Rent Apartemen Parahyangan Residence Apartment
Full Furnished
Full Furnished
Unfurnished
Full Furnished
Unfurnished

Apartemen Parahyangan Residence Apartment

Jl. Ciumbuleuit, Hegarmanah, Cidadap, Kota Bandung, Jawa Barat 40141

View Map
Type Daily Monthly Yearly Unit
Studio IDR 249,116 / night IDR 3,331,536 / month IDR 31,091,519 / year 4 units
1BR IDR 268,629 / night IDR 3,748,495 / month IDR 36,540,326 / year 19 units
2BR IDR 371,507 / night IDR 4,828,360 / month IDR 46,190,036 / year 26 units
3BR IDR 499,999 / night IDR 8,000,000 / month IDR 76,586,248 / year 1 units
Apartment

Area: Ciumbuleuit

City: Bandung

Year Of Built :

Developer: Agung Podomoro Group

Total Unit: 1552

Floors : 28

Apartment Facilities
  • 24-Hour Security
  • 24-Hours Frontdesk
  • Access Card
  • Cafe
  • Elevator
  • Laundry (Charge)
  • Shops
  • Swimming Pool
Location

Husein Sastranegara International Airport can be reached for 15 minutes driving (6 km); Pasteur Exit Toll Gate can be reached for 16 minutes driving (6.4 km); Parahyangan Catholic University can be reached for 5 minutes driving (300 m) or can be reached for 3 minutes walking; Dr. HA Rotinsulu Lung Hospital can be reached for 3 minutes driving (300 m) or can be reached for 2 minutes walking; Adventist Hospital can be reached for 10 minutes driving (1.4 km);  Gedung Sate can be reached for 12 minutes driving (4.6 km); Bandung Railway Station can be reached for 11 minutes (4.8 km); Sabuga Convention Hall can be reached for 8 minutes driving (2.5 km); Bandung Institute of Technology can be reached for 8 minutes driving (3.2 km)

Recreation

Nara Park can be reached for 10 minutes driving (1.6 km); Rabbit Town can be reached for 10 minutes driving (1.7 km); Cihampelas Walk Mall can be reached for 15 minutes driving (1.8 km); Babakan Siliwangi Forest Park can be reached for 7 minutes driving (1.3); Gedung Sate can be reached for 16 minutes driving (4.6 km); Bandung Geological Museum can be reached for fo 17 minutes driving (4.8 km); Bandung City Square can be reached for 20 minutes driving; The Valley Bistro Cafe can be reached for 16 minutes (6 km); Bandung Zoo can be reached for 8 minutes driving (2.6 km). 

 

for culinary. You must come to One Eighty Coffee & Music, is just 11 minutes from apartment  Parahyangan Residence by driving (2,8 km). This cafe has a unique interior. They combined vertical garden concept and pool inside the cafe. So Customer can sit and enjoy their time at the cafe while dipping their feet into the pool. Other than coffee or dessert, they served to have many variants of food such as Pizza, Salad, Pasta, Sandwich, Steak, etc.

 

Next, in Bandung has a Gometeria Cafe with a vintage accent interior and forest painting on the wall. For food, they offer a combination of Western Cuisine and Asian Cuisine such as sandwich, burger, pasta, noodle, even they have an Indonesia Sotomie.

 

Next is Kenken Bigul Kitchen Restaurant can be reached for 19 minutes driving (4,0 km). Kenken Bigul Kitchen Restaurant is the restaurant specializes in pork dishes.

 

And the last, Kalpa Tree can be reached for 6 minutes driving (1,7 km). Kalpa Tree is one of the coziest cafe or restaurant in Bandung. Kalpa Tree has several areas, such as indoor, outdoor, and semi-outdoor. In Kalpa Tree, you can swim but you must order until 80k Indonesian Rupiah. For food, they have many variants such as Pasta, Steak, Pizza, Asian Food, and Indonesia Cuisine just like Nasi Jambal Asin, etc.

