Rent Green Pramuka Cempaka Putih - Good 2BR Apartment At Green Pramuka City By Travelio
Green Pramuka Cempaka Putih - Good 2BR Apartment At Green Pramuka City By Travelio
360°

Good 2BR Apartment At Green Pramuka City By Travelio - Jakarta

9.3/10 excellent Based on 41 reviews
Jl. Jenderal Ahmad Yani Kav. 49, Rawasari, Cempaka Putih, RT.16/RW.9, Rawasari, RT.16/RW.9, Rawasari, Cemp. Putih, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10570 - Property ID: J3121L6O
Entire House / Apartment
Max. 6 Guest(s)
3 Bed(s)
Swimming Pool
24-Hour Security
Access Card
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
A cozy place situated in Cempaka Putih. Strategic located in the middle of North and East Jakarta. Near access to Pulomas-Cawang highway. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Green Pramuka Cempaka Putih
tower
Chrysant
floor
20
Check-in
14.30 - 22.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
The accommodation and fabrics will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000, maximum 1 person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour
unit facilities
Sofa Bed (Double)
Free Wi-Fi In Room
NO Water Heater
Mall Access
TV
Bathroom Amenities
Towel
Balcony / Terrace
Air Conditioner (AC)
Gas Stove
Kitchen
Refrigerator
Swimming Pool
Wardrobe/ Multi Purpose Hanger
Blanket
Shampoo & Soap
Complimentary Bottled Water
Kitchenware
Pool View
Elevator
Restaurant
Rice Cooker
Laundry (Charge)
Bathroom
ATM On Site
Toiletries
Playground
WI-Fi In Room
Desk & Chair
Outdoor Pool
Building Facilities
Swimming Pool
24-Hour Security
Access Card
CCTV In Public Area
Elevator
ATM On Site
Laundry (Charge)
Playground
Restaurant
Supermarket
Jogging Track
additional info
Daily Deposit
IDR 300,000.00
Monthly Deposit
IDR 3,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 5,564,998.95
Deposit Info
Deposit is due at check-in.

For daily booking, deposit will be refunded approximately 1-14 working days from checkout date (if there is no damage and the property is in good condition).

For monthly booking, deposit will be refunded approximately 60 working days from checkout date (if there is no damage and the property is in good condition).

We only accept Credit Card and Bank Transfer for deposit. Cash is not accepted.
reviews (41)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Sangat nyaman
Apartemennya bagus so far enak selama menginap di sana..
Apartmentnya ok banget..
Udah baik semua..
Alat penggorengan berkarat harusnya udah diganti..
Peralatan masak nya tolong diperbaharui..
Kondis kamar sesuai dengan harganya..
Tidak ada..
Di tambahin tempat gantungan baju dikamar. Ok
Apartmentnya cukup nyaman. Lokasi strategis. Ok
Sempat ketinggalan baju disini, sudah hubungi petugasnya sih tapi belum sempat saya ambil. Petugas check in nya keliatan sibuk banget ya, karena mungkin emang banyak sekali apartemennya yang di handle. OK
Kebersihan unit mohon ditingkatkan dan jemuran.
Sejauh ini sih ngak ada masalah, tempatnya bagus bersih dan nyaman. Nanti kalau ada acara ke Jakarta lagi saya akan memesan melalui travelio tapi akan memilih unit lainnya. Sebagai masukan sebaiknya disediakan cleaning service ya setiap harinya, jadi sudah ada yang ngebersihkan dan yang nata tempat tidurnya. Lokasinya sih bagus, cuman karena fasilitas parkirnya agak sedikit jadi kita cukup kesusah... +More
Kesannya, semuanya baik - baik saja, tempatnya juga enak buat bermalam. Okelah semuanya. OK
Cukup memuaskan selama menginap disini, tempatnya bagus bersih, pelayanannya juga bagus. Cuman ada kurangnya penggorengannya sudah ngak bisa dipakai karena karatan. Kalau pancinya masih bagus. OK
Ditingkat lagi pelayanannya, supaya lebih baik dari segi pelayananan dan kebersihan apartemennya. Selama ini sih sudah cukup baik
Enak tempatnya, bagus, nyaman, puaslah pokoknya menginap disini. OK
Cukup baik sih tempatnya, tapi lokasinya kurang strategis karena macet.
Air minumnya kadang disediakan kadang tidak ada.
Lokasinya tepat dipusat kota jadi sangat bagus dan strategis, pelayanannya cepat tanggap, akses internetnya lancar, pegawainya juga ramah, memuaskanlah pokoknya menginap disini. OK
Pertama saya pikir menginap disini bakalan jauh dari mana - mana, ternyata tempatnya strategis banget. Cocok banget untuk keluarga dan anak - anak, semua pada happy menginap disini. Ada tamannya juga jadi anak - anak bisa main. Senang tidak salah pilih dan tidak menyesal menginap disini memilihkan untuk keluarga. Pelayanannya juga sangat baik, kebersihannya sangat terjaga, proses masuk juga cepat.... +More
Nyaman dan terjangkau
Overall puas.. cuma galon kosong dan wifi tidak ada pulsanya.... tolong dicek lagi
Bersih tempatnya dan layanannya sangat bagus. OK
Good place staff is nice
Lokasinya terjangkau dan untuk kebersihan dan keramahan staff sangat baik.
Tingkatkan pelayanan biar lebih profesional lagi
Lokasi yang bagus, nyaman dan akses yang mudah dijangkau
.
Untuk keseluruhan cukup memuaskan baik fasilitas dan pelayanan beserta untuk harga yang relatif terjangkau untuk seluruh kalangan.
Tingkatkan yg namanya Ontime untuk proses pemberian kunci disaat masuk check In.
Good location, clean, super value for money.
Saya sangat puas melakukan pemesanan apartemen green pramuka melalui travelio, staff yang ramah, unit yang bersih, proses cek in yang fast respon
Great place to stay near central Jakarta.
semuanya sih bagus dan saya suka cuman mungkin air yg menggenag di kamar mandi itu ajah yg membuat kurang nyaman
Kebersihan mantab, akses juga banyak pilihan. Belanja ga perlu jauh2. Pengalaman yg menyenangkan bisa menginap di Pramuka City. Tksih
Tempatnya sangat nyaman dan bersih.
very cozy, clean and comfortable. adjacent to mall, dining and other amenities. 40 minutes to Soekarno Hatta International Airport.
good
The location is very strategic in Central Jakarta and there are small shopping mall there.
dari letak yang strategis , tetapi untuk fasilitas dan kebersihan lumayan bagus
    Q&A - Discussion about this property
    K****** I**** S****** 10 Nov 2019, 10:49
    bisakah meminta stempel untuk free parking ketika menginap disini? trima ksh
    Travelio 10 Nov 2019, 23:50
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk sewa: - Harian : tidak termasuk parkir dan deposit - Bulanan : tidak termasuk deposit air, listrik, linen, cleaning, internet (jika ada) dan parkir - Tahunan : tidak termasuk deposit air, listrik, maintenance fee, sinking fund,linen, cleaning, internet (jika ada) dan parkir. Untuk cleaning/linen, jika ibu/bapak bersedia membayarkan maka akan kami sediakan fasilitas cleaning selama 4x dalam 1 bulan. Permintaan cleaning atau linen hanya tersedia untuk tamu harian dan bulanan dan akan ada biaya tambahan. Untuk pembuatan member parkir bisa kami bantu untuk memintakan surat kuasa owner atau surat kontrak. Namun, untuk proses dan pembuatannya dilakukan oleh tamu yang menyewa pak/bu. Kami hanya membantu melengkapi surat-surat yang dibutuhkan oleh pihak building terkait pembuatan member parkirnya. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    T**** V******* 18 Oct 2019, 16:47
    ini parkiran nya free atau kena cas lagi yah??
    Travelio 18 Oct 2019, 17:24
    Selamat sore Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk sewa: - Harian : tidak termasuk parkir dan deposit - Bulanan : tidak termasuk deposit air, listrik dan parkir - Tahunan : tidak termasuk deposit air, listrik, maintenance fee, sinking fund, internet (jika ada) dan parkir Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Good 2BR Apartment At Green Pramuka City By Travelio

