Rent Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment
Full Furnished
Full Furnished
Unfurnished
Full Furnished
Unfurnished

Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment

CBD Gading Serpong Kav. 5, Jl. Boulevard Gading Serpong, Serpong, Tangerang, Banten 15810

View Map
Type Daily Monthly Yearly Unit
Studio IDR 210,684 / night IDR 3,064,531 / month IDR 26,993,555 / year 9 units
1BR IDR 272,499 / night IDR 3,633,749 / month IDR 31,528,115 / year 1 units
2BR IDR 362,499 / night IDR 5,283,599 / month IDR 43,426,949 / year 1 units
Apartment
Apartment Facilities
  • 24-Hour Security
  • Access Card
  • CCTV In Public Area
  • Elevator
  • Fitness Center
  • Restaurant
  • Shops
  • Swimming Pool
Location

 

Soekarno-Hatta International Airport is 41 minutes driving (32. 9km); Toll Gate Tangerang 2 is just 17 minutes driving (7.8 km); Tangerang Railway Station is just 22 minutes driving (10 km); Serpong Railway Train Station can be reached for 26 minutes driving (12.9 km);  Indonesia Convention Exhibition is 15 minutes driving (8.5 km); Multimedia Nusantara University is just 6 minutes driving (2.6 km); Prasetiya Mulya University is 14 minutes driving (8.1 km); Bina Nusantara University Alam Sutera is 16 minutes driving (8.7 km); Swiss German University is just 17 minutes driving (8.6 km).

Recreation

AEON Mall BSD is only 17 minutes drive (8.8 km); Summarecon Mall Serpong is only 3 minutes drive (700m); IKEA Alam Sutera 25 minutes drive (9.5 km); BSD Serpong Ocean Park 23 minutes drive (12.3 km); Supermall Karawaci is only 16 minutes drive (5.9 km); Scientia Square Park is only 7 minutes drive (2.9 km); The Cisadane River recreational trail is only 11 minutes drive (6.0 km).

Latest review Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Kemal, 25/03/2021
Pelayanan dan kenyamanan OK
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Tyas, 21/03/2021
Travelio mantap..
Best Price Studio Apartment at Atria Residence near Mall By Travelio
Best Price Studio Apartment at Atria Residence near Mall By Travelio
Abdal, 07/03/2021
Aman-aman aja selama menginap di sana..
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Beny, 24/02/2021
AC sempat ada masalah sepertinya korslet dan terbakar tapi oleh staff Travelio sudah langsung di follow up dan diperbaiki..
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Herzavina, 20/02/2021
kalau bisa tolong dilengkapin penebah, sponge cuci piring
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Herzavina, 19/02/2021
kalau bisa tolong dilengkapin penebah, sponge cuci piring..
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Vina, 30/01/2021
Nyaman, bersih dan dekat ke area shopping center.
Best Price Studio Apartment at Atria Residence near Mall By Travelio
Best Price Studio Apartment at Atria Residence near Mall By Travelio
Yohanssen, 20/01/2021
Nyaman dan mudah check in
Best Price Studio Apartment at Atria Residence near Mall By Travelio
Best Price Studio Apartment at Atria Residence near Mall By Travelio
Guest, 04/01/2021
Travelio sudah cukup bagus..
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Boby, 02/12/2020
Fasilitas apartement lengkap, ada TV Kabel, microwave, kompor gas, internet kencang (35 mbps), tempat tidur nyaman, dan kamar dpt sinar matahari pagi. Recommended.
Minimalist Studio Apartment at Atria Residences with Pool View By Travelio
Minimalist Studio Apartment at Atria Residences with Pool View By Travelio
Egi, 22/10/2020
Apartemen yang bersih dan enak check-in dan check-out nya juga lancar..
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Temmy, 18/10/2020
Tidak ada masalah selama menginap di apartemen tersebut -
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Kikitang, 28/09/2020
Nyaman dan bersih
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Ariananda, 29/07/2020
Unit sesuai dengan yang ditampilkan Travelio. Untuk stay jangka panjang, fasilitas dalam unit sudah cukup lengkap dan berfungsi dengan baik. Fasiltas di dalam gedung pun bisa digunakan ( Fitness dan Kolam Renang).
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Rio, 28/06/2020
Apartemen ya udah bagus dan travelio is the best..
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Paulus, 01/03/2020
So far so good..
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Sani, 15/11/2019
Staf yang handal check-in kemarin kok kayak masih anak kecil..
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Nyoman, 19/10/2019
Semuanya oke cuman ada kendala sedikit pada waktu check out..
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Guest, 05/08/2019
Semuanya baik2 aja..
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Rafie, 04/08/2019
Travelio udah baik untuk saat ini..
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Guest, 04/05/2019
Kebersihan kurang sama sekali, begitu saya masuk kamar saya pel lagi kaca2 saya lap. Cuma dibawah tempat tidur banyak kotoran2 saya gak angkat karena debunya banyak. Saya suka nginap disini nanti abis lebaran kalo harganya sama saya nginap lagi.
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Studio Room Atria Residence Gading Serpong By Travelio
Junaidy, 30/03/2019
Sangat baik..
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Diono, 26/03/2019
Apartmentnya sih ok cuma kamar sedikit berbau akan lebih baik kalo dikasi pewangi ruangan..
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Best Location Studio Room Atria Residence Apartment Gading Serpong By Travelio
Guest, 01/03/2019
Fully furnished Studio apartment. Very clean and conveniently located near shopping mall and restaurants. Good communication makes easy check in/out. The only minor flaw is TV note working very well. Other than that it highly recommended.
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Guest, 21/01/2019
Kamar mandinya bocor. Posisi AC dikamar utama agak mengganggu karena sebagian dikamar kena dingin dan sebagian lagi ga dingin jadi dinginnya tidak merata. Apartment so far menyenangkan..
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Exclusive Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Guest, 16/12/2018
Staf yang bernama bapak Roby, sangat ramah, profesional dalam melayani, cepat dan tanggap terhadap kebutuhan konsumen, dikarenakan perjalanan kami adalah untuk bisnis maka kami sangat membutuhkan pelayanan yang seperti ini agar kami bisa beristirahat dengan nyaman, Terima kasih.
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Brand New Studio Room Atria Residence Apartment By Travelio
Guest, 03/12/2018
Overall good. One thing that was not convenient was the deposit. Overseas visitors do not have local bank accounts to transfer the deposits. Visitors are not likely to remove expensive items and also damage your property. I think you should not collect the deposit especially for repeat customers. I plan to use your property again!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Common Questions About Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment :
Harga termurah sewa harian di Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 199,999
Harga termurah sewa bulanan di Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 2,899,999
Harga termurah sewa harian untuk tipe studio di Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 199,999
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe studio di Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 2,899,999
Harga termurah sewa harian untuk tipe 1 Kamar di Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 329,724
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 1 Kamar di Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 3,633,749
Harga termurah sewa harian untuk tipe 2 Kamar di Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 438,624
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 2 Kamar di Apartemen Atria Residences Gading Serpong Apartment ialah IDR 5,283,599
Showing 1 - 10 from 10
  • 1