Rent Studio Apartemen Signature Park Grande Apartment Monthly
Full Furnished
Full Furnished
Unfurnished
Full Furnished
Unfurnished

Studio Apartemen Signature Park Grande Apartment Monthly

Jl. Letjen M.T. Haryono No.20, RT.4/RW.1, Cawang, Kramatjati, Kota Jakarta Timur, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 13630

View Map
Type Daily Monthly Yearly Unit
Studio - IDR 4,215,776 / month IDR 42,960,176 / year 38 units
1BR - IDR 5,324,595 / month IDR 54,004,916 / year 15 units
2BR - IDR 6,608,247 / month IDR 72,328,822 / year 22 units
Apartment

Area: Tebet

City: South Jakarta

Unit Size: starting from 23m2 until 84m2

Year built: 2012

Total Units: 1000

Developer: Pikko Group

Total Number of floor: 39 floors

Apartment Facilities
  • 24-Hour Security
  • ATM On Site
  • Access Card
  • CCTV In Public Area
  • Cafe
  • Elevator
  • Fitness Center
  • Jogging Track
  • Laundry (Charge)
  • Playground
  • Restaurant
  • Sauna
  • Spa
  • Supermarket
  • Swimming Pool
Location

Soekarno Hatta International Airport is 38 minutes driving (34 km); Halim Perdana Kusuma Airport is just 14 minutes driving (5.2 km); Cawang Train Station is 8 minutes walking (650 m); Toll Gate Cawang is just 6 minutes driving; SMESCO Indonesia is just 10 minutes driving (3.8 km); Tebet Hospital is 7 minutes walking (500 m); The Christian University of Indonesia is 12 minutes driving (5.1 km)

 

Recreation

TIS Square is just 10 minutes walking (750 m); besides being a place for shopping. you can find a lot of food there, such as

·       Raa Cha

·       Sushi-Ya

·       H.E.M.A. Resto

·       Opus Cafe

·       Steak 21

·       Kedai Tiga Nyonya

·       Pho 24

·       Solaria, etc.

 

And for the coffee shop inside the mall, you have

·       Citrus Cafe 

·       Starbucks Coffee

·       The Coffee Bean & Tea Leaf

·       Dunkin' Donuts, etc.

 

Besides Kota Kasablanka Mall, you can also visit other shopping centers with a PGC Mall Cililitan is just 13 minutes driving ( 4.0 km);Mall Kota Kasablanka is 22 minutes driving; (8.5 km); Plaza Semanggi is 20 minutes driving (10.1 km); Plaza Kalibata is 11 minutes driving (4.0 km).

 

Moreover, this apartment building located near to recreation sites such as Taman Mini Indonesia Indah is 15 minutes driving (11.1 km); Lubang Buaya (Museum) can be reached 22 minutes drive (11.0 km); 32 minutes a drive to Taman Impian Jaya Ancol (22.5 km).

 

