Rent Apartemen Royale Springhill - 3BR The Royale Springhill Apartment near JIEXPO/PRJ Kemayoran By Travelio
Apartemen Royale Springhill - 3BR The Royale Springhill Apartment near JIEXPO/PRJ Kemayoran By Travelio
360°

3BR The Royale Springhill Apartment near JIEXPO/PRJ Kemayoran By Travelio - Jakarta

4.7/5 excellent Based on 27 reviews
Jl. Benyamin Suaeb Blok D7, Kemayoran, Pademangan Tim., Pademangan, Kota Jkt Utara, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14410 - Property ID: JHBTSQTE
Full Furnished
Max. 6 Guest(s)
4 Bed(s)
4400 W
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Premium
Indulge in tastefully styled high-end, professionally managed homes combined with hotel-like service and high-quality facilities in premium locations. The ultimate choice for luxury travel or business enthusiasts. Average room rate starting from Rp 900,000 per night.
The Royale Springhill offers exclusive and green building concepts for you. Enjoy the various facilities provided directly to you. Easy access to Soekarno-Hatta International Airport. (See More)
This unit is using prepaid electricity token
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Apartemen Royale Springhill
tower
Marygold
floor
11
Check-in
14:30-24:00
Check-out
12:00
Cleaning Fee
The accommodation and fabrics will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000, maximum 1 person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
unit facilities
Other
Portable
Access Card
Non-Smoking Room
Living Room
Curtain
Air Conditioner
TV
Sofa
Complimentary Bottled Water
Bathroom
Mirror
Shower
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Exhaust Fan
Toiletries
Bathtub
Toilet Tissue Holder
Towel
Bathroom
Mirror
Curtain
Shower
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Exhaust Fan
Toiletries
Toilet Tissue Holder
Towel
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Curtain
Air Conditioner
TV
Blanket
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Bedroom
Trundle Bed (Super Single & Single Underbed)
Pillow
Curtain
Blanket
Bed Config :
1 Single (100x200)
1 Single (Underbed)
Bedroom
Pillow
Wardrobe
Hanger
Curtain
Table
Chair
Blanket
Bunk Bed
Bed Config :
2 Single (100x200)
Kitchen
Tablespoon
Spatula
Serving Plate
Sauce Pan
Refrigerator
Plate
Oven
Mug
Mixing Bowl
Microwave
Glass
Gas Stove
Fork
Dining Table
Dining Chair
Cooking Knife
Chopping Board
Bowl
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
24-Hour Security
Access Card
CCTV Public Area
Elevator
Jogging Track
Laundry (Charge)
Playground
Supermarket
additional info
Daily Deposit
IDR 1,100,000.00
Monthly Deposit
IDR 15,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 20,196,716.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after check out. The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete. For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after the invoice issued.
reviews (27)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
thankyouu
semuanya sudah cukup oke..
Apartment nya bagus untuk keluarga, private lift aman menjaga privasi, peralatan masak lengkap, ada setrikaan juga ngebantu banget, cuma Kursi meja makan udah pada mengelupas, harus ganti
Mantap
Thank for travelio.. you are is the best.. make everything is easy if i booking in you..
So far tempatnya nyaman karena emang keluar lift langsung lantai properti kita sendiri. enak nyaman super luas cozy, pelayanan juga ramah, cuma lantainya emang agak berdebu butuh dipel dulu sebelum duduk duduk. so far puassssss
Pelayanan bagus
Murah dan nyaman
Recomend staff mas armand cepet standby nya
Travelio sudah cukup baik..
lancar-lancar aja semua..
tidak ada masalah selama menginap di sana..
So far so good..
Saya senang selama menginap di sini apartemennya bagus, saya suka dengan layanan dari travelio juga..
Lokasinya agak susah cari tempat makan..
Perfect..
Tidak ada masalah selama menginap disana..
Toilet utama tidak bisa digunakan. Travelio bagus saya baru pertama kali pake next oingin nyoba lagi deh..
Properti sesuai dengan gambar, bedanya hanya di gambar terlihat lebih besar, tetapi aslinya tidak sebesar yang terlihat di gambar. Namun, overall propertinya bagus, sesuai ekspektasi, private, dan fasilitas yang diberikan juga sangat oke. Terima kasih.
proses checkin & checkout cepat,staff travelio sangat fast respon lokasi dekat dengan prj, tapi sulit untuk ditempuh dengan berjalan kaki karena harus menyebrang jalan raya
Apartment bagus. Lokasi strategis. -
Lokasi strategis, kamar bersih dan nyaman
Tempatnya bersih, nyaman, enak, dan mudah dijangkau. Pelayanannya sudah cukup baik, mas nya juga sangat membantu mengantar kami. Proses check in nya cukup mudah ya, kita tinggal datang dan langsung bisa masuk.
untuk keselurahan kami puas, hanya tolong di perhatikan kamar mandi depan itu mampet lobang yang di showernya, jadi tolong diperbaiki supaya pelanggan berikutnya tidak merasakan hal yang sama. lantai juga kotor, diinjak dengan telanjang kaki, kaki kami semua kotor. selain itu semuanya oke. terima kasih.
We were happy to stay in the property and our general view is satisfactory and exceeds expectation in some areas. Some of the things that may help make the stay of tenants even better is to make sure the apartment is thoroughly clean before the new tenants move in and make sure there is complimentary shampoo/shower gel. Also bed covers on all beds for the number of people staying in the apartmen... +More
Tempatnya bagus, bersih, lokasinya juga strategis. Rencana saya akan menginap disini lagi, bagaimana caranya ya, kalau bisa dibantu ya untuk tanggal 8 - 9 sepetermber supaya menghubungi saya. Terimakasih. OK
Tempatnya nyaman
    Q&A - Discussion about this property
    S***** 30 Nov 2020, 18:36
    tanggal available nya ga ada ya???
    Travelio 01 Dec 2020, 18:05
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk mengecek ketersediaan unit atau pengecekan harga dan informasi unit, bapak/ibu bisa melakukan sendiri dengan cara mencari unitnya terlebih dahulu di website kami yaitu www.travelio.com atau menggunakan aplikasi Travelio. Kemudian pilih masa sewa : harian, bulanan dan tahunan kemudian pilih tanggal check in dan check outnya, masukkan jumlah tamu yang akan menempati unit lalu klik "Cari". Jika harga tertera di kolom tanggal, maka untuk unitnya tersedia. Untuk harga bersifat fluktuatif dimana harga bisa saja berubah sewaktu-waktu. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    S***** 30 Nov 2020, 18:30
    tanggal yg available nya ga ada kak?
    Travelio 01 Dec 2020, 18:04
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk mengecek ketersediaan unit atau pengecekan harga dan informasi unit, bapak/ibu bisa melakukan sendiri dengan cara mencari unitnya terlebih dahulu di website kami yaitu www.travelio.com atau menggunakan aplikasi Travelio. Kemudian pilih masa sewa : harian, bulanan dan tahunan kemudian pilih tanggal check in dan check outnya, masukkan jumlah tamu yang akan menempati unit lalu klik "Cari". Jika harga tertera di kolom tanggal, maka untuk unitnya tersedia. Untuk harga bersifat fluktuatif dimana harga bisa saja berubah sewaktu-waktu. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    I***** W***** 20 Oct 2020, 16:27
    kalau mau dipakai buat kamar pengantin (akan dihias pakai bunga dan beberapa pernak pernik) apa boleh?
    Travelio 20 Oct 2020, 21:26
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan di unit tidak di perbolehkan tamu untuk membuat acara, untuk foto weading atau lain sebagainya. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information 3BR The Royale Springhill Apartment near JIEXPO/PRJ Kemayoran By Travelio

