Sewa Apartemen Apartemen Marina Ancol 2 Bedroom Bulanan
Full Furnished
Full Furnished
Unfurnished
Full Furnished
Unfurnished

2 Bedroom Apartemen Marina Ancol Apartment Monthly

Jl. Lodan Raya No.2, RT.8/RW.11, Ancol, Pademangan, Kota Jakarta Utara, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14430

View Map
Type Daily Monthly Yearly Unit
1BR IDR 352,307 / night IDR 3,855,293 / month IDR 34,866,486 / year 7 units
2BR IDR 494,417 / night IDR 4,289,740 / month IDR 44,795,960 / year 15 units
3BR - IDR 6,774,874 / month IDR 76,612,494 / year 2 units
Apartment

Ancol is a quite famous area in North Jakarta, offering quick access to recreational places, and transportation access. Nested on a strategic location, Ancol became one of the most favorite residential areas to stay. One of the best recommended properties in Ancol is Marina Ancol Apartment. Comes with a concept of integrating residential areas and hotels at the coastal area, his apartment has 3 different towers. Here are 5 reasons why Marina Ancol Apartment is perfect to stay in.

  • Few minutes away from recreational place

Ancol theme park can be visited by only 5 minutes driving. A wide selection of fun activities are available within this area. Have some thrills on Dunia Fantasi (Dufan) most famous rides, getting know more about marine life at Seaworld or walking on the beach are just to name a few.

 

  • Transportation Access

Marina Ancol Apartment can be easily accessed by using private car or public transportation. This apartment is located 5 minutes away from Ancol Timur Toll Gate, Ancol Commuter Line Station and TransJakarta Bus Shelter. Commuting to other locations in Jakarta becomes so much easier.

 

  • Accessible Health Care

The nearest hospital you can reach from Marina Ancol Apartment is Rumah Sakit Umum Daerah (RSUD) Pademangan. Less than 15 minutes drive away from the apartment building, perfect first-aid option if something urgent happens.

 

  • Building facilities

Marina Ancol Apartment provides several facilities such as swimming pool, gym and jogging track. The available pool is an outdoor swimming pool with cozy chairs and plants around which help to ease your nerve. A fully equipped fitness center is also available to keep your body healthy and well-shaped. For those of you who want to spend time outside, a peaceful jogging trail is also available.

 

  • Various unit types

Marina Ancol Apartment offers 3 types of units available according to your needs. 

 

  • 1BR

The 1BR type consists of 1 bedroom, living room, kitchen, and 1 bathroom. The width of ​​the room is around 55 sqm. It’s suitable for couples who don't have children yet. The price is starting from IDR 289,999/night or IDR 3,999,999/month.

 

  • 2BR

The 2BR type at Marina Ancol Apartment has a width around 85 sqm. It consists of 2 bedrooms, living room, kitchen and a bathroom. The price starts from IDR 419,999/night or IDR 4,399,999/month.

 

  • 3BR

Equipped with 3 bedrooms, living room, kitchen, and 1 bathroom, the 3BR type can be the best choice for families. The price is starting from Rp. 569,999/night or Rp. 6,999,999/month.

 

 

 

Are you interested in experiencing a wonderful stay at Marina Ancol Apartment? Rent Marina Ancol Apartment By Travelio and enjoy these ultimate comforts.

  • Available in fully furnished and unfurnished

Travelio provides fully furnished and unfurnished apartment units. Fully furnished units are suitable for those of you who want to live comfortably with complete facilities. If you need an affordable apartment, unfurnished units can be an alternative option.

 

  • Complete room facilities

Fully furnished apartment by Travelio provides complete facilities. The bed is covered with star-hotel quality linens, a fully equipped kitchen and bathroom amenities.

 

  • 3 types of rental option

You can rent an apartment daily, monthly and yearly. Daily apartment rentals are the best choice for those of you who live temporarily. You don't need to worry about the cost of electricity, water, parking fee and internet charge. All of these facilities are included in the daily rate. Monthly rent can be an option for those of you who want to stay longer. Some people decide to make a monthly booking before yearly rental. The advantage of monthly rental is that you don't have to pay maintenance fees or IPL. Not only that, some apartments also have free parking fees. Last but not least, you can rent our apartment unit for a year. The yearly price is also relatively cheaper than the monthly price. Travelio provides a discount for those of you who fully paid upfront. You can also pay installments without a credit card.

