Rent Grand Palace Kemayoran - BIG 2BR Grand Palace Kemayoran (76 SQM) By Travelio
Grand Palace Kemayoran - BIG 2BR Grand Palace Kemayoran (76 SQM) By Travelio
360°

BIG 2BR Grand Palace Kemayoran (76 SQM) By Travelio - Jakarta

9.6/10 excellent Based on 54 reviews
Jl. Casa Kb. Kosong Kemayoran Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10630 - Property ID: JF7ZV3PT
Entire House / Apartment
Max. 4 Guest(s)
3 Bed(s)
Swimming Pool
Fitness Center
ATM On Site
Travelio Deluxe
Discover fully equipped, professionally managed homes strategically located in the city’s popular areas. Perfect for a quality stay, convenient for business or leisure, with more value for money room sizes, complimentary standardized amenities and varied array of facilities. Average room rate from Rp 500,000 to Rp 899,999 per night.
Enjoy modern minimalist-style apartment that is strategically located in Kemayoran. The room is well laid out and equipped with various supporting facilities. This is the ideal location for a vacation or a business trip. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Grand Palace Kemayoran
tower
Dario
floor
8,9,9,9,10,10,10,11,11,12,15,15,16 ,17,18,18,20
Check-in
14:30 - 24:00
Check-out
12:00
Cleaning Fee
The accommodation and fabrics will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000, maximum 1 person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
room furnitures
Kitchen
Rice Cooker
Refrigerator
Microwave
Gas Stove
Living Room
Air Conditioner
TV + Remote
Sofa Bed
Sofa Pillow
Complimentary Bottled Water
Sofa Bed (Double)
Bathroom
Curtain
Shower
Bathroom Sink
Toilet Bowl
Toiletries
Towel
Bathroom
Shower
Water Heater
Bathroom Sink
Toilet Bowl
Toiletries
Bathtub
Towel
Bedroom
Queen Bed
Pillow
Curtain
Side Table
Blanket
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Bedroom
Trundle Bed
Pillow
Blanket
Bed Config :
1 Single (100x200)
1 Single (Underbed)
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
ATM On Site
Cafe
Jogging Track
Laundry (Charge)
Playground
Restaurant
Supermarket
additional info
Daily Deposit
IDR 400,000.00
Monthly Deposit
IDR 4,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 5,900,000.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. Deposit will be refunded approximately 1-14 working days from checkout date for daily booking (if there is no damage and the property is in good condition). Deposit will be refunded approximately 60 working days from checkout date for monthly booking (if there is no damage and the property is in good condition). We only accept Credit Card and Bank Transfer for deposit. Cash is not accepted.
reviews (54)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Apartemennya bagus dan check in serta out-nya tidak ada kendala..
Untuk apartemen dan pelayanan dari travelio tidak ada masalah cuma untuk pengembalian refund yang menurut saya terlalu lama..
sinyal internet di sana kurang bagus..
semua oke tidak ada masalah..
Very good
Semuax OK kecuali ga bs nonton TV krn bersemut ga ada siaran sama ga ada WIFI😭😭
Staf sangat membantu. Unit cukup bersih. Hanya channel TV di unit tidak berfungsi dengan baik, sehingga menggunakan antena TV indoor. Tidak disediakan air minum.
sistem nya sudah cukup bagus..
Kamar yang standar sesuai dengan aplikasi dan tidak mengecewakan..
Bersih, pemandangan bagus, staff sangat membantu dan ramah terimakasih Adimas... Semoga bisa menginap d situ lagi...
Staff was friendly. Already got contacted via WhatsApp few days before check in to make sure smoother check in process. Location was quite far from Jiexpo, took us about 40 minutes to walk. Calling for Grab/Gojek was easy and fast. The bad thing was there were 1 queen bed, 2 single beds and 1 sofa bed and they only provided 2 duvets. Already contacted the staff and they said they did not provide e... +More
Selalu pilihan terbaik untuk menginap long stay atau short vacation stay