      The Royale Springhill offers exclusive and green building concepts for you. Enjoy the various facilities provided directly to you. Easy access to Soekarno-Hatta International Airport.

      This apartment has the concept of green building occupancy. This concept makes The Royale Springhill has a green environment in the city center and blends with nature. The ambiance and surroundings that provide the coolness in the middle of the city, making this apartment suitable for you who need freshness in the middle of the city.

      The Royale Springhill also offers easy access to strategic places like Soekarno-Hatta International Airport, JIExpo Kemayoran, Mangga Dua, Tanjung Priok and other strategic locations.

      This apartment features a queen-sized bed in the master bedroom, a trundle bed in the second room and a bunk bed in the third room. Your rest will be maximal with a sofa and air conditioning provided in the living room. This apartment is also equipped with TV and free wifi access to support your activities.

      The apartment is equipped with a minimalist kitchen and utensils such as frying pan, frying pan, rice cooker, kitchen sink, microwave and other utensils. To keep your body fresh, this apartment provides a bathroom with toiletries such as bathtub, shower, bathroom sink, closet, jet shower and water heater.

      You can access outdoor facilities such as swimming pool, fitness center, playground, jogging track, and laundry.

      Location of 3BR The Royale Springhill Apartment near JIEXPO / PRJ Kemayoran By Travelio

      49-minute drive to Soekarno-Hatta International Airport (28.8 km); 22 minutes to Kelapa Gading (7.3 km); 18-minute drive to Mangga Dua (7.1 km); 28-minute drive to Mangga Besar Station (7.3 km); 19-minute drive to Pelabuhan Ring Road (11.7 km).

      Recreation of 3BR The Royale Springhill Apartment near JIEXPO / PRJ Kemayoran By Travelio

      You can access entertainment centers such as Kemayoran Golf Fair which is only 2 minutes by foot (550 m); 6-minute drive to JIExpo (Jakarta International Expo) (2.6 km); 16 minutes to Mall of Indonesia by car (5.5 km); 26 minutes to Kelapa Gading Mall by car (8.5 km); and a 16-minute drive to Pasar Senen (5.6 km). 

      Facilities of 3BR The Royale Springhill Apartment near JIEXPO/PRJ Kemayoran By Travelio

      This apartment features a queen-sized bed in the master bedroom, a trundle bed in the second room and a bunk bed in the third room. Your rest will be maximal with a sofa and air conditioning provided in the living room. This apartment is also equipped with TV and free wifi access to support your activities. 

      The apartment is equipped with a minimalist kitchen and utensils such as frying pan, frying pan, rice cooker, kitchen sink, microwave and other utensils. To keep your body fresh, this apartment provides a bathroom with toiletries such as bathtub, shower, bathroom sink, closet, jet shower and water heater.

      You can access outdoor facilities such as swimming pool, fitness center, playground, jogging track, and laundry.

      Trivia

      • Snacks and drinks are provided once you check-in
      • We provide linen with star-hotel quality
      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property on