      Planning to trip to Jakarta? Either for business or holiday with family? This fully furnished and strategic location  apartment must be your perfect choice!

      Situated near to Cempaka Putih main road in between of East and north Jakarta. Its building connected to Green Pramuka Square Mall with cinema and severals choice of restaurants.

      Situated right at the near main road ease you to reach public transportation such as bus, Transjakarta bus, train, or online transportation.

      This two bedroom apartment has minimalist and coziness level of decoration. There are 1 queen bed size, 2 single beds, and sofe bed for two people so the capacity of occupy up to 6 persons.

      Private kitchen with standard cooking utensils like rice cooker and fridge available and your private bathroom will also have towels and toiletries as well.

      Good 2BR Apartment At Green Pramuka City By Travelio available for daily, weekly, and monthly rental.

      Good 2BR Apartment At Green Pramuka City By Travelio Location

      Accesible for public transportation and to be reach. 3 minutes to Transjakarta Rawasari Station (210 m); 4 minutes to Rawamangul Toll Priok-Cawang (1.7 km); 15 minutes to Halim Perdanakusumah (7.8 km) or Cikini station (5.0 km).

      4 minutes walk to Pramuka main road (1 km). 8 minutes drive away to Omni Pulomas hospital (3 km); 12 minutes to Kelapa Gading Boulevard (5.8 km).

      Recreational At Good 2BR Apartment At Green Pramuka City By Travelio

      Green Pramuka Square mall can be access around apartment, only 1 minute walk.

      ITC Cempaka Mas only 8 minutes drive (3.5 km) or Mall Kelapa Gading only 20 minutes drive (7.9 km). 

      Other destination Planetarium Jakarta 15 minutes (6.7 km); Salemba National Library 7 minutes (3.5 km), or luxury cinema in Metropole only 8 minutes drive (4.6 km).

      Facilities At Good 2BR Apartment At Green Pramuka City By Travelio

      A cozy apartment with 1 queen bed size, 2 single bed size, 1 sofa bed for two person. AC and free WiFi available in master room. Kitchen provides a gas stove, rice cooker, and fridge. Your on-site bathroom already equipped with towels and toiletries.

      Mall access, pool, chargeable laundry, ATM, minimarket, and cafe available for you.

      Trivia

      • Enjoy our signature snacks, sweet tea, and mineral water once whe you checked in
      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property