Latest review Studio Apartemen Signature Park Grande Apartment Monthly
Minimalist Signature Park Grande Studio Apartment with City View at By Travelio
Minimalist Signature Park Grande Studio Apartment with City View at By Travelio
Irwanto, 16/02/2021
Travelio memberikan kemudahan dalam pilihan dan memberikan kenyamanan
Beautiful Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Beautiful Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Guest, 09/02/2021
Sampai saat ini cukup aman dan nyaman selama menginap di travelio..
Minimalist Signature Park Grande Studio Apartment with City View at By Travelio
Minimalist Signature Park Grande Studio Apartment with City View at By Travelio
Tipho, 01/10/2020
pelayanan kamar bagus, staf ramah, hanya aplikasi suka eror.
Compact Studio Signature Park Grande Apartment MT. Haryono By Travelio
Compact Studio Signature Park Grande Apartment MT. Haryono By Travelio
Prasetyo, 07/07/2020
Pelayanan sangat baik, proses cepat tapi tolong untuk uang deposit saya di percepat prosesnya
Homey Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Homey Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Ananda, 15/06/2020
Sejauh ini semuanya sangat baik dan dimudahkan
Comfortable Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Comfortable Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Ali, 03/06/2020
Apartemen yang enak dan nyaman..
Studio Apartment Signature Park Grande near MT Haryono By Travelio
Studio Apartment Signature Park Grande near MT Haryono By Travelio
Guest, 02/06/2020
Ini pertama kali saya menggunakan travelio dan saya merasa nilai depositnya terlalu besar..
New Elegant Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
New Elegant Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Agung, 29/05/2020
Saya rasa untuk pelayanan di Travelio sudah cukup baik apartemennya juga nyaman..
New Elegant Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
New Elegant Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Gani, 26/05/2020
Their staff is really helpfull, i have a problem with gas stove at my first day of staying and it was at 10 pm, talked to cs and they said that the owner assigned technician to solved my problem, two thumbs up.
Minimalist Signature Park Grande Studio Apartment with City View at By Travelio
Minimalist Signature Park Grande Studio Apartment with City View at By Travelio
Rio, 21/05/2020
Overall untuk apartemen dan stafnya udah oke banget tidak ada masalah cuma perbaikan dikit di aplikasi masih belum user-friendly buat saya kalau misalkan saya interest dengan salah satu apartemen dan saya book itu kan ada pengingat waktu pembayaran tapi saya cek di my book saya apartment yang saya booking itu tidak muncul harusnya kalau kita belum membayar kan ada jeda waktu pembayaran itu masih bisa kita lihat di sana tanpa kita harus cari-cari lagi di listnya terus aplikasinya agak berat ya kadang-kadang suka susah untuk buka foto-foto apartemennya kemarin juga saya sempat mau review giliran mau submit gagal terus. Itu aja sih perbaikan di aplikasi aja terutama..
Comfortable Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Comfortable Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Guest, 10/05/2020
Apartemennya sangat bagus, check-in dan check-out nya juga lancar..
Minimalist Signature Park Grande Studio Apartment with City View at By Travelio
Minimalist Signature Park Grande Studio Apartment with City View at By Travelio
Rio, 07/05/2020
Harganya oke dan terjangkau serta apartemennya bersih dan nyaman..
Comfortable Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Comfortable Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Yulia, 28/04/2020
Semua udah baik cuma pada waktu check-out aja agak kesulitan untuk menghubungi staff travelio..
Compact Studio Signature Park Grande Apartment MT. Haryono By Travelio
Compact Studio Signature Park Grande Apartment MT. Haryono By Travelio
Randy, 19/04/2020
sudah cukup memuaskan untuk sementara..
Comfortable Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Comfortable Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Jonathan, 06/04/2020
Wi-fi nya kurang kenceng..
Compact Studio Signature Park Grande Apartment MT. Haryono By Travelio
Compact Studio Signature Park Grande Apartment MT. Haryono By Travelio
Windhu, 17/03/2020
Apartemen nya bagus check-in dan check-out nya lancar..
Modern Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Modern Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Ika, 17/03/2020
So far aman selama menginap di apartemen tersebut..
Beautiful Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Beautiful Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Ilham, 14/03/2020
perfect semuanya oke..
City View Studio Apartment at Signature Park Grande By Travelio
City View Studio Apartment at Signature Park Grande By Travelio
Muhammad, 12/03/2020
So far ok, ga seperti yang dalam pencarian google
Cozy Studio with City View Signature Park Grande Apartment By Travelio
Cozy Studio with City View Signature Park Grande Apartment By Travelio
Fatimah, 09/03/2020
Kamarnya agak apek, jika boleh saran dikasih anti bau & pengharum ruangan Begitu masuk bau dapur nya tercium, mungkin kalau dibersihkan lebih baik bisa lebih nyaman yaa... Selain itu oke, dibawah ada minimarket dan banyak penjual makanan... Saya suka seprai nya... 👍
New Furnished Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
New Furnished Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Septi, 09/03/2020
Pilihan terbaik saat berlibur, thanks Travelio🥰
Modern Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Modern Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
PK, 09/03/2020
lEBIH BAIK DI APARTEMENT DARIPADA DI HOTEL
Simply Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Simply Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Ulfa, 08/03/2020
Harga sesuai dengan fasilitas yang disediakan oleh apartemen tersebut apartemen yang juga bagus dan nyaman..
Comfortable Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Comfortable Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Alexander, 21/02/2020
sudah cukup bagus..
Comfortable Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Comfortable Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Teguh, 14/02/2020
Apartemen yang bagus lumayan cuma kamar mandinya agak kurang bersih..
Homey Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Homey Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Tania, 10/02/2020
Travelio amat dan sangat baik the best deh pokoknya..
Modern Studio Signature Park Grande Apartment Near Cawang By Travelio
Modern Studio Signature Park Grande Apartment Near Cawang By Travelio
Regina, 24/01/2020
Apartemennya enak kendalanya cuma di siaran TV nya kurang bagus akan lebih baik kalau dipasangkan TV kabel..
New Elegant Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
New Elegant Studio Signature Park Grande Apartment By Travelio
Wisnu, 18/01/2020
Untuk bayar bulanan parkir akan lebih baik apabila dimasukkan di aplikasi travelio sekalian..
Well Designed Studio Apartment Signature Park Grande By Travelio
Well Designed Studio Apartment Signature Park Grande By Travelio
Irfan, 05/10/2019
Kalau bisa dikasih beberapa pilihan sebelum tamu menentukan mau nginep di mana..
Modern Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Modern Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Nia, 19/09/2019
Check-in Dan check-out sangat mudah👍 hanya saja pengembalian deposit terlalu lama waktunya.
Simply Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Simply Studio at Signature Park Grande Apartment By Travelio
Faisal, 02/08/2019
Tidak ada masalah selama menginap disana -
Studio Apartment Signature Park Grande near MT Haryono By Travelio
Studio Apartment Signature Park Grande near MT Haryono By Travelio
Abdul, 31/07/2019
Apartmentnya masih baru dan bagus, aga ada masalah selama nginep disana..
Modern Studio Signature Park Grande Apartment Near Cawang By Travelio
Modern Studio Signature Park Grande Apartment Near Cawang By Travelio
Putri, 30/03/2019
Peralatan didapur kurang lengkap..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Common Questions About Studio Apartemen Signature Park Grande Apartment Monthly:
Harga termurah sewa bulanan di Studio Apartemen Signature Park Grande Apartment Monthly ialah IDR 3,800,000
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe studio di Studio Apartemen Signature Park Grande Apartment Monthly ialah IDR 3,800,000
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 1 Kamar di Studio Apartemen Signature Park Grande Apartment Monthly ialah IDR 4,800,000
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 2 Kamar di Studio Apartemen Signature Park Grande Apartment Monthly ialah IDR 6,000,000
Showing 1 - 15 from 20
  • 1
  • 2