Apartment Facilities
  • 24-Hour Security
  • Access Card
  • CCTV In Public Area
  • Elevator
  • Fitness Center
  • Laundry (Charge)
  • Shops
  • Swimming Pool
Location

Soekarno Hatta International Airport is  away from this apartment building and could be reached by driving for 40 minutes 23.4 km; Bandara Halim Perdana Kusuma is only 35 minutes by driving (23.2 km); 11 minutes driving to Kampung Bandan Station and Kemayoran Toll Gate could be accessed by 8 minutes driving (5.2 km); other strategic location such as Jakarta International Expo (JI Expo) could be accessed by 11 minutes driving (5.8 km); 11 minutes driving (4.9 km) to Mata Elang International Stadium.

Recreation

This apartment located near to Taman Impian Jaya Ancol and could easily be reached by driving for 7 minutes (1,7 km). You can visit some tourist attraction there such as Dunia Fantasi (Dufan), Atlantis Water Adventure, Marina Beach Ancol, Sea World and Bandar Djakarta Restaurant. Cultural and historical site kota tua could be accessed by 13 minutes driving (4.1 km). You can explore varieties of museums such as Jakarta History Museum, Museum of Bank Indonesia, Museum of Bank Mandiri, Wayang Museum and Museum of Fine Art and Ceramics. The nearest shopping centers to this apartment building are ITC Mangga Dua, Harco Mangga Dua, WTC Mangga Dua, and Mangga Dua Square which could be reached less than 15 minutes by driving (4.1 km).

 

Bandar Djakarta Restaurant can be reached 11 minute by drive (3.1 km); 11 minute away to Telaga Sampireun Restaurant (900 m); Seggara Casual Dinning can be reached 18 minute by drive (4.6 km); 18 minute by drive to Le Bridge (5.0 km); Ancol Beach City Can Be Reached 9 Menit (4.3 km).

