Rent Casa de Parco Apartment - Comfy 1BR Apartment Casa De Parco Central BSD City By Travelio
Casa de Parco Apartment - Comfy 1BR Apartment Casa De Parco Central BSD City By Travelio
360°

Comfy 1BR Apartment Casa De Parco Central BSD City By Travelio - Tangerang

10.0/10 excellent Based on 2 reviews
Jalan Lengkong Barat No.24, Sampora, Cisauk, Tangerang, Banten 15345 - Property ID: K1UKIMTD
Entire House / Apartment
Max. 3 Guest(s)
1 Bed(s)
Swimming Pool
Fitness Center
Access Card
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
Comfy 1BR Apartment Casa De Parco Central BSD City By Travelio is a comfortable one bedroom apartment which located near AEON Mall BSD. (See More)
property gallery ( 22 photo(s) available )
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Casa de Parco Apartment
tower
MAGNOLIA
floor
30
Check-in
14.30-24.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
room furnitures
Kitchen
Trash Bin
Spoon
Spatula
Sauce Pan
Rice Cooker
Refrigerator
Plate
Mug
Mops
Kitchen Set
Gas Stove
Frying Pan
Fork
Exhaust Fan
Electric Kettle
Dining Table
Dining Chair
Cooking Knife
Chopping Board
Bowl
Living Room
Curtain
Air Conditioner
TV + Remote
Sofa
Sofa Pillow
Desk
Complimentary Bottled Water
Bathroom
Trash Bin
Mirror
Shower
Water Heater
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toilet Plunger
WC Brush
Exhaust Fan
Toiletries
Toilet Paper
Towel
Bedroom
Queen Bed
Pillow
Wardrobe
Hanger
Mirror
Curtain
Vanity Desk
Air Conditioner
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Other
Free WiFi in Room
Access Card
Balcony / Terrace
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
Access Card
Cafe
Elevator
ATM On Site
Jogging Track
Laundry (Charge)
Playground
Supermarket
24-Hour Security
additional info
Daily Deposit
IDR 390,000.00
Monthly Deposit
IDR 3,850,000.00
Yearly Deposit
IDR 4,599,999.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. Deposit will be refunded approximately 1-14 working days from checkout date for daily booking (if there is no damage and the property is in good condition). Deposit will be refunded approximately 60 working days from checkout date for monthly booking (if there is no damage and the property is in good condition). We only accept Credit Card and Bank Transfer for deposit. Cash is not accepted.
reviews (2)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Lokasi strategis dekat dengan tempat yang saya tuju dan harganya terjangkau..
Travelio udah mantap banget deh..
    Q&A - Discussion about this property
    V*** A***** 20 Jan 2020, 19:42
    apakah biaya sewa sdh termasuk fasilitas listrik air dan wifi
    Travelio 20 Jan 2020, 23:14
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk sewa: - Harian : tidak termasuk parkir dan deposit - Bulanan : tidak termasuk deposit air, listrik, linen, cleaning, internet (jika ada) dan parkir - Tahunan : tidak termasuk deposit air, listrik, maintenance fee, sinking fund,linen, cleaning, internet (jika ada) dan parkir. Untuk cleaning/linen, jika ibu/bapak bersedia membayarkan maka akan kami sediakan fasilitas cleaning selama 4x dalam 1 bulan. Permintaan cleaning atau linen hanya tersedia untuk tamu harian dan bulanan dan akan ada biaya tambahan. Jika Ibu sewa Tahunan untuk biaya Maintenance bisa konfirmasi ke pihak Buildingnya langsung karena setiap building untuk pembayaran maintenance berbeda - beda. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    A*** 31 Dec 2019, 09:37
    pagi, maaf td saya sudaj telfon ke nmr tsb. tp utk akses balkon bs diakses atau tdknya diminta utk tanya ke sini langsung pak/bu. jd perihal balkon apa bs diakses ?
    Travelio 01 Jan 2020, 20:01
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Informasi Sewa Comfy 1BR Casa De Parco Apartment By Travelio Apartemen yang terletak di Serpong ini memiliki akses mudah ke beberapa lokasi strategis seperti Teras Kota. Memiliki luas 40,25 sqm, apartemen bertipe Kitchen, Living Room, Bathroom, Bedroom, Other ini merupakan pilihan tepat bagi Anda yang menginginkan hunian dengan fasilitas lengkap. 24-Hour Security, ATM On Site, Access Card, Cafe, Elevator, Fitness Center, Jogging Track, Laundry (Charge), Playground, Supermarket, Swimming Pool akan membuat pengalaman menginap Anda semakin berkesan. dilengkapi dengan 1 kasur dengan masing-masing ukuran Queen (160x200) berbalut linen kualitas hotel berbintang, pendingin ruangan, televisi, akses Wi-Fi gratis, perlengkapan mandi, peralatan makan dan memasak. Comfy 1BR Casa De Parco Apartment By Travelio bisa disewa secara harian, bulanan, dan tahunan. Terdapat balkon dengan pemandangan. Unit apartemen ini Full AC. Rekreasi Sekitar Comfy 1BR Casa De Parco Apartment By Travelio Apartemen ini berlokasi dekat dengan beberapa pusat hiburan dan perbelanjaan di Tangerang seperti AEON Mall BSD City bisa diakses dengan berkendara selama 4 menit (2.0 km); The Breeze BSD City hanya berjarak 6 menit berkendara (1.5 km); Summarecon Mal Serpong bisa ditempuh dengan berkendara selama 21 menit (10.1 km); Teras Kota hanya berjarak 11 menit berkendara (4.4 km). Jika anda ingin berenang dan bermain wahana air dengan keluarga atau teman-teman, Anda bisa mengakses Ocean Park BSD Serpong yang dapat ditempuh dengan berkendara selama 13 menit (5.6 km). Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    A*** 30 Dec 2019, 19:31
    malam.. maaf mau banyak tanya nih. ada balkon dan bisa diakses gak balkonnya? trs maximal brp org ya bolehnya? cm utk sehari aja utk liat kembang api aja :) thnx b4
    Travelio 30 Dec 2019, 19:45
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan unit tersebut untuk jumlah tamu maximal 2 Tamu dan kami informasikan jika ada penambahan tamu akan di kenakan biaya charge Rp 50.000/malam/orang. Untuk penambahan tamu maximal 2 tamu saja. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Comfy 1BR Apartment Casa De Parco Central BSD City By Travelio

