Rent The Oasis Cikarang Apartment

The Oasis Cikarang Apartment

Jl.Raya Cikarang Cibarusah Kav. 1, Sukaresmi, Cikarang Selatan, Bekasi, Jawa Barat 17530

View Map
Type Daily Monthly Yearly Unit
Studio IDR 304,127 / night IDR 4,885,878 / month IDR 52,603,698 / year 44 units
1BR IDR 413,437 / night IDR 6,559,771 / month IDR 69,806,503 / year 17 units
2BR IDR 464,999 / night IDR 8,539,999 / month IDR 93,939,989 / year 2 units
Apartment

Area : Cikarang

City : Bekasi

Developer : PT. Cowell Development Tbk

Year the Building is Finished :

Total Unit : 624

Number of Floors : 31

Apartment Facilities
  • 24-Hour Security
  • Access Card
  • CCTV In Public Area
  • Elevator
  • Fitness Center
  • Laundry (Charge)
  • Swimming Pool
Location

Soekarno Hatta International Airport can be accessed by 1 hour 25 minutes driving (70.6 km); 1 hour 4 minutes drive to Halim Perdanakusuma Airport (39 km); 7 minutes drive to Cikarang Barat 1 Toll Gate (1.3 km); 4 minutes drive to Siloam Hospital (1.5 km); 22 minutes drive to President University (8.2 km); and Wibawa Mukti Stadium is 21 minutes driving (9.7 km).

Recreation

Citywalk Lippo Cikarang can be reached by 8 minutes walking (600 m). At Citywalk Lippo Cikarang there are several restaurants and also famous coffee shops, such as Afung Baso Sapi Asli, Chicken Village, Dominos Pizza, Gokana, Ichiban Sushi, J.co Donut&Coffee, Kampoeng Nelayan, Starbucks, Warung Teko, and many others.

 

15 minutes drive to Mall Lippo Cikarang (6.3 km). In Mall Lippo Cikarang there are several restaurants, coffee shops and also cake shops such as  Es Teler77, Hanamasa, Hoka-Hoka Bento, Kedai Mie, KFC, Korean Dessert Bing-Bing, Mujigae, PIzza Hut, Solaria, Steak-21, Maxx Coffee, Chatime, Bread Talk, Domino Cake Berry, J.co Donuts & Coffee, Baskin Robbins, and many others.

 

30 minutes drive to Go! Wet Grand Wisata Bekasi (16.1 km); 36 minutes drive to Columbus Waterpark (16.8 km); 4 minutes drive to WaterBoom Lippo Cikarang (2.1 km); and Jababeka Golf & Country Club is 26 minutes driving away (10.8 km).

 

Besides Shopping Center and recreations place, near near The Oasis Cikarang Apartment there are also some famous culinary spots, there is Raja Cobek Restaurant which is a 16-minute drive (7.1 km). Raja Cobek Restaurant serves Indonesia traditional food, especially Sundanese food. This restaurant has a unique interior and has a feel like on the edge of a rice field. Favorite menu at this restaurant is Nasi Liwet and Ikan Gurami Cobek Jahe, and for the price is very affordable, and this restaurant is suitable for those of you who want to invite your family to enjoy Sundanese cuisine.

 

And next, there's The Moon Cafe, a 7-minute drive (4.9 km). This cafe has a concept with a beautiful lake and garden view that you can enjoy while sitting in its outdoor section. This cafe is suitable for those of you who want to hang out together with your friends, because in this cafe they have many choices of menus, ranging from various foods, snacks, to drinks. For snacks The Moon Cafe has Fried Banana, Cheese Fried Cassava, or Cha-Cha Porridge, while their food offers a variety of food choices ranging from traditional to western, such as Chicken Satay, Chicken Cordon Bleu, Salted Fish Fried Rice, Gado - Gado , Tom Yam soup, various noodles, and many others. The price of food here is very affordable.

 

Besides to the culinary places mentioned above, there's also the Bakmie Golek Cikarang which is a 4-minute drive (2.5 km); Saung Kuring Lippo Cikarang is 4 minutes' drive (1.7 km); Sunda Alam Sari Deltamas Restaurant is a 14-minute drive (7.9 km); Matsuriya Restaurant is 4 minutes drive (1.7 km); Fresqa Bistro Jababeka is 11 minutes drive (6.0 km); Asoka Resto is 4 minutes drive (2.1 km).

