Bed Config :
1 Single (100x200)
1 Single (Underbed)
Living Room
Curtain
Air Conditioner
TV
Sofa Pillow
Chair
Desk
Complimentary Bottled Water
Bathroom
Dustbin
Mirror
Tissue Holder
Shower
Bathroom Sink
Toilet Bowl
Toiletries
Towel
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
ATM On Site
Access Card
Cafe
Elevator
Jogging Track
Laundry (Charge)
Restaurant
Shops
additional info
Daily Deposit
IDR 700,000.00
Monthly Deposit
IDR 8,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 13,429,452.75
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after check out. The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete. For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after the invoice issued.
reviews (38)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Overall puas dgn pelayanan. Hal yg perlu ditingkatkan pada aspek kebersihan unit dan jumlah kartu akses agar bisa lebih dari satu
Apartemennya sangat nyaman dan layanan dari Travelio sangat ramah..
Semua sudah bagus, cuma kalau bisa bantalnya diganti karena sudah tipis.
Bersih
terima kasih
pelayanan dari travelio sudah baik..
Semuanya lancar dan aman..
Proses check in dan check out mudah, selama menginap aman dan nyaman, administrasi jelas dan terpercaya. Overall good experience.
Apartemennya keren abis dan travelio nya juga udah bagus..
Tidak ada..
Saya sudah ditelepon oleh CS travelio bisa tolong dicek di sana untuk review saya -
Overall udah baik mungkin perlu ditambah air mineral nya aja..
Semua aman-aman saja..
ok
Sangat menyenangkan . Tapi wifi tidak bisa di gunakan . Air galon abis ..
Tidak ada..
Praktis banget cari sewa apartemen di travelio
Keren
Kurang puas, ada dispenser tp gak menyediakan isi
Kamarnya luas, bagus, bersih. Cuman perlu dilengkapi peralatan masak sama makan aja. OK
Tempatnya nyaman, enak, bersih. Kurangnya cuman di perlengkapan apartemnnya saja yang perlu dilengkapi lagi. Seperti diperlengkapan dapurnya yang masih kurang. OK
Semuanya sangat memuaskan, tempatnya bersih, pelayanannya sangat ramah. Ok
Lokasinya sangat strategis, pelayanannya cukup baik. Pokoknya overall cukup bagus deh. OK
Tempatnya bersih lokasinya juga strategis banget. OK
Lokasinya strategis banget, dekat dengan keramaian. Suka sekali dengan pemandanganya. Propertinya bersih ada pool dan jacuzi juga. Pelayanannya juga sangat baik, check in outnya lancar tidak ada msalah, sangat memuaskan. OK
Semuanya bagus, ngak ada masalah menginap disini. Cuman jalan menuju kesini saja macet yaa.
Sangat puas,kondisi real sesuai dengan yg ditawark
apartment in strategic area. air conditioning could be cooler.
Semua sudah ok, tetapi wifi slow perlu diperbaiki
We'd recommend it.
pelayanan cukup memuaskan dengan unit lumayan bersih tetapi masih ada sedikit debu
great communication, GREAT location IN Pancora, and very friendly
.
I would totally recommend this apt, not only I feel really cozy staying there but also the hosts are so nice that makes you feel really comfortable with..five stars out of five!
They were very efficient in replying messages and let me have a late check out as well.
The room was neat, clean and house spacious. Value for the price.
was a pleasure to stay there. Everybody was nice and they helped me a lot! We had nice conversations and I wouldn't change a thing! Thank you so much guys
Nice location and area
    Q&A - Discussion about this property
    R********* 16 Mar 2021, 00:26
    kalau untuk 5 orang dewasa dan 2 anak usia 3 tahun apakah boleh?
    Travelio 16 Mar 2021, 00:37
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk maksimal tamu sesuai dengan deskripsi pada halaman pemesanan, untuk anak dibawah 12 tahun tidak dikenakan biaya tambahan. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.-fi
    A***** 08 Mar 2021, 23:06
    apakah ada water heater di kamar manfi?
    Travelio 11 Mar 2021, 01:26
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan unit tersebut tidak tersedia water heater. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    M****** A**** 28 Feb 2021, 18:36
    Bisa liat unitnya terlebih?
    Travelio 28 Feb 2021, 21:49
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk pengajuan showing perlu kami lakukan penjadwalan, yang dimana penjadwalan tersebut bersifat pengajuan dan bersifat tentative. Jika unit available dan pengajuan diapprove. Pengajuan bisa dilakukan melalui website kami dengan cara klik tahunan pada website unit ini kemudian akan muncul di kanan pojok "request showing unit". Untuk showing hanya diperuntukan untuk tamu dengan rencana pemesanan minimal satu tahun. Atau Bapak juga bisa isi data berikut untuk pengajuan showingnya: Nama : No. Telepon/Whatsapp : Nama / ID Property / Link : Email : Estimasi Budget : Jumlah tamu : Lama pemesanan (Minimal 1 Tahun) : 1 Tahun Perkiraan periode check in : Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information 2BR Pancoran BEST L'Avenue Apartment By Travelio

