Rent Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly
Full Furnished
Full Furnished
Unfurnished
Full Furnished
Unfurnished

Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly

Jalan Kh. Mas Mansyur, RT.5/RW.13, Kb. Melati, Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10230

View Map
Type Daily Monthly Yearly Unit
Studio IDR 402,749 / night IDR 6,209,608 / month IDR 60,367,495 / year 7 units
1BR IDR 470,624 / night IDR 6,979,009 / month IDR 76,356,742 / year 4 units
2BR IDR 521,999 / night IDR 7,994,799 / month IDR 91,483,951 / year 5 units
Apartment

Area: Thamrin

City: Central Jakarta

Unit Size: Start From 22m2 Until 65m2

Year built: 2011

Total Units: 4141

Developer: Jakarta Realty

Total Number of floor: 35 floors

Apartment Facilities
  • 24-Hour Security
  • ATM On Site
  • Access Card
  • Cafe
  • Coffee Shop
  • Elevator
  • Fitness Center
  • Laundry (Charge)
  • Mall Access
  • Playground
  • Restaurant
  • Supermarket
  • Swimming Pool
Location

It is 9 minutes’ walk to Hotel Indonesia Kempinski (650 m); 11 minutes' walk to Hotel Pullman (800 m) and only steps away from Hotel Amaris Thamrin (13 m). The Thamrin-Sudirman office center is 14 minutes’ drive (5.5 km). 11 minutes’ walk to Wisma Nusantara (800 m). Public transportation such as Gambir Station is 11 minutes’ drive (3.7 km); Transjakarta Tosari Bus Stop is 10 minutes’ walk (850 m); 48 minutes drive to Soekarno Hatta International Airport (30,8 km); Halim Perdanakusuma Airport is accessible with 29 minutes’ drive (14.9 km).

Recreation

In addition to Thamrin City Mall which is only a minute's walk away, You can also find many good restaurant and cafes Inside the mall such as Bakmie GM, Burger King, Maw Kopi, Fish n Cheap, Lotteria, Domino's Pizza, Warung Tekko, Es Teller 77, Hollan Bakery, etc. You can also find many good restaurants and cafes outside the mall such as Kaum Jakarta Resto can reach 10 minutes a drive (2.9 km); 9 minutes a drive to Hongkong Café (1.6 km); 5 minutes away to Greyhound Cafe Jakarta (400 m).

 

This apartment is also close to other shopping and recreation places in Jakarta. Grand Indonesia Mall is 4 minutes' walk away (300m); Plaza Indonesia & The Plaza is 8 minutes walking (600m); 13 minutes' drive to Sarinah Department Store and Djakarta XXI (3.1 km).

 

This apartment is also close to other shopping and recreation places in Jakarta. Grand Indonesia Mall is 4 minutes' walk away (300m); Plaza Indonesia & The Plaza is 8 minutes walking (600m); 13 minutes' drive to Sarinah Department Store and Djakarta XXI (3.1 km).