Latest review The Oasis Cikarang Apartment
Mahogany Suites Studio Room The Oasis Apartment Cikarang By Travelio
Mahogany Suites Studio Room The Oasis Apartment Cikarang By Travelio
Maya, 02/07/2020
Sangat nyaman saya sudah 4x pindah2 unit dan masih tetap semua kebersihannya terawat, terima kasih mas asep, fikar farhan roby selalu sigap ketika saya membutuhkan bantuan🙏
Comfortable 2BR @The Oasis Apartment By Travelio
Comfortable 2BR @The Oasis Apartment By Travelio
Andreas, 20/06/2020
Secara keseluruhan ok, walaupun kitchen sink sempat mampet, bocor & hrs divacuum oleh Maintenance. Lokasi strategis, ada Indomart di GF. Staff nya ramah, terutama Pak Maulana.
Sophisticated Studio at The Oasis Apartment By Travelio
Sophisticated Studio at The Oasis Apartment By Travelio
Siti, 18/06/2020
Apartemen nya enak nyaman dan dekat dengan pekerjaanku
Relaxing Studio The Oasis Apartment By Travelio
Relaxing Studio The Oasis Apartment By Travelio
Renny, 15/06/2020
Bersih , nyaman, fasilitas lengkap , pokoknya terjangkau
Simply White Studio The Oasis Apartment By Travelio
Simply White Studio The Oasis Apartment By Travelio
Siti, 03/06/2020
Nyaman sih dekor roomnya bagus sesuai banget bersih juga ruangannya cuma ya harga agak mahal tapi sesuai deh sama yang aku mau
2BR The Oasis near Waterboom Cikarang By Travelio
2BR The Oasis near Waterboom Cikarang By Travelio
Achmad, 01/06/2020
Tidak ada..
Best Homey Studio at The Oasis Apartment By Travelio
Best Homey Studio at The Oasis Apartment By Travelio
Guest, 23/05/2020
wi-finya tidak ada..
Modern Style The Oasis Studio Apartment with Comfortable Sofa By Travelio
Modern Style The Oasis Studio Apartment with Comfortable Sofa By Travelio
Renny, 23/05/2020
Untuk kebersihan kamar memuaskan , cuma tolong di cek untuk kamar mandi nya salurannya suka mampet jadi tergenang airnya , trus untuk kompornya tolong di usaha kan jngan kompor listrik klo bisa kompor gas , soalnya klo kompor listrik sayang di listriknya jadi boros listrik , dan jadi jepret / turun listriknya , untuk kamar ya recomended banget lah buat yg bulan madu kesana , dan buat tempat tinggal juga nyaman sih , Staff ramah bgt , sopan dan ngejelasin dengan detail bgt , saya kasih bintang 5 untuk Staff , terimakasih mas Fikar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Modern 1BR Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Modern 1BR Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Nina, 19/05/2020
Harganya dong jangan naik teruss
Sophisticated Studio at The Oasis Apartment By Travelio
Sophisticated Studio at The Oasis Apartment By Travelio
Siti, 18/05/2020
Apartemen nya di sebrang tempat kerjaku rumah sakit omni, nyaman sih untuk kamarnya, sama mas mas housekeeping nya pun baik"
2BR The Oasis near Waterboom Cikarang By Travelio
2BR The Oasis near Waterboom Cikarang By Travelio
Nur, 16/05/2020
Saya di rekomendasikan sama rekan saya pakai travelio ternyata memang benar nyaman harga terjangkau kebersihan terjaga...
Modern 1BR Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Modern 1BR Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Nina, 19/04/2020
Harganya setiap bulan naik terus setiap aku perpanjang selalu naik harganya, untuk pelayanan dan kebersihan sih ok... terima kasih buat mas robby sama stafnya selalu cepat kalo aku minta tolong
2BR The Oasis near Waterboom Cikarang By Travelio
2BR The Oasis near Waterboom Cikarang By Travelio
Endah, 15/04/2020
Sangat nyaman ruangan dingin dan bersih pelayanan pun sangat ramah dan tepat waktu
Mahogany Suites Studio Room The Oasis Apartment Cikarang By Travelio
Mahogany Suites Studio Room The Oasis Apartment Cikarang By Travelio
Endah, 29/03/2020
Sangat nyaman terutama servicenya mas robby baik dan ramah tepat waktu saya tidak perlu menunggu lama... terima kasih
Spacious 1 BR at The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Spacious 1 BR at The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Wj, 29/03/2020
The apartemen was very good..
1BR with Extra Balcony The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
1BR with Extra Balcony The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Acong, 22/03/2020
Tempatnya nyaman, sudah 1tahun saya memakai jasa travelio pelayanannya sangat baik
Brand New Studio The Oasis Apartment By Travelio
Brand New Studio The Oasis Apartment By Travelio
Anggita, 19/03/2020
Bagus apartemennya dan enak selama menginap di sana..
Brand New Studio The Oasis Apartment By Travelio
Brand New Studio The Oasis Apartment By Travelio
Anggita, 18/03/2020
Staff sangat membantu sekali
Japanese Style Studio Apartment at The Oasis Cikarang By Travelio