Latest review 2 Bedroom Apartemen Marina Ancol Apartment Monthly
2BR Ancol Marina Apartment near Dufan By Travelio
2BR Ancol Marina Apartment near Dufan By Travelio
Dwi, 28/05/2021
Pelayanan semakin profesional & memuaskan. Tadinya beberapa kali pake travelio, selalu ada aja komplain (biasanya krn staff ketika check in & check out kurang profesional). Tapi skrg kekurangan2 itu sudah di improved oleh Travelio. Tingkatkan terus user experience nya ya! Thanks Travelio!!!
2BR Ancol Marina Apartment near Dufan By Travelio
2BR Ancol Marina Apartment near Dufan By Travelio
Achmad, 25/05/2021
Overall clean, staff bagus. Tinggal ac master bedroom kurang dingin
2BR Ancol Marina Apartment near Dufan By Travelio
2BR Ancol Marina Apartment near Dufan By Travelio
Yuditha, 18/05/2021
Saya sudah review di aplikasi -
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Wiwid, 27/04/2021
Thanks travelio dan mas chairull sudah membantu saya selama saya di marina ancol, sangat nyaman sekali 🙏👍
2BR Ancol Marina Apartment near Dufan By Travelio
2BR Ancol Marina Apartment near Dufan By Travelio
Rita, 02/01/2021
Sangat nyaman dan ramah staff nya
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
BunDa'A, 09/11/2020
Tempat nya nyaman dan staff nya pun ramah dan selalau on respon, kebersihan nya udah lumayan bagus
Comfy 2BR at Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
Comfy 2BR at Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
Huswari, 23/08/2020
Secara keseluruhan perbaikan dan tingkatkan lagi
2BR for 3 Pax Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
2BR for 3 Pax Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
Bernika, 01/08/2020
Tempatnya enak deket banget sama ancol! Ada deposito juga tapi dikembalikannya cepat kok jangan khawatir! Recommended place! Cuma kendala di wifi saja sih semoga kedepannya lebih baik. Thanks a lot Travelio!
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
Muhammad, 06/07/2020
kelengkapan inventories saya beri nilai 75, walaupun salah saya juga karena tidak cek secara lengkap lebih dulu. perawatan kamarnya saya beri nilai 70. tolong ditingkatkan lagi, dari 3 AC yg ada, hanya 1 yang berfungsi (baterai habis) kebersihan saya beri nilai 75. sprei dan kamar mandinya bersih (amenities lengkap), walaupun ada binatang kecil yang lewat di area kitchen untuk app, mohon di-evaluasi lagi karena kurang praktis. saya beberapa kali harus pilih tema chat karena expired, untungnya history chat tidak hilang staff yang datang (pak Chairul) cukup sopan dan sigap dalam menjawab pertanyaan saya
Comfy 2BR at Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
Comfy 2BR at Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
Guest, 25/06/2020
Mungkin karena masa pandemi masuknya agak susah tapi so far udah oke semua sih..
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
Guest, 30/05/2020
Kebersihan apartemennya tolong lebih ditingkatkan lagi..
Homey 2BR Apartment at Mediterania Marina Residence By Travelio
Homey 2BR Apartment at Mediterania Marina Residence By Travelio
Wilson, 22/05/2020
Apartemen yang bagus dan staf travelio nya juga udah oke..
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
Guest, 30/03/2020
Proses check-in yang menurut saya agak ribet mungkin karena saya menggunakan aplikasi Agoda jadi harus download lagi aplikasi Travelio akan lebih baik apabila dicarikan solusi sistem check-in yang lebih praktis..
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
Guest, 10/03/2020
Mengenai tempat dan fasilitas yg di sediakan sudah cukup baik,kebersihan,keramahan karyawannya juga baik, hanya satu usulan agar fasilitas air panas buat mandi, di tinjau ulang lagi karena kemarin pas saya pakai kurang baik,terima kasih.
2BR Apartment with City View at Mediterania Marina Residences By Travelio
2BR Apartment with City View at Mediterania Marina Residences By Travelio
Harry, 29/02/2020
Apartemen nya udah nyaman banget, harganya juga worthed dan lokasinya juga bagus..
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
Ari, 02/01/2020
Apartement nya nyaman dan bersih..
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
Rendy, 30/12/2019
Apartemennya udah bagus tidak ada masalah cuma sayangnya pada waktu check out stafnya tidak hadir jadi saya cuma disuruh ninggalin kunci di dalam apartemen. Takutnya kalau terjadi apa-apa bebannya akan ditangguhkan pada penyewa itu yang membuat saya agak kurang nyaman..
 Cozy 2BR Mediterania Ancol Apartment By Travelio
Cozy 2BR Mediterania Ancol Apartment By Travelio
Monica, 30/12/2019
Tidak ada masalah..
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
Desy, 30/12/2019
sejauh ini sudah oke semua..
 Cozy 2BR Mediterania Ancol Apartment By Travelio
Cozy 2BR Mediterania Ancol Apartment By Travelio
Dicky, 25/12/2019
Sangat bagus..cocok untuk liburan ke daerah ancol.
Comfy 2BR at Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
Comfy 2BR at Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
Vania, 24/12/2019