 

Latest review Apartemen Parahyangan Residence Apartment
Scenic 2BR Apartment at Parahyangan Residence near UNPAR By Travelio
Scenic 2BR Apartment at Parahyangan Residence near UNPAR By Travelio
Guest, 06/04/2021
Memuaskan dengan pelayanan yg serba cepat
Direct Access to Pool 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Direct Access to Pool 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Guest, 05/04/2021
Terimakasih Travelio, sangat memuaskan
Cozy 2BR Apartment at Parahyangan Residence with Direct Access to Swimming Pool By Travelio
Cozy 2BR Apartment at Parahyangan Residence with Direct Access to Swimming Pool By Travelio
Faizal, 30/03/2021
Mantap ..nyaman bersih ..lengkap ..rekomen buat balik lg ..makasih travelio
Compact 2BR with Sofa Bed at Parahyangan Residence By Travelio
Compact 2BR with Sofa Bed at Parahyangan Residence By Travelio
Abhiyasa, 20/03/2021
Menyenangkan dan sesuai ekspektasi, proses check-in dan check-out mudah karena dibantu oleh pak berry dari tim travelio
2BR Apartment with Mountain View at Parahyangan Residence By Travelio
2BR Apartment with Mountain View at Parahyangan Residence By Travelio
R, 15/03/2021
Ruangannya bersih dan sudah disediakan seperti sikat gigi, handuk, magic jar, piring, dsb. Sempat ada beberapa kendala tapi langsung dibantu oleh mas ichan. Terima kasih
Cozy 2BR Apartment at Parahyangan Residence with Direct Access to Swimming Pool By Travelio
Cozy 2BR Apartment at Parahyangan Residence with Direct Access to Swimming Pool By Travelio
Ervi, 14/03/2021
Baru kali ini menggunakan Travelio sangat memuaskan dan sesuai Ekspetasi👍🏻👍🏻👍🏻
Direct Access to Pool 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Direct Access to Pool 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Amelia, 13/03/2021
Saya sudah review beberapa kali
Homey 2BR Apartment at Parahyangan Residence near Parahyangan University By Travelio
Homey 2BR Apartment at Parahyangan Residence near Parahyangan University By Travelio
Eddo, 09/03/2021
Order pertama lewat travelio, sempet ragu karena ribet ada deposit tapi stlh liat review yg OK akhirnya coba chat....pelayanan fast respon, informasi yg diberikan juga jelas, setelah order proses CI juga gak ribet, staff ramah dan sangat membantu memberikan Informasi karena ini mmg pengalaman pertama stay di Apartment...Unit PR / 16 / BJ yg saya tempati OK banget, dapet handuk 3, perlengkapan dapur juga lengkap dan AC Dingin.....mungkin perlu perhatian untuk kamar mandi aja untuk pastikan ubin tidak licin....tapi bukan masalah untuk saya....sama tolong sediakan serokan sampah krn sy tipe org yg suka beberes jadi berasa unit sendiri :D....Over All PUAS BANGET sama Travelio, Staff, Fasilitas Apartment(Pool, Lapangan Basket,Staff pengelola, akses, dll) dan bakal balik lagi untuk staycation lebih lama. TERIMAKASIH TRAVELIO
Warm 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Warm 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Larasayu, 09/03/2021
Terasa rumah sendiri
Contemporary 1BR Near Cihampelas at Parahyangan Residence Apartment By Travelio
Contemporary 1BR Near Cihampelas at Parahyangan Residence Apartment By Travelio
Wendy, 06/03/2021
Nyaman bangett . Pelayanan nya ramah . Bersih bangett . Pokonya lebih d tingkatkan lg ya . So far oke bgt
2BR Apartment with Mountain View at Parahyangan Residence By Travelio
2BR Apartment with Mountain View at Parahyangan Residence By Travelio
Siti, 25/02/2021
Apartemen yang bagus dan lokasinya juga udah oke..
Warm 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Warm 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Rafi, 23/02/2021
So far travelio sudah cukup baik..
Comfort and Cozy 2BR Parahyangan Residence Apartment By Travelio
Comfort and Cozy 2BR Parahyangan Residence Apartment By Travelio
Khoirul, 22/02/2021
Tetap dipertahankan pelayanan dari travelio yang baik..
Warm 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Warm 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Rafi, 19/02/2021
So far travelio sudah cukup baik..
Pleasant 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Pleasant 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Chandra, 17/02/2021
Great experience and nice staff ..all awesome
2BR Apartment with Mountain View at Parahyangan Residence By Travelio
2BR Apartment with Mountain View at Parahyangan Residence By Travelio
Haifa, 16/02/2021
