Rent The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment
Full Furnished
Full Furnished
Full Furnished

The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment

Jl. Epicentrum Tengah No.3, RT.2/RW.5, Karet Kuningan, Kecamatan Setiabudi, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12940

View Map
Type Daily Monthly Yearly Unit
1BR IDR 729,999 / night IDR 10,619,999 / month IDR 228,000,000 / year 1 units
2BR IDR 889,140 / night IDR 15,500,624 / month IDR 167,217,140 / year 16 units
Apartment
Apartment Facilities
  • 24-Hour Security
  • CCTV Public Area
  • Jogging Track
  • Playground
  • Swimming Pool
Location

Soekarno Hatta International Airport can be accessed by 38 minutes driving (34.1 km); Halim Perdanakusuma Airport is 38 minutes away (11,5 km) by driving; 13 minutes to Tebet or Sudirman Station through different routes; and Karet Kuningan Transjakarta Bus Shelter could be reached by 14 minutes walking (1 km). This apartment located near to several embassies such as Australian, Saudi Arabia, India, Singapore and Poland Embassy which could be reached by 10 minutes driving (3,2 km). Sudirman Center Business District could be accessed by driving for 21 minutes (7 km).

Recreation

This apartment located near to several famed-South Jakarta shopping mall such as Epicentrum Walk Mall which is 5 minutes walk (400 m); ); You can find a lot of food there, such as Rempa Manado, Namaste Resto, Mama Malaka, My Pho, Mie Aceh Atakana, Hainan & Co, Yong Tau Fu, Gado Gado & Ketoprak "Djakarta", Nasi Goreng Babat, Ichiban Sushi, Gandy Steak House, Sate Khas Senayan, Ta Wan, Liquid Exchange, Gusto, Do An, Sentral Al – Jazeerah, Bebek Bengil, Domino's Pizza, Mokka Coffee Cabana, etc.

 

Starbucks Coffee, Daily Bread Bakery Café, The Cafe - XXI Epicentrum Walk, Cheese Tea Inc, Koffee Konco, Chatime, Kopi Gawe, Kopi Sodara, Dum Dum Thai Drinks, Kopi Lugu, Koffie Nation, etc.

 

You can also find many good restaurants and cafes around Epicentrum area such Casadina Kitchen & Bakery is only 1 minutes walking (88 m); 7 minutes walking to Lucky Cat Coffee & Kitchen (550m); 6 minutes walking to Bluegrass Bar & Grill (450 m); 7 minutes walking to Rasuna Garden Food (550 m);

 

 

Besides Epecentrum Walk Mall, you can also visit other shopping centers with 6 minutes driving to Plaza Festival (1,2 km); Kota Kasablanka Mall (2,1 km); and Kuningan City (5 km); Lotte Shopping Avenue (5,4 km); Mal Ambassador (4,4 km) which could be accessed by driving for 15 minutes. For those of you who love to read could visit Freedom Library Jakarta by 8 minutes driving (2,9 km).