Pilihan tepat untuk menginap bersama keluarga dan anak-anak. Unit apartemen nya bagus, rapih, bersih, perlengkapan nya pun komplit, hanya kurang dispenser dan air mineral nya. Untuk unit di tower ini fasilitas public nya bagus, terdapat playground untuk bermain anak dan kolam renang nya pun bersih. Housekeeper nya Ramah. Terima kasih travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
Dicky, 22/12/2019
peralatan di dapur kurang komplit..
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
Firdaus, 09/12/2019
Recommended, kamar bersih dan nyaman
Comfy 2BR at Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
Comfy 2BR at Mediterania Marina Ancol Apartment By Travelio
JUMAHIRI, 13/11/2019
Sejauh ini udah baik semuanya untuk apartemen dan travelio nya cuman yang harus diperbaiki kebersihan di balkon masih agak kurang..
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
Sam, 25/10/2019
Deposit saya sampai sekarang belum kembali. Saya menginap beberapa kali yang lainnya sudah balik tapi cuman satu ini aja yang belum bisa tolong dicek lagi..
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
Ajeng, 19/10/2019
Selama menginap tidak ada kendala check-in dan check-out nya juga lancar..
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
Guest, 06/10/2019
Air minumnya cuman dikasih 2 botol kecil harusnya kalau apartemen di sediakan air mineral galon..
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
2BR + 1 Study Room Apartment Seaview at Mediterania Marina Ancol By Travelio
Dian, 28/09/2019
Luas dan bersih, cocok untuk libur keluarga. Staff ramah, proses check in & out cepat.
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Guest, 21/08/2019
Apartment nya bagus..
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Iqbal, 19/08/2019
Dekat dengan tempat wisata, pelayanan bagus sekali
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Marjono, 07/08/2019
Sayang tidak disediakan korek..
Homey 2BR Apartment at Mediterania Marina Residence By Travelio
Homey 2BR Apartment at Mediterania Marina Residence By Travelio
Devi, 05/08/2019
Apartmentnya nyaman dan cukup luas untuk menampung 2 keluarga..
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Guest, 29/07/2019
Apartmentnya sudah cukup baik..
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
Guest, 05/06/2019
Apartmentnya ga ada masalah..
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
Guest, 25/04/2019
Lokasi enak dekat dengan dufan, semuanya udah bagus..
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
2BR Simple Look Mediterania Marina Residences Apartment By Travelio
Guest, 24/04/2019
Staff sangat ramah. Harus ditingkatkan lagi untuk kebersihan dan layanannya..
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Januar, 22/04/2019
Menginap di properti travelio saya kira memenuhi ekspektasi. Harga yg ditawarkan sepadan dg pelayanan yg diperoleh. Propertinya cukup luas dan nyaman, hanya saja kami kesulitan menyalakan kompornya. Jadi praktis kami tdk bisa memasak selama di sana. Sempat terjadi kesulitan lain, yaitu salah satu kamar terkunci dari dalam. Saya kira kelemahan travelio ada di sini, di mana kalau tamu mengalami kesulitan maka tdk bisa segera mendapatkan bantuan dari staff. Selain itu sistem deposit juga sebenarnya sedikit kurang nyaman bagi saya, karena saat trf tdk ada garansi bahwa deposit akan dikembalikan sesuai waktu yg dijanjikan. Namun ternyata deposit dikembalikan pada hari ke-2 setelah check out. Selebihnya layanan travelio memenuhi ekspektasi. TRIms travelio
Homey 2BR Apartment at Mediterania Marina Residence By Travelio
Homey 2BR Apartment at Mediterania Marina Residence By Travelio
Septi, 22/04/2019
Proses cek-in mudah walau sempet bingung karena access card nya ga berfungsi, untung ada cadangan yang dipegang staf cek-in. Staf friendly. Akomodasi lumayan. Lokasi dan pool nya ok banget. Pas cek-out malah ga sempet ketemu sama staf yang ambil kunci, ditunggu sampe jam 12 siang belum datang juga, akhirnya kunci ditinggal aja di unitnya, moga-moga aman.
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Spacious 2 BR Marina Mediterania Ancol By Travelio
Guest, 06/04/2019
It was lovely,
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Common Questions About 2 Bedroom Apartemen Marina Ancol Apartment Monthly:
Harga termurah sewa harian di 2 Bedroom Apartemen Marina Ancol Apartment Monthly ialah IDR 279,999
Harga termurah sewa bulanan di 2 Bedroom Apartemen Marina Ancol Apartment Monthly ialah IDR 3,079,999
Harga termurah sewa harian untuk tipe 1 Kamar di 2 Bedroom Apartemen Marina Ancol Apartment Monthly ialah IDR 279,999
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 1 Kamar di 2 Bedroom Apartemen Marina Ancol Apartment Monthly ialah IDR 3,299,999
Harga termurah sewa harian untuk tipe 2 Kamar di 2 Bedroom Apartemen Marina Ancol Apartment Monthly ialah IDR 429,999
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 2 Kamar di 2 Bedroom Apartemen Marina Ancol Apartment Monthly ialah IDR 3,079,999
Showing 1 - 15 from 18
  • 1
  • 2