Rent Atria Residences Gading Serpong Apartment

Atria Residences Gading Serpong Apartment

CBD Gading Serpong Kav. 5, Jl. Boulevard Gading Serpong, Serpong, Tangerang, Banten 15810

View Map
Type Daily Monthly Yearly Unit
Studio IDR 232,082 / night IDR 3,288,674 / month IDR 34,563,874 / year 12 units
1BR IDR 264,999 / night IDR 3,787,499 / month IDR 41,662,489 / year 1 units
Apartment
Apartment Facilities
  • 24-Hour Security
  • Access Card
  • CCTV In Public Area
  • Elevator
  • Fitness Center
  • Restaurant
  • Shops
  • Swimming Pool
Location

 

Soekarno-Hatta International Airport is 41 minutes driving (32. 9km); Toll Gate Tangerang 2 is just 17 minutes driving (7.8 km); Tangerang Railway Station is just 22 minutes driving (10 km); Serpong Railway Train Station can be reached for 26 minutes driving (12.9 km);  Indonesia Convention Exhibition is 15 minutes driving (8.5 km); Multimedia Nusantara University is just 6 minutes driving (2.6 km); Prasetiya Mulya University is 14 minutes driving (8.1 km); Bina Nusantara University Alam Sutera is 16 minutes driving (8.7 km); Swiss German University is just 17 minutes driving (8.6 km).

Recreation

AEON Mall BSD is only 17 minutes drive (8.8 km); Summarecon Mall Serpong is only 3 minutes drive (700m); IKEA Alam Sutera 25 minutes drive (9.5 km); BSD Serpong Ocean Park 23 minutes drive (12.3 km); Supermall Karawaci is only 16 minutes drive (5.9 km); Scientia Square Park is only 7 minutes drive (2.9 km); The Cisadane River recreational trail is only 11 minutes drive (6.0 km).

Latest review Atria Residences Gading Serpong Apartment
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Rio, 28/06/2020
Apartemen ya udah bagus dan travelio is the best..
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Paulus, 01/03/2020
So far so good..
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Sani, 15/11/2019
Staf yang handal check-in kemarin kok kayak masih anak kecil..
Spacious Studio Apartment at Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Spacious Studio Apartment at Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Budi, 20/10/2019
lumayan..tp tolong diperhatikan ac dan peralatan yg adabdi apratmen..seperti gas
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Nyoman, 19/10/2019
Semuanya oke cuman ada kendala sedikit pada waktu check out..
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Guest, 05/08/2019
Semuanya baik2 aja..
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Rafie, 04/08/2019
Travelio udah baik untuk saat ini..
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Guest, 04/05/2019
Kebersihan kurang sama sekali, begitu saya masuk kamar saya pel lagi kaca2 saya lap. Cuma dibawah tempat tidur banyak kotoran2 saya gak angkat karena debunya banyak. Saya suka nginap disini nanti abis lebaran kalo harganya sama saya nginap lagi.
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Junaidy, 30/03/2019
Sangat baik..
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Diono, 26/03/2019
Apartmentnya sih ok cuma kamar sedikit berbau akan lebih baik kalo dikasi pewangi ruangan..
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Guest, 01/03/2019
Fully furnished Studio apartment. Very clean and conveniently located near shopping mall and restaurants. Good communication makes easy check in/out. The only minor flaw is TV note working very well. Other than that it highly recommended.
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Guest, 21/01/2019
Kamar mandinya bocor. Posisi AC dikamar utama agak mengganggu karena sebagian dikamar kena dingin dan sebagian lagi ga dingin jadi dinginnya tidak merata. Apartment so far menyenangkan..
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Guest, 16/12/2018
Staf yang bernama bapak Roby, sangat ramah, profesional dalam melayani, cepat dan tanggap terhadap kebutuhan konsumen, dikarenakan perjalanan kami adalah untuk bisnis maka kami sangat membutuhkan pelayanan yang seperti ini agar kami bisa beristirahat dengan nyaman, Terima kasih.
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Guest, 03/12/2018
Overall good. One thing that was not convenient was the deposit. Overseas visitors do not have local bank accounts to transfer the deposits. Visitors are not likely to remove expensive items and also damage your property. I think you should not collect the deposit especially for repeat customers. I plan to use your property again!
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Guest, 09/11/2018
Kamarnya bagus dan nyaman. Proses check in dan check outnya cepat ontime dan staff helpfull. Waktu itu TV sempat error tapi dipandu ama staffnya sampai bisa baik lagi. Ok
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Rosi, 20/10/2018
Kamar nya enak sesuai dengan harga yang dibayarkan. Ada balkon dikamar. Fasilitas kamar lengkap. Ok
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Guest, 19/10/2018
Memuaskan. Sayangnya sy gak tau kl alat dapurnya lengkap
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Ariya, 14/09/2018
Bagus, suka dengan tempatnya, nyaman lokasinya juga bagus.
  • 1
  • 2
  • 3
Common Questions About Atria Residences Gading Serpong Apartment :
Harga termurah sewa harian di Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 207,499
Harga termurah sewa bulanan di Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 3,014,999
Harga termurah sewa harian untuk tipe studio di Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 207,499
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe studio di Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 3,014,999
Harga termurah sewa harian untuk tipe 1 Kamar di Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 317,999
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 1 Kamar di Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 3,787,499
Showing 1 - 11 from 11
  • 1