landmark nearby
show more
show less
Latest review The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment
Cozy 2BR at Empyreal Epicentrum Apartment By Travelio
Cozy 2BR at Empyreal Epicentrum Apartment By Travelio
Yoshitaka, 08/09/2020
tidak ada masalah selama menginap di sana..
Cozy 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Cozy 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Hansel, 06/09/2020
Sudah bagus dan sudah baik semua..
Spacious 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Spacious 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Airbnb, 27/07/2020
Apartemennya sudah cukup oke dan nyaman..
Comfy and Spacious 2BR The Masterpiece Epicentrum Apartment By Travelio
Comfy and Spacious 2BR The Masterpiece Epicentrum Apartment By Travelio
Nurtika, 20/07/2020
Tempatnya luas banget. Seru buat dipakai bareng dengan teman-teman. Cukup bersih, peralatan masak cukup lengkap, cuma ga ada galonan air aja sih. Tapi over all oke kok.
Relaxing 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Relaxing 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Yelyzaveta, 27/06/2020
everything is alright..
Exclusive 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Exclusive 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Nadira, 21/06/2020
Saya sudah pernah ditelepon oleh CS travelio dan saya sudah sampaikan komplain dan masukan saya melalui CS travelio..
Cozy 2BR at Empyreal Epicentrum Apartment By Travelio
Cozy 2BR at Empyreal Epicentrum Apartment By Travelio
Ruri, 22/05/2020
Check-in dan check-out nya aman dan apartemennya juga nyaman..
Cozy 2BR at Empyreal Epicentrum Apartment By Travelio
Cozy 2BR at Empyreal Epicentrum Apartment By Travelio
Brama, 20/04/2020
Unitnya sebelum check in sebaiknya dipastikan bersih soalnya kemaren lantainya sangat berdebu. Overall unit bagus sesuai dengan foto dan deskripsi :)
Modern Furnished 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Modern Furnished 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Saras, 12/04/2020
Kamarnya bagus dan nyaman untuk kebersihan bisa lebih ditingkatkan lagi..
Luxury 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Luxury 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Saras, 11/04/2020
Beberapa fasilitas di apartemen tersebut ada yang rusak tapi langsung diberi oleh staf travelio yang handle check in..
Spacious 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Spacious 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Raditya, 08/04/2020
Saya sudah beberapa kali menginap di sana dan udah nyaman banget..
Comfy and Spacious 2BR The Masterpiece Epicentrum Apartment By Travelio
Comfy and Spacious 2BR The Masterpiece Epicentrum Apartment By Travelio
Tomy, 07/03/2020
Sesuai deskripsi dan nyaman untuk ditinggali
Posh 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Posh 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Silvia, 28/02/2020
Seneng banget unitnya sesuai dengan yang didisplay. Unit luas dan nyaman, pelayanannya juga menyenangkan!
Comfy and Spacious 2BR The Masterpiece Epicentrum Apartment By Travelio
Comfy and Spacious 2BR The Masterpiece Epicentrum Apartment By Travelio
Rama, 21/02/2020
Teman saya nyaman-nyaman aja selama menginap di sana..
Exclusive 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Exclusive 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Emi, 17/02/2020
Perfect location, cocok untuk staycation 1 atau 2 hari. Cukup rapi dan bersih. Kelengkapan dapur kurang, tidak ada mesin cuci dan dispenser air minum. Channel TV sangat minim.
Relaxing 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Relaxing 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Aries, 10/02/2020
Saran aja kan lebih baik apabila disediakan sandal jadi tidak mengotori apartemen dengan menggunakan sepatu atau sendal pribadi untuk berjalan di dalam apartemen. Untuk apartemen tidak ada masalah sudah baik semua..
Modern Furnished 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Modern Furnished 2BR at The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Frangky, 27/01/2020
Excellent service with comfortable place. If you want to stay with remarkable moment, using Travelio aja!
Exclusive 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Exclusive 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Tri, 23/01/2020
Untuk apartemennya tidak ada masalah cuma spreinya aja saya merasa agak kurang fresh atau bersih dan wi-fi nya tidak bisa digunakan..
Exclusive 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Exclusive 2BR @ The Empyreal Condominium Epicentrum Apartment By Travelio
Ekawaty, 17/01/2020
Semuanya sudah bagus, cuma di apartemen gak ada galon sm mesin cuci😁
Modern and Posh 2BR The Empyreal Condominium Apartment By Travelio
Modern and Posh 2BR The Empyreal Condominium Apartment By Travelio
Guest, 26/10/2019
Apartemen nya masih sepi belum banyak penghuninya..
  • 1
  • 2
Common Questions About The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment :
Harga termurah sewa harian di The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment ialah IDR 729,999
Harga termurah sewa bulanan di The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment ialah IDR 10,619,999
Harga termurah sewa harian untuk tipe 1 Kamar di The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment ialah IDR 729,999
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 1 Kamar di The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment ialah IDR 10,619,999
Harga termurah sewa harian untuk tipe 2 Kamar di The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment ialah IDR 800,000
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 2 Kamar di The Empyreal Epicentrum Kuningan Apartment ialah IDR 14,659,999
Showing 1 - 15 from 16
  • 1
  • 2