layanan dari travelio sudah bagus..
So far udah oke semuanya..
Good
Apartemen di sini sangat recommended dan memuaskan sekali..
Proses administrasi ruwet dan kurang transparan. Kalau kami kembali lagi itu karena staff yang luar biasa baik, sopan dan manis Arya, Aldi, Intan kalian berhak mendapatkan lebih dari 5 ⭐️
Tempatnya luas. Murah. Staff nya jg baik banget
Good..
Tidak ada masalah -
No comment -
Kalo bisa ada staff yang standby diapartment..
Semua udah ok..
Udah bagus semua..
Keep the good work.
Kusukaaaaa sekaliiii liburan diciniiii
Unit bersih, nyaman, pelayanan ramah, fasilitas kompor tabung gas habis jadi sedikit kurang maksimal
I had a great stay at Grand Palace. Thanks Travelio!
Overall oje cuma untuj apart ini sepertinya harus sedikit di bersihkan karena ada beberapa lokasi yg berdebu
Dari proses cek in hingga cek out, dan clening 4x dalam 1 bulan, semua bagus. Dihandle oleh staf yg ramah, terutama mas fikar yang selalu membantu. Mungkin input hanya soal deposit dan keuangan, yang ada miskomunikasi mengenai nilai yg harus dibayar
Untuk harga kamar yang extend harusnya jangan berubah lebih baik masih mengikuti harga sebelumnya..
Nice clean facility. Friendly staff
Good
Kebersihan apartmentnya perlu ditingkatkan..
Awasome , 👍👍👍👍
Apartement yang luar biasa.. Bangunan bersih dan terawat, nyaman, luas, terjangkau dari mana aja, staff ramah dan mambantu.. Nyaman banget kalo yang mau liburan bersama kelurga, ramah anak juga karna tempat luas untuk anak kecil.. Tepat di samping lobby ada indomart, di dalam lobby lobby ada atm BCA dan Mandiri.. Hanya kekurangannya beberapa lampu mati, sudah minta ganti 1 lampu aja yg penting dib... +More
Apartmentnya lumayan bersih..
Apartmentnya bersih..
Apartmentnya bagus dan ok..
Saya cukup puas dengan Travelio dan apartmentnya..
Great location with great food options close staff are wonderful apartment was fantastic highly recommend
Kamar pengap yang lainnya udah ok..
Harganya ok. Lokasi strategis..
Selama saya menyewa apartemen, apartemen ini yg paling puas. Harga murah, fasilitas terbaik, dan bersih
Waktu booking tidak diinfo aturan check in nya bagaimana. H-1 baru tentang aturan dan contact person yang handle check in besok. Lebih baik kalo diinfo pada waktu booking..
Apartement ok nyaman, AC dingin..
Lantai atas bocor pas bawahnya bagian kamar mandi utama di kamar saya, tapi its ok sih masih ada kamar mandi lain yang bisa digunakan. Pelayanan dan keamanan bagus..
Apartment cukup baik
Kamar bersih cuma sayangnya tidak ada mesin cuci. Ok
Nice
Menyenangkan menginap di grand palace kemayoran
Kita menginap disini ngak ada yang ngasih air minum ya. Tempatnya sih bagus, pelayanannya juga sudah cukup. Cuman kemaren kita nunggu looding barangnya itu lama sekali ya. Karena kesusahan di aksesnya dan unitnya tuh agak jauh dari lobinya, jadi kesusahannya hanya disini saja sih. Kalau yang lainnya sudah oke. OK
What I liked this apartment is a total value for money. Located close to "Jakarta Int Expo", this apartment has good staff, very clean and spacious room. The price is very attractive and I would definitely recommend this apartment
Overall nyaman. Tv dan modem agar diperhatikan.
    Q&A - Discussion about this property
    F**** D*** 26 Nov 2019, 01:08
    Smoking area kah?
    Travelio 26 Nov 2019, 19:59
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk seluruh unit kami tidak di perbolehkan merokok di dalam unit. Jika Ibu ingin merokok Ibu bisa pilih unit yang ada balkonnya. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    F**** D*** 26 Nov 2019, 01:08
    Smoking area kah?
    Travelio 26 Nov 2019, 19:59
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk seluruh unit kami tidak di perbolehkan merokok di dalam unit. Jika Ibu ingin merokok Ibu bisa pilih unit yang ada balkonnya. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information BIG 2BR Grand Palace Kemayoran (76 SQM) By Travelio

