Rent Bassura City Cipinang - 2BR Modern Room Bassura Apartment With Direct Access To Shopping Center By Travelio
Bassura City Cipinang - 2BR Modern Room Bassura Apartment With Direct Access To Shopping Center By Travelio
360°

2BR Modern Room Bassura Apartment With Direct Access To Shopping Center By Travelio - Jakarta

9.1/10 excellent Based on 7 reviews
RT.8/RW.10, South Cipinang Besar, Jatinegara, East Jakarta City, Jakarta - Property ID: JDCMKT1B
Full Furnished
Max. 3 Guest(s)
2 Bed(s)
2200 W
Mall Access
Swimming Pool
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
Apartment with modern design, cozy room, and affordable price located in East Jakarta which is suitable for travelers and families who want to go vacation. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Bassura City Cipinang
tower
A
floor
17
Check-in
14:30 - 22:00
Check-out
12:00
Cleaning Fee
The accommodation and fabrics will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000, maximum 1 person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
room furnitures
Other
Portable
Living Room
Air Conditioner
TV
Sofa
Complimentary Bottled Water
Bathroom
Shower
Toilet Bowl
Toilet Plunger
Towel
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Blanket
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Bedroom
Single Bed (100x200)
Pillow
Blanket
Bed Config :
1 Single (100x200)
Kitchen
Dining Spoon
Rice Cooker
Refrigerator
Plate
Glass
Gas Stove
Fork
Electric Kettle
Building Facilities
Mall Access
Swimming Pool
Fitness Center
Laundry (Charge)
Access Card
Cafe
Coffee Shop
Elevator
24-Hours Frontdesk
Jogging Track
CCTV In Public Area
ATM On Site
Playground
Restaurant
Shops
Supermarket
24-Hour Security
additional info
Daily Deposit
IDR 350,000.00
Monthly Deposit
IDR 3,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 4,700,000.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. Deposit will be refunded approximately 1-14 working days from checkout date for daily booking (if there is no damage and the property is in good condition). Deposit will be refunded approximately 60 working days from checkout date for monthly booking (if there is no damage and the property is in good condition). We only accept Credit Card and Bank Transfer for deposit. Cash is not accepted.
reviews (7)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
So far so good cuma saya mau minta tolong untuk mengirimkan invoice tagihan listrik dan air ke email saya, sudah chating ke CS lewat aplikasi tapi tidak ada respon sampai sekarang. Tolong dibantu kirimkan dong agar bisa saya klaim ke kantor..
Lokasinya strategis, prosesnya juga cepet kok, tempatnya bersih, semua aman - aman saja ngak ada kendala.
Cukup puas menginap disini, nyaman, bersih, fasilitaslengkap
Good
Mohon term&conditionnya jangan di tempel di dindin
Lokasinya bagus sih, cuman macet sekali. Saya kasih nilai 7 dari sepuluh deh. Kalau bisa untuk parkirnya langsung ditulis aja diketerangan biaya tambahannya, jadi biar ngak ribet lagi sesampainya disana masih harus mengurus biaya parkir.
Pelayanannya bagus, check in dan check outnya lancar, tempatnya strategis dan nyaman. OK
    Q&A - Discussion about this property
    G***** G*********** 01 Aug 2020, 11:04
    halo, kalau mau melihat dulu unit ini apakah bisa?
    Travelio 01 Aug 2020, 17:42
    Selamat Sore Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk pengajuan showing perlu kami lakukan penjadwalan, yang dimana penjadwalan tersebut bersifat pengajuan dan bersifat tentative. Jika unit available dan pengajuan diapprove. Pengajuan bisa dilakukan melalui website kami dengan cara klik tahunan pada website unit ini kemudian akan muncul di kanan pojok "request showing unit". Untuk showing hanya diperuntukan untuk tamu dengan rencana pemesanan minimal satu tahun. Atau Bapak/Ibu juga bisa isi data berikut untuk pengajuan showingnya: Nama : No. Telepon/Whatsapp : Nama / ID Property / Link : Email : Estimasi Budget : Jumlah tamu : Lama pemesanan (Minimal 1 Tahun) : 1 Tahun Perkiraan periode check in : Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    A******* 06 Apr 2020, 21:39
    halo mau tanya ini biaya maintenance perbulannya brp ya? dan biaya parkir mbl perbulannya brp? krn rencana saya sewa tahunan. thx
    Travelio 06 Apr 2020, 23:10
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk sewa: - Harian : tidak termasuk parkir dan deposit - Bulanan : tidak termasuk deposit air, listrik, Cleaning dan parkir - Tahunan : tidak termasuk deposit air, listrik, maintenance fee, sinking fund, cleaning, internet (jika ada) dan parkir. Jika Bapak sewa Tahunan untuk biaya Maintenance bisa konfirmasi ke pihak Buildingnya langsung karena setiap building untuk pembayaran maintenance berbeda - beda. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information 2BR Modern Room Bassura Apartment With Direct Access To Shopping Center By Travelio

      Located in East Jakarta, this apartment is suitable residence for travelers and families who avoid overcrowded places.

      The building is just 16 minutes ride Kota Kasablanka and 6 minutes walk to Bassura Mall dan Bassura XXI. And only 20 minutes ride to Pesahabatan Hospital. Public transportation access is easy to reach such as Train Station Klender and Transjakarta Bus Shelter Cipinang. Big Bird Airport Bus Shuttle is also available in south lobby of Bassura Mall with direct access to Soekarno Hatta International Airport with certain schedules.

       

      The facilities that are being offered is complete and convenience to live with family. There is a swimming pool facility with unique design. You can also sit by the pool while enjoying the fresh air. For those who has children, play ground is available for children in the apartment building.

      Entering the apartment room, you will see a variety of sofa sizes  and TV. Not far from the living room there is a well-equipped kitchen with a variety of basic cooking and dining utensils. There are two bedrooms with queen-size bed and single bed. There is also one bathroom in main bedroom with shower and toilet set.

      Comfortable and Affordable with strategic location and complete facilities, 2BR Modern Room Bassura Apartment With Direct Access To Shopping Center By Travelio can be rented daily, weekly and monthly.

      Location 2BR Modern Room Bassura Apartment With Direct Access To Shopping Center By Travelio

      Mall Bassura is accessible only by 12 minutes walk (500 m); Kota Kasablanka is only 16 minutes (7.3 km); 20 minutes to Arion Mall (5.4 km); Jatinegara Station could be access by driving for 9 minutes (2.5 km); Persahabatan Hospital is only 17 minutes ride (4.7 km).

      Recreation 2BR Modern Room Bassura Apartment With Direct Access To Shopping Center By Travelio

      If you want to go to theatre it is only12 minutes walk to Bassura XXI (500 m); Kota Kasablanka is only 16 minutes (7.3 km); 20 minutes to Arion Mall to go shopping and eating in restaurants (5.4 km)

      Facilities 2BR Modern Room Bassura Apartment With Direct Access To Shopping Center By Travelio

      The apartment building is facilitated with a swimming pool, gym, and children playground. The living room is facilitated with a sofa, bench and TV set. There are two bedrooms with a queen-size bed in the master bedroom and a single bed in the second bedroom. This apartment has one bathroom in main bedroom with shower and toiletries. The apartment kitchen is equipped with a refrigerator, rice cooker, and a variety of cooking and dining utensils.

      Trivia

      • Snacks and drinks are provided once you check-in
      • We provide linen with five-star hotel quality
      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property