landmark nearby
show more
show less
Latest review Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Fanda, 19/12/2019
Apartemen dan travelio sudah bagus semua..
Comfy Studio Cosmo Terrace Apartment By Travelio
Comfy Studio Cosmo Terrace Apartment By Travelio
Jessica, 28/10/2019
So far so good..
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Herlyna, 14/10/2019
Semuanya baik-baik saja..
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Adetya, 12/10/2019
Ini adalah kedatangan saya yang kedua kali, waktu pertama kali datang ada disediakan hair dryer di sana tapi kemarin saya datang lagi sudah tidak ada..
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Maria, 23/09/2019
saran aja kalau untuk deposit booking and daily akan lebih baik kalau kita bayarnya kesh pada waktu check-in dan dibalikin cash pula pada waktu check out..
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Ima, 29/08/2019
OB nya agak kurang ramah mukanya, overall semua ok sudah bagus..
Comfy Studio Cosmo Terrace Apartment By Travelio
Comfy Studio Cosmo Terrace Apartment By Travelio
Guest, 22/07/2019
Thanks you travelio. Saya sangat nyaman stay di unit, dan liburan keluarga saya kadi berkesan.
Cozy Studio Apartment at Cosmo Terrace By Travelio
Cozy Studio Apartment at Cosmo Terrace By Travelio
Sofia, 17/06/2019
tempatnya strategis, nyaman, namun ada bberapa hal yg perlu untuk di tingkatkan kembali yaitu.. kebersihan toilet dan tempat lemari kitchen masih sering ditemukan kecoa kecil dan semut kecil.. kemudian untuk lampu di atas meja makan tidak menyala.. dan jika boleh untuk diberikan gantungan tali di teras untuk menjemur pakaian.. karena tidak ditemukan tempat untuk menjemur pakaian.. selebihnya tidak ada masalah.. trims 🙏🏻
Comfy Studio Cosmo Terrace Apartment By Travelio
Comfy Studio Cosmo Terrace Apartment By Travelio
Edwin, 13/05/2019
Tidak ada -
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Familia, 28/03/2019
Tempatnya nyaman, hanya saja proses konfirmasi deposit secara online sangat lama.
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 25/03/2019
Travelio sudah cukup baik perlu dipertahankan..
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Lesty, 27/12/2018
Travelio bagus. Apartment sesuai dengan expectasi..
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Miftakhudin, 22/12/2018
Tidak ada masalah pake Travelio beberapa kali ok ok aja..
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Votivia, 07/12/2018
Apartement bagus peralatan dan fasilitas lengkap. Ok
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Votivia, 04/12/2018
Really like this apartment in every ways. Very good location. Close to shopping center. The room is spacious and well designed. Cozy living room with a big tv. Quite complete kitchenette and every utilities worked well including aircon, washing machine, microwave, rice cooker, and large refrige. Downside is the bed is single bed (I guess 120 width).
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Bonita, 22/10/2018
So far tidak ada masalah. Kamar bagus, bersih, besar dan nyaman. Lokasi ada di pusat jakarta jadi strategis. Ok
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 20/10/2018
Tolong remote tvnya di Adain donk..
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 30/05/2018
Secara keseluruhan bagus.
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Airbnb, 22/05/2018
Semuanya berjalan sangat baik. Cuman pas waktu kita mau check in dikasih tau kalau kamarnya berubah, tapi ternyata pas kita masuk ngak berubah, sama kok. OK
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 29/04/2018
Overall was ok, room was spacious and the apartment is just above the Thamrin City Mall. We stayed there for 2 nights but extended another night as we like the place so much but for the extended night, they should clean the place like new check but no one came despite our request to them.
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Susan, 09/04/2018
Ac nya kurang dingin. Lama sekali waktunya biar bisa dingin, kalau bisa request mungkin Ac nya dibersihkan ya, karena kemaren itu kotor banget sampai menghitam sekali. Yang kita suka dari tempat ini adalah lokasinya.
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 19/03/2018
Sangat dilayani dengan baik, lokasinya juga bagus dekat kemana - mana. Cuman masih ada serangganya, ngak banyak sih beberapa saja. OK
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 07/03/2018
Lokasinya strategis, dipusat kota dan deket dengan mall. Bagus tempatnya, bersih, pelayanan dari pegawainya juga sangat baik. OK
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Andi, 07/02/2018
Saya kemaren pesan 2 singgle bed tapi yang dikasih selimut cuman 1, akhirnya kita beli sendiri selimutnya satu. Tapi untuk keseluruhan semuanya bagus, good service, good location, next kita akan menginap disini lagi. OK
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Airbnb, 29/01/2018
Very happy with our stay. only a minor comment as the bathroom could do with extra cleaning on stains in the corners of the showers.
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Rike, 15/01/2018
Bagus kok semuanya Ok.
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 11/01/2018
Menginap 2 hari saya harus bayar parkir 250ribu
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 08/01/2018
Cuman wifi nya saja yang ngak bisa, kalau lainnya bagus gambar sesuai dengan ekspetasinya
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Satya, 06/01/2018
Semuanya saya kasih bintang 5. OK
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 04/01/2018
Kamar luas .. fasilitas lengkap .. lokasi strtegis
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Rudinal, 02/01/2018
Mungkin perlu ditambahin sarapan pagi, karena kemaren tidak ada sarapan paginya. OK
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 02/12/2017
Bagus banget layanannya juga baik lokasinya strategis. Saran aja ya, kalau bisa ditambahin lagi pilihan kamarnya karena itu terlalu sedikit. Harusnya ada dispenser untuk air putihnya, kemaren cuman dikasih air mineral 300ml 4 botol saja sedangkan kapasitasnya untuk 2 kamar dan saya menginap beberapa malam. OK
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Raditya, 20/11/2017
Peralatan memasaknya kurang lengkap
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 13/11/2017
Pegawainya ramah, sangat membantu untuk proses check in dan check out nya, yang bawa kunci sudah menunggu waktu check in jadi cukup cepat proses check in nya. Tempatnya bersih dan lokasinya sangat strategis mudah dijangkau mangkanya saya memilih menginap disini. Memuaskan dan saya suka menginap di properti ini. OK
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 30/10/2017
Semuanya bagus, lebih ditingkatkan kembali. OK
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Airbnb, 24/09/2017
The place was great. Some main issues already told by old reviewers. There is no blanket for the third person since there is stated room for 3 persons. The location need to be informed more clearly since there is a lot apartment with almost same name in this area. Another thing is you need to bring your own tissues because the host not provide (all finished). The location is above the shopping mall named thamrin city at jl. Kh mas mansyur. You need to prepare money for going inside apartments loby if you use uber or grab. (Around 5k rupiah) Thanks for being good host and will back soon if I need stay at that area.
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 16/09/2017
Untuk kebersihan dan pelayanan staff nya sangat baik.
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Lesty, 14/09/2017
pengalaman menginap yang menyenangkan, lokasi yang strategis dan staff travelio yang ramah dan sangat membantu
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Airbnb, 29/08/2017
Ada dispenser tapi galonnya kosong cuman untuk monthly tenant tapi ok lah dapet teh sosro dan air oasis gratis.
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Guest, 18/08/2017
Menyenangkan dan pasti akan kembali menginap di sini
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Tanujaya, 27/07/2017
Highly recommend this accommodation. The room is beautifully designed and everything is spotless clean.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Common Questions About Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly:
Harga termurah sewa harian di Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly ialah IDR 299,999
Harga termurah sewa bulanan di Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly ialah IDR 5,499,000
Harga termurah sewa harian untuk tipe studio di Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly ialah IDR 299,999
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe studio di Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly ialah IDR 5,499,000
Harga termurah sewa harian untuk tipe 1 Kamar di Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly ialah IDR 439,999
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 1 Kamar di Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly ialah IDR 6,518,749
Harga termurah sewa harian untuk tipe 2 Kamar di Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly ialah IDR 499,000
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 2 Kamar di Studio Cosmo Terrace Thamrin Apartment Monthly ialah IDR 7,974,999
Showing 1 - 3 from 3
  • 1