      Located in Kemayoran area, this apartment has easy access to JI Expo exhibition hall and as well as Sunter and Ancol business centers. So, no wonder that this apartment is suitable for travelers who want a vacation or have a business agenda.

      This modern minimalist-style apartment has two bedrooms with queen-sized bed and a comfortable single-sized bed for you to rest. You can also relax with a warm bath in a bathtub available in the main bathroom. There is also one other bathroom that you can share along with other family members.

      There is also TV and sofa bed for you to relax with the family. There is also a dining table and fully equipped kitchen with a variety of cooking and dining utensils from a gas stove, rice cooker, microwave, and electric kettle. Meanwhile for you who are on a business trip, now you can work easier because the apartment unit provides a study room so that you can work comfortably.

      Other facilities that you can enjoy are swimming pool, gym, jogging track, ATM, restaurant, and supermarket.

      Enjoy your trip while in Jakarta by staying at 2BR Grand Palace Apartment Kemayoran near to JI Expo By Travelio can be rented daily, weekly, and monthly.

      Location of 2BR Grand Palace Apartment Kemayoran near to JI Expo By Travelio 

      The apartment building is just 15 minutes from Cathedral Church and Istiqlal Mosque (3.8 km). To facilitate your mobility, access to Kemayoran Toll is only 10 minutes’ drive (3.7 km). The nearest public transportation is Kemayoran Station with 10 minutes’ drive (1.9 km), and 40 minutes to Soekarno-Hatta International Airport (26 km). For health facilities, Mitra Kemayoran Hospital is an 8-minute drive (3.5 km). For golf enthusiasts, Golf Bandar Kemayoran is a 9-minute drive (3.8 km) and for those who want to attend an exhibition or a concert, by 5 minutes’ drive you can access JIEXPO Kemayoran (2.5 km).

      Recreation of 2BR Grand Palace Apartment Kemayoran near to JI Expo By Travelio

      The iconic monument in Jakarta, National Monument and National Museum can be visited with 23 minutes’ drive (6.5 km); 30 minutes to Kota Tua and Batavia Cafe (7.7 km); Taman Impian Jaya Ancol is 19 minutes driving (6.6 km).

      Some of the mall options you can visit are Mal Sunter with 18 minutes driving (7.6 km); Mall of Indonesia in Kelapa Gading is 17 minutes’ drive away (7.5 km); 14 minutes to Pasar Baru (3.0 km); Pasar Pademangan Timur with 14 minutes’ drive (4.7 km); ITC Cempaka Mas is accessible by 9 minutes’ drive (2.1 km) and only takes 4 minutes to Mega Glodok Kemayoran (1.6 km).

      Facilities of 2BR Grand Palace Apartment Kemayoran near to JI Expo By Travelio

      The facilities available in this apartment building are swimming pool, gym, jogging track, ATM, restaurant, and supermarket.

      While the unit itself has two bedrooms with queen size bed and single sized beds. There are two bathrooms, one bathroom is in the master bedroom complete with bathtub and water heater and one more bathroom can be shared with other family members. Fully air-conditioned apartment flat-screen TV. The minimalist private kitchen is fully equipped with cooking and dining utensils, from a gas stove, microwave, rice cooker, and electric kettle. There are also sofa bed and study room available inside the apartment unit.

      Trivia

      • Snacks and drinks are provided once you check-in
      • We provide linen with star hotel quality
      • The apartment building is integrated with Best Western Plus Hotel
      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property