Rent Apartemen Paramount Skyline - Highest Value 1BR Apartment at Skyline Paramount By Travelio
Apartemen Paramount Skyline - Highest Value 1BR Apartment at Skyline Paramount By Travelio
360°

Highest Value 1BR Apartment at Skyline Paramount By Travelio - Tangerang

4.9/5 exceptional Based on 8 reviews
Jl. Boulevard Raya Gading Serpong, Curug Sangereng, Kelapa Dua, Tangerang, Banten 15810 - Property ID: JZI4JYJ3
Full Furnished
Max. 2 Guest(s)
1 Bed(s)
2200 W
Swimming Pool
24-Hour Security
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
If you are looking for a place to stay that has strategic location in Gading Serpong area, Skyline Paramount Apartment should be considered. You can stay in this comfortable apartment unit with affordable price. (See More)
property gallery ( 19 photo(s) available )
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Apartemen Paramount Skyline
tower
F
floor
17
Check-in
14.30-24.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
unit facilities
Kitchen
Dustbin
Tablespoon
Spatula
Sauce Pan
Rice Cooker (Obsolete)
Refrigerator
Plate
Mug
Mops
Kitchen Set
Glass
Frying Pan
Fork
Electric Stove
Teko Elektrik
Dining Table
Dining Chair
Chopping Board
Bowl
Living Room
Air Conditioner
TV
Sofa
Complimentary Bottled Water
Bathroom
Dustbin
Mirror
Shower
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toilet Plunger
WC Brush
Toiletries
Bathtub
Toilet Tissue Holder
Towel
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Curtain
Air Conditioner
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Other
Access Card
Building Facilities
Swimming Pool
24-Hour Security
Basketball Court
Elevator
additional info
Daily Deposit
IDR 250,000.00
Monthly Deposit
IDR 3,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 4,387,817.70
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after check out. The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete. For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after the invoice issued.
reviews (8)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Bagus bagus bagus..
So far ok..
Tidak ada masalah selama menginap di sana..
Tempat enak, cuma checkin aja kadang yg bikin bingung. Sempet takut masalah deposit, karena banyak koment2 negatif tentang deposit di travelio. Tapi ga sampe 2hari deposit udah masuk rekening lagi.
apartemen ya udah oke..
Pelayanan bagus, check-in check-out mudah, tempatnya strategis dan bersih banget... Cuma sayang sekali airnya ada pasir-pasirnya gitu... Meskipun udah dikuras pasirnya masih tetap ada... Seandainya airnya bersih dan gk ada pasirnya sama sekali, gua kasih nilai 10/10
Lokasi strategis, staff ramah dan sangat membantu, properti baik
Tempatnya bersih dan lokasi strategis
    Q&A - Discussion about this property
    R*** P******** 19 May 2021, 09:32
    Apakah unit ini masih tersedia?
    Travelio 19 May 2021, 11:23
    Selamat siang Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk mengecek ketersediaan unit atau pengecekan harga dan informasi unit, ibu bisa melakukan sendiri dengan cara mencari unitnya terlebih dahulu. Kemudian pilih masa sewa harian, bulanan, atau tahunan, masukan tanggal check in dan check outnya, isi jumlah tamu yang akan menyewa kemudian pilih "Cari" pada aplikasi Travelio. Jika harga tertera di kolom tanggal, maka untuk unitnya tersedia. Untuk harga bersifat fluktuatif dimana harga bisa saja berubah sewaktu-waktu. Kemudian ibu bisa mengisi data-data pribadi. lanjutkan pemesanan sampai dengan pembayaran. Kemudian ibu akan di hubungi oleh staff kami guna menanyakan jam check in nya. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    M**** K******** 10 May 2021, 13:11
    siang apakah saat menggunakan bathup ada air hangatnya ? atau hanya air dingin ?
    Travelio 10 May 2021, 13:14
    Selamat siang Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami cek untuk di unit ini tidak tersedia water heater. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang diinginkan. Terima kasih.
    A***** M****** 12 Mar 2021, 11:41
    Selamat siang. Apakah semua unit yang ditawarkan ada sofa & balkon untuk merokok? Terima kasih.
    Travelio 12 Mar 2021, 12:25
    Selamat Siang Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk fasilitas di tiap unit berbeda, silakan dicek di list fasilitas atau foto-foto yang tertera di website atau aplikasi Travelio. Untuk semua unit by Travelio dilarang merokok. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Highest Value 1BR Apartment at Skyline Paramount By Travelio

      Feel the experience of staying at Paramount Skyline Apartment which is available to rent for daily, monthly, and yearly.

      This apartment unit provides 1 bed, Queen (160x200) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware. For those of you who stay can also easily find 24-Hour Security, Basketball Court, Elevator, Swimming Pool.

      Mall Summarecon Serpong is 1.2km from the apartment.

      Each room of this apartment unit is equipped with air conditioner (AC). This apartment unit has Minimalist style This accommodation offers a fascinating City View A bathtub is available in the master bathroom.

      Location Around Highest Value 1BR Apartment at Skyline Paramount By Travelio

      Soekarno-Hatta International Airport can be accessed by 37 minutes driving (35.4 km); 1 hour 11 minutes drive from Halim Perdanakusuma Airport (38.7 km); 22 minutes drive to Cisauk Station (10.8 km); 11 minutes drive to Serpong Toll Gate (5.1 km); 14 minutes drive to Karawaci 3 Toll Gate (3.6 km); 17 minutes drive to Siloam Hospital Lippo Village (6 km); 17 minutes drive to UPH College (4.5 km); 14 minutes drive to Binus Alam Sutera Campus (5.3 km); University of Multimedia Nusantara is 7 minutes drive away (2.9 km).

      Recreation Around Highest Value 1BR Apartment at Skyline Paramount By Travelio

      Summarecon Mall Serpong can be reached by 15 minutes walking (1.2 km); 12 minutes drive from Living World (5.7 km); 17 minutes drive to AEON Mall BSD (8.7 km); 19 minutes drive to Mall @ Alam Sutera (7.2 km); 15 minutes drive to Lippo Mall Karawaci (4.3 km); Marcopolo Waterpark Adventure is 11 minutes drive away (4.1 km).

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property on