Rent Apartemen L'Avenue Pancoran - Comfy 2BR L'Avenue Apartment By Travelio
Apartemen L'Avenue Pancoran - Comfy 2BR L'Avenue Apartment By Travelio
360°

Comfy 2BR L'Avenue Apartment By Travelio - Jakarta

4.8/5 excellent Based on 21 reviews
Jl. Raya Pasar Minggu Kav. 16, RT.7/RW.9, Pancoran, Gatot Subroto, RT.7/RW.9, Pancoran, RT.7/RW.9, Pancoran, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12780 - Property ID: J9TGEQ4C
Full Furnished
Max. 4 Guest(s)
2 Bed(s)
3500 W
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Deluxe
Discover fully equipped, professionally managed homes strategically located in the city’s popular areas. Perfect for a quality stay, convenient for business or leisure, with more value for money room sizes, complimentary standardized amenities and varied array of facilities. Average room rate from Rp 500,000 to Rp 899,999 per night.
Modern, elegant, and minimalist apartment in Pancoran area, South Jakarta. Nearby office buildings in Gatot Subroto, Sudirman, and Kuningan. Perfect for business traveler, worker, and student. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Apartemen L'Avenue Pancoran
tower
South
floor
17
Check-in
14:30-22:00
Check-out
12:00
Cleaning Fee
The accommodation and fabrics will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000, maximum 1 person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour
unit facilities
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Air Conditioner
TV
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Bedroom
Single Bed (100x200)
Pillow
Air Conditioner
Bed Config :
1 Super Single (120x200)
Kitchen
Tablespoon
Rice Cooker (Obsolete)
Refrigerator
Plate
Mug
Microwave
Gas Stove
Fork
Dining Table
Dining Knife
Dining Chair
Bowl
Bathroom
Tissue Holder
Shower
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Living Room
TV
Sofa
Table
Complimentary Bottled Water
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
ATM On Site
Access Card
Cafe
Elevator
Jogging Track
Laundry (Charge)
Restaurant
Shops
additional info
Daily Deposit
IDR 700,000.00
Monthly Deposit
IDR 6,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 13,060,133.10
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after check out. The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete. For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after the invoice issued.
reviews (21)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
travelio sudah cukup memuaskan
nyaman untuk tempat berlibur
bagus rapih dan nyaman
Wi-fi-nya sering on off on off..
pelayanan sangat memuaskan tidak ada masalah semuanya oke
So far so good cuma kemarin wi-fi tidak bisa digunakan..
Bagus memuaskan
Apartemennya bagus bgd klo buat keluarga, fasilitas apartemen lengkap.. cuma di unit nya kurang disiapkan alat2 dapur nya + kamar mandinya kurang wangi
bagus
Unit nya enak, nyaman, ke ranch market jg pas disblh gdg apartment
tempatnya nyaman dan bersih, fasilitas lengkap, anak2 suka. hanya saja pengembalian deposit agak lama dan harus bayar parkir dengan tarif per jam.
Tidak ada masalah, ok semua kok..
Semua udah sangat baik. Kurang promosi, Travelio belum terkenal..
Semua bagus kok..
Prosesnya cepat check outnya juga gambang tinggal nyerahin kunci aja diresepsionis. OK
nyaman dan asri
Ac nya yang diatas ada yang bocor. Tapi kalau untuk keseluruhan sudah bagus. Coba kalau misalnya sistemnya sama kayak di luar Negri ya, jadi kita kalau check out tidak perlu nulis surat pernyataan dan harus nunggu nitipin kunci ya, cukup kuncinya dicemplungin ditempat yang disediakan mungkin lebih bagus lagi.
Lokasinya kena macet, untuk keseluruhan sih sudah baik ya.
Puas banget menginap disini lebih dari ekspetasi yang dibayangkan. Kebersihannya terjaga sekali, check in dan check out nya juga puas. Walaupun ada sedikit kendala waktu check in masih harus nunggu key code nya agak lama tapi respon pegawainya sangat baik dan membantu sekali. Lokasinya bagus sangat strategis, tapi sedikit macet karena didaerah ini ada pembangunan MRT. OK
nice room
unit nya bersih dan rapih
    Q&A - Discussion about this property
    M**** A***** P**** 05 May 2021, 05:19
    utk cek in dtg kemana ya ini ?
    Travelio 05 May 2021, 07:10
    Selamat pagi Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk kunci atau check in akan dibantu oleh staff operational kami. Dipastikan untuk nomor telepon yang tercantum pada saat pemesanan agar selalu aktif untuk memudahkan kami menghubungi bapak/ibu. Tamu yang memesan akan kami hubungi di H-1 atau hari H pada pagi hari setelah pemesanan terkonfirmasi. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    Y***** A**** 25 Jul 2020, 07:51
    bisa survey dulu?
    Travelio 25 Jul 2020, 10:23
    Selamat Siang Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk pengajuan showing perlu kami lakukan penjadwalan, yang dimana penjadwalan tersebut bersifat pengajuan dan bersifat tentative. Jika unit available dan pengajuan diapprove. Pengajuan bisa dilakukan melalui website kami dengan cara klik tahunan pada website unit ini kemudian akan muncul di kanan pojok "request showing unit". Untuk showing hanya diperuntukan untuk tamu dengan rencana pemesanan minimal satu tahun. Atau Bapak/Ibu juga bisa isi data berikut untuk pengajuan showingnya: Nama : No. Telepon/Whatsapp : Nama / ID Property / Link : Email : Estimasi Budget : Jumlah tamu : Lama pemesanan (Minimal 1 Tahun) : 1 Tahun Perkiraan periode check in : Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    R**** Y******* 04 Jul 2020, 06:40
    apakah ada peralatan memasak?
    Travelio 04 Jul 2020, 16:53
    Selamat Sore Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk unit tersebut terdapat peralatan memasak di unit sesuai deskripsi yang ada di website kami. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Comfy 2BR L'Avenue Apartment By Travelio