      Enjoy the pleasure of luxury apartment, complete with premium facilities, and situated in Jakarta's business area.

      The room space has a spacious area with city view through transparant wide window, perfectly give a romantic sense at night and lightning your room more in the day.

      Situated right beside Sampoerna University and within 15 minutes drive from MT Haryono business area, very suitable for workers whom looking for an alternative place to make your mobility easier.

      A new apartment with high class hotel facilities such as pool, multi-tools gym, kids zone, and sauna that can be use after your ended your day.

      This unit has two bedroom with queen bed size, and 2 single beds size. Both of the room facilitated with full AC, premium linen with hotel-style level and wide window facing to city view.

      You will get a private bathroom with toiletries and towels. Private kitchen also equipped with gas stove, electric kettle and rice cooker. Fridge, washing machine and dining table also available to use.

      Interested to feel this relaxing place during your busy day? Best In Pancoran L'Avenue Apartment By Travelio is your answer! Answer for daily, weekly and monthly rental.

      Best In Pancoran L'Avenue Apartment By Travelio Location

      Situated along of South Jakarta main road. 20 minutes to Semanggi dan Sudirman area; 14 minutes drive to Halim Perdana Kusumah; 15 minutes to Menara Jamsostek and Jalan H.R Rasuna Said area; 13 minutes to Menara Bank Mega; 10 minutes to Bidakara; 9 minutes to SMESCO Indonesia. 

      For academic purposes, the apartment near Paramadina university with 10 minutes drive or Sampoerna Univeristy only 1 minute walk away.

      Recreational At Best In Pancoran L'Avenue Apartment By Travelio

      Hypermart such as Carrefour M.T Haryono, Gelael, and culliunary center at TIS can be reach by 5 minutes drive.

      Plaza Kalibata 9 minutes; 25 minutes to Ragunan zoo, Pacific Place Mall and Plaza Semanggi; 30 minutes to National Museum and Gallery.

      Best In Pancoran L'Avenue Apartment By Travelio Facilities

      A two bedroom's apartment with queen bed size and two single beds size. A bathroom with shower, toiletries, water heater, and towels. Kitchen equipped with standard cooking utensils with fridge, rice cooker,  gas stove, and dining table area. Also, balcony with city view.

      Apartment building also hosts you with pool, jacuzzi, ATM, gym, sauna, playground, tennis and basketball court, cafe, minimarket, and also monthly magazine report. 

      Trivia

      • This unit furnished with a brand new furniture and facilities since early 2017, so it is possible for you to get a best experience with high level of comfortable.
      • Snacks, sweet tea, and mineral water by Travelio are provided once when you checked in.
      landmark nearby
      show more
      show less
      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property on