Japanese Style Studio Apartment at The Oasis Cikarang By Travelio
Endah, 10/03/2020
Sangat nyaman beberapa kali memesan melalui travelio dan pelayanannya pun ramah" tetapi aplikasinya masih kurang stabil
Strategic Studio Apartment The Oasis near Bekasi By Travelio
Strategic Studio Apartment The Oasis near Bekasi By Travelio
DeReal, 09/03/2020
Room lumayan bersih,pelayanan ok,hanya wifi linenya tak bisa connect dan klo bsa depositnya jgn terlalu tinggi,,hampir menyamai biaya inap
Comfy Studio Oasis Cikarang View Garden Apartment By Travelio
Comfy Studio Oasis Cikarang View Garden Apartment By Travelio
Guest, 02/03/2020
Fasilitas apartemen nya komplit sesuai dengan harga yang saya bayarkan..
Relaxing Studio The Oasis Apartment By Travelio
Relaxing Studio The Oasis Apartment By Travelio
Faira, 19/02/2020
overall udah oke harus ditingkatkan lagi untuk pelayanannya..
Mahogany Suites Studio Room The Oasis Apartment Cikarang By Travelio
Mahogany Suites Studio Room The Oasis Apartment Cikarang By Travelio
Imalia, 19/02/2020
Apartemen nyaman dan bersih tapi staff nya kalau di chat jarang balas
Comfortable 2BR @The Oasis Apartment By Travelio
Comfortable 2BR @The Oasis Apartment By Travelio
William, 10/02/2020
untuk peralatan masak agak kurang lengkap..
Well Equipped Studio at The Oasis Apartment Cikarang By Travelio
Well Equipped Studio at The Oasis Apartment Cikarang By Travelio
Guest, 03/02/2020
Apartemennya bersih dan lengkap. Peralatan dapurnya semua ada. Dekat tempat makan City Walk
Simply White Studio The Oasis Apartment By Travelio
Simply White Studio The Oasis Apartment By Travelio
Anis, 31/01/2020
untuk harga agak relatif mahal mungkin bisa dikurangi..
Minimalist and Posh 1BR The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Minimalist and Posh 1BR The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Guest, 30/01/2020
Kami merasa berbahagia dan Pengalaman yang mengasyikan ketika berlibur , serasa punya rumah sendiri di tempat berlibur dan harga pun sangat terjangkau
Exclusive Studio at The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Exclusive Studio at The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Ardyan, 20/01/2020
Sangat memuaskan! 👏
Exclusive Studio at The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Exclusive Studio at The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Egi, 14/01/2020
Fasilitas selengkap & senyaman itu, dengan harga terjangkau,,, sangat puassss 👍🏻
Strategic Studio Apartment The Oasis near Bekasi By Travelio
Strategic Studio Apartment The Oasis near Bekasi By Travelio
Abdul, 21/12/2019
Gambar sudah sesuai dengan yang di aplikasi cuman kebersihannya agak kurang dan perlu ditingkatkan lagi..
Spacious 1 BR at The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Spacious 1 BR at The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Acong, 18/12/2019
Sangat terbantu menginap di oasis oleh pelayanan mas2nya setiap bulan saya selalu extend
Sophisticated Studio at The Oasis Apartment By Travelio
Sophisticated Studio at The Oasis Apartment By Travelio
Robby, 15/12/2019
Kamar bersih. Fasilitas lengkap. Pelayanan baik
1BR with Extra Balcony The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
1BR with Extra Balcony The Oasis Cikarang Apartment By Travelio
Endah, 11/12/2019
Sudah beberapa kali saya pesan kamar di travelio kamarnya selalu bersih,,,ac dingin banget,,,yang melayani pun sangat ramah sangat terbantu terutama sama mas robby selalu membantu saya saat chek in,,, puas banget deh pokonya
Minimalist Studio The Oasis Apartment Lippo Cikarang By Travelio
Minimalist Studio The Oasis Apartment Lippo Cikarang By Travelio
Farhan, 01/12/2019
Travelio dan apartemen yang sudah cukup bagus..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Common Questions About The Oasis Cikarang Apartment :
Harga termurah sewa harian di The Oasis Cikarang Apartment ialah IDR 297,499
Harga termurah sewa bulanan di The Oasis Cikarang Apartment ialah IDR 4,772,499
Harga termurah sewa harian untuk tipe studio di The Oasis Cikarang Apartment ialah IDR 297,499
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe studio di The Oasis Cikarang Apartment ialah IDR 4,772,499
Harga termurah sewa harian untuk tipe 1 Kamar di The Oasis Cikarang Apartment ialah IDR 400,000
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 1 Kamar di The Oasis Cikarang Apartment ialah IDR 6,192,499
Harga termurah sewa harian untuk tipe 2 Kamar di The Oasis Cikarang Apartment ialah IDR 464,999
Harga termurah sewa bulanan untuk tipe 2 Kamar di The Oasis Cikarang Apartment ialah IDR 8,539,999
Showing 1 - 15 from 57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4