      Tired with the traffic in Jakarta? You can find an alternative place to stay near your office or university. For you who work in Pancoran, Kalibata, Mampang or Gatot Subroto area, you can make Comfy 2BR L'Avenue Apartment By Travelio as your choice that can be rented daily, weekly, and monthly.

      The strategic location make your access easier to various area such as Gatot Subroto, Kuningan, SCBD Sudirman, and Senayan. The closest office buildings from this apartment are Bidakara Tower, Patra Jasa, and SMESCO Indonesia. While, Sampoerna University is only a minute walk from the apartment. If you want to go shopping for your daily needs, the closest shopping center are Carrefour MT. Haryono and Gelael.

      Besides its location that is being surrounded by the office building, this apartment is also equipped with various facilities to enhance your stay experience to be more enjoyable, the facilities are swimming pool, restaurant, supermarket, tennis court, café, gym, spa, sauna, and playground.

      Entering the room, you will be greet with the living room that is surrounded by big window which make your room look brighter and spacious. The interior design of this apartment is elegant, modern, and minimalist. There is sofa and TV inside the living room. Not far from there, you will see dining table for four people.

      For you who loves to cook, the kitchen is already equipped with various cooking and dining utensils. The bathroom is also equipped with toiletries and water heater.

      Meanwhile if you want to rest, there are two bedrooms inside the apartment unit with queen size bed in the master bedroom and single size in the second room.

      Location Comfy 2BR L'Avenue Apartment By Travelio

      Sampoerna University is a minute walk distance (27 m); SMESCO Indonesia can be reached by 13 minutes’ drive (2.3 km); Bidakara Tower is 17 minutes walking distance (1.2 km); 18 minutes driving to Jamsostek Tower (4.4 km); Business district Kuningan can be accessed by 22 minutes’ drive (4.1 km); SCBD Sudirman can be reached by 25 minutes driving (6.8 km); Jakarta Convention Centre is 26 minutes driving distance (7.0 km); 23 minutes’ drive to Gelora Bung Karno Stadium (7.5 km) and Halim Perdanakusuma Airport is 25 minutes’ drive (8.5 km).

      Recreation Comfy 2BR L'Avenue Apartment By Travelio

      15 minutes walking distance to Night Culinary Center Kalibata (1.2 km); Kalibata Plaza is 8 minutes driving distance (2.7 km); 18 minutes’ drive to Pejaten Village (5.5 km); Carrefour MT. Haryono can be accessed by 15 minutes driving (5.5 km); 14 minutes’ walk to Gelael (1.1 km); Ragunan Zoo is 31 minutes driving distance (8.6 km); Satria Mandala Museum can be reached by 18 minutes’ drive (4.6 km).

      Facilities Comfy 2BR L'Avenue Apartment By Travelio

      Full AC apartment with two bedrooms. The master bedroom is equipped with queen size bed, and single size bed for the second bedroom. There are water heater and toiletries inside the bathroom. The kitchen is also facilitated with cooking and dining utensils such gas stove, rice cooker, refrigerator up to microwave. There is also dining table for four people and living room that has been equipped with sofa and TV. Free WiFi access in room is not provided.

      Other facilities that being provided by the building are ATM, laundry (charge), gym, tennis court, spa, sauna, playground. Restaurant, supermarket, and café.

      Trivia

      • Snacks and drinks are provided once you check-in
      • We provide linen with five-star hotel quality
      landmark nearby
      show more
      show less
      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property on