Secara keseluruhan cukup nyaman Namun ada sedikit kendala seperti kamar mandinya kekunci tiba-tiba, Dan galon airnya kosong
Classic 2BR Apartment @ Parahyangan Residence near Parahyangan University By Travelio
Classic 2BR Apartment @ Parahyangan Residence near Parahyangan University By Travelio
Sarah, 16/02/2021
Di unit yang saya tempati, ada beberapa hal yang tidak sesuai dengan list fasilitas yang disediakan: - Tidak ada tempat sampah (dustbin) - Ada peralatan makan, tapi garpu dan sendok sudah karatan - Tersedia TV, namun ternyata tidak ada akses TV kabel ataupun antena biasa, sehingga tetap tidak bisa digunakan untuk menonton. - Seprei nya bersih tapi ada bolong-bolong kemungkinan sundutan rokok dari penyewa sebelumnya. - Ada dispenser tapi tidak disediakan galon, instead disediakan 2 botol minuman 300ml, padahal guest ada 4 orang. Untuk hal lain, terkait pengalaman check in dan overall kebersihan sudah sesuai dengan ekspektasi, harga juga memang ekonomis. Jika mencari yang value for money, cukup worth it.
Comfort and Cozy 2BR Parahyangan Residence Apartment By Travelio
Comfort and Cozy 2BR Parahyangan Residence Apartment By Travelio
Dhisa, 16/02/2021
Awalnya ragu karena belum pernah pakek apps travelio sebelumnya, tapi iseng2 aja nyobain, untuk harga segitu dengan fasilitas yanh diberikan bisa dibilang sangat memuaskan sih, staf yang membantu juga ramah dan sabar dalam mengarahkan kalo misalnya saya ada pertanyaan, recomend banget sih pakek travelio, kalo saya liburan lagi bakal pakek travelio lagi deh 👍🏼👍🏼
Direct Access to Pool 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Direct Access to Pool 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Santi, 16/02/2021
Gak bisa pindah ke lain hati ,sudah sangat nyaman Friendly staff dan helpful menambah kesan positif
Clean and Cozy 2BR Apartment @ Parahyangan Residence By Travelio
Clean and Cozy 2BR Apartment @ Parahyangan Residence By Travelio
Sella, 15/02/2021
Staffnya ramah dan sangat membantu
Minimalist 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Minimalist 2BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Rula, 15/02/2021
Tempatnya bersih ditambah udaranya sejuk
Clean and Cozy 2BR Apartment @ Parahyangan Residence By Travelio
Clean and Cozy 2BR Apartment @ Parahyangan Residence By Travelio
Derby, 13/02/2021
cukup nyaman tetapi sedikit berbeda dr foto yang ada
Modest 1BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Modest 1BR Apartment at Parahyangan Residence By Travelio
Regina, 09/02/2021
Bersih dan oke banget
Private 1BR Apartment Parahyangan Residence With Mountain View By Travelio
Private 1BR Apartment Parahyangan Residence With Mountain View By Travelio
Muhamad, 06/02/2021
Propertinya bersih, udaranya segar jadi tanpa ac dnyalakan pun sudah dingin, customer service tanggap, office boy tamah fan fast response
Private 1BR Apartment Parahyangan Residence With Mountain View By Travelio
Private 1BR Apartment Parahyangan Residence With Mountain View By Travelio
Muhamad, 05/02/2021
Staff ramah customer service cepat tanggap, proses cek in dan cek out mudah gak ribet, unit dgn full furnishnya bersih dn lngsng dpt dtempati
Private 1BR Apartment Parahyangan Residence With Mountain View By Travelio
Private 1BR Apartment Parahyangan Residence With Mountain View By Travelio
Muhamad, 04/02/2021
Petugas dan customer servicenya ramah dan fast response, unit baik terjaga kebersihan fan akomodasinya
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Common Questions About Apartemen Parahyangan Residence Apartment :
Harga termurah sewa harian di Apartemen Parahyangan Residence Apartment ialah IDR 243,594
Harga termurah sewa bulanan di Apartemen Parahyangan Residence Apartment ialah IDR 3,247,152
Harga termurah sewa harian untuk tipe studio di Apartemen Parahyangan Residence Apartment ialah IDR 243,594
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe studio di Apartemen Parahyangan Residence Apartment ialah IDR 3,247,152
Harga termurah sewa harian untuk tipe 1 Kamar di Apartemen Parahyangan Residence Apartment ialah IDR 262,499
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 1 Kamar di Apartemen Parahyangan Residence Apartment ialah IDR 3,585,499
Harga termurah sewa harian untuk tipe 2 Kamar di Apartemen Parahyangan Residence Apartment ialah IDR 362,499
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 2 Kamar di Apartemen Parahyangan Residence Apartment ialah IDR 4,557,474
Showing 1 - 15 from 35
  • 1
  • 2
  • 3