      This apartment, which is located in BSD City, has easy access to strategic locations such as Ocean Park BSD Serpong. The 40.25 sqm apartment has Kitchen, Living Room, Bathroom, and Bedroom is the perfect choice for those of you who want to stay at fully-equipped living.

      24-Hour Security, ATM On Site, Access Card, Cafe, Elevator, Fitness Center, Jogging Track, Laundry (Charge), Playground, Supermarket, Swimming Pool would give you an remarkable experience of staying. Facilitated with 1 Queen bed (160x200) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware.

      Comfy 1BR Apartment Casa De Parco Central BSD City By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly. This apartment unit has Modern style. Water heater is provided in the bathroom. Each room of this apartment unit is equipped with air conditioner (AC). There is balcony with a view.

      Location Around Comfy 1BR Apartment Casa De Parco Central BSD City By Travelio

      Soekarno Hatta International airport could be reached by driving for 56 minutes (42.5 km); 57 minutes drive to Halim Perdanakusuma Airport (45,5 km); Pondok Aren Toll Gate could be reached by driving for 25 minutes (17.9 km); Rawa Buntu station is only 14 minutes driving (5.9 km); BSD City Shelter Bus could be reached by driving for 15 minutes (5.5 km); Indonesia Convention Exhibition BSD could be accessed by driving for 7 minutes (2.8 km); Prasetiya Mulya University is only 5 minutes driving (2.2 km); and Unilever Building could be reached by driving for 3 minutes (1.0 km).

      Recreation Around Comfy 1BR Apartment Casa De Parco Central BSD City By Travelio

      The apartment is located near to several shopping centers in Tangerang such as AEON Mall BSD City could be reached by driving for 4 minutes (2.0 km); you can find a lot of food there, such as Indonesian food, Japanese food, Korean food, and other Western food. For Indonesian food, you have Tamani Kafe, Bakmi Ayam Alok, Pondok Suryo Begor, Rujak Kolam Medan, Bakmi GM, etc.

      For Japanese food, you can try On-Yasai Shabu Shabu, Gyu - Kaku Japanese BBQ, Seirock-Ya, Uchino Shokudo, Maison Tatsuya, Ichiro Ramen Market, AEON Sushi, Kushiya Monogatari, SUKIYA, Zenbu, Menya Sakura, Ramen Dining Tabushi, Yoshinoya, etc. For Korean Food, you can try Noodle King, Kkuldak, etc. For Western food, you have Popolamama, Pizza Marzano, Steak 21, Manhattan Fish Market, Wingstop, etc.

       

      If you want dessert or coffee, you must try this inside AEON Mall BSD Onezo, ShuShu, Hong Tang, Kamu Tea Café, Krispy Kreme, KUMA, Chapayom, Caffe Bene, Beard Papa's, Gulu Gulu, KOI Thé, Kopi Kenangan, Sour Sally, Auntie Anne's,

       

      Besides AEON Mall BSD, you can also visit other shopping centers with The Breeze BSD City is only 6 minutes driving (1.5 km); Summarecon Mal Serpong could be accessed by driving for 21 minutes (10.1 km); Teras Kota is only 11 minutes driving (4.4 km); and if you want to go to water park, you could access Ocean Park BSD which could be reached by driving for 13 minutes driving (5.6 km).

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property