Rent Apartemen M-Town Signature - 3BR Apartment with Pool View at M-Town Residence By Travelio
Apartemen M-Town Signature - 3BR Apartment with Pool View at M-Town Residence By Travelio
360°

3BR Apartment with Pool View at M-Town Residence By Travelio - Tangerang

4.6/5 excellent Based on 19 reviews
Jl. Boulevard Gading Serpong Blok BLVD 1, Pakulonan Bar., Klp. Dua, Tangerang, Banten 15810 - Property ID: JVBWE0QN
Full Furnished
Max. 6 Guest(s)
5 Bed(s)
4400 W
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Deluxe
Discover fully equipped, professionally managed homes strategically located in the city’s popular areas. Perfect for a quality stay, convenient for business or leisure, with more value for money room sizes, complimentary standardized amenities and varied array of facilities. Average room rate from Rp 500,000 to Rp 899,999 per night.
Nested close to Summarecon Mall Serpong, M-Town Residence offers strategic living with easy access to various locations in Tangerang. (See More)
This unit is using prepaid electricity token
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Apartemen M-Town Signature
tower
GALAXY
floor
18
Check-in
14.30-24.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
unit facilities
Kitchen
Dining Table
Water Dispenser
Gas Stove
Kettle
Refrigerator
Kitchen Set
Glass
Sauce Pan
Frying Pan
Spatula
Bowl
Tablespoon
Fork
Plate
Chopping Board
Dustbin
Mops
Exhaust Fan
Cooking Knife
Dining Chair
Living Room
Curtain
Air Conditioner
TV
Sofa
Sofa Bed
Side Table
Blackout Curtain
Bathroom
Dustbin
Shower
Toilet Bowl
Exhaust Fan
Bathroom
Dustbin
Mirror
Shower
Water Heater
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toilet Plunger
WC Brush
Exhaust Fan
Bedroom
King Bed (180x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Mirror
Curtain
Air Conditioner
TV
Side Table
Blackout Curtain
Bed Config :
1 King (180x200)
Bedroom
Trundle Bed (Super Single & Single Underbed)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Mirror
Curtain
Air Conditioner
Side Table
Blackout Curtain
Bed Config :
1 Single (100x200)
1 Single (Underbed)
Bedroom
Trundle Bed (Super Single & Single Underbed)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Mirror
Curtain
Air Conditioner
Side Table
Blackout Curtain
Bed Config :
1 Single (100x200)
1 Super Single (120x200)
Other
Mops
Wiper
Portable
Access Card
Balcony / Terrace
Non-Smoking Room
Smoke Detector
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
24-Hour Security
Access Card
CCTV In Public Area
Elevator
additional info
Daily Deposit
IDR 850,000.00
Monthly Deposit
IDR 10,500,000.00
Yearly Deposit
IDR 8,729,158.90
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after check out. The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete. For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after the invoice issued.
reviews (19)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
baguss banget agennya ramah dan cepat respon
Tidak ada masalah selama saya menginap di sana..
oke bs buat kumpul keluarga 6 dewasa 5 anak.. pengen berenang tp blm boleh.. tv nya gambarnya renyek.. overall ok..
👍👍👍
Sudah cukup baik, hanya proses check in nya aja yg perlu diperbaikin lama bgt nunggu
mantap...
Akan lebih baik bila tidak dikenakan deposit..
bersih, rapih, nyaman...
sangat menyenangkan. hanya saja tidak bisa berenang
Overall cukup baik, hanya masukan saja untuk check out sebaiknya staff ada,(kan sudah ada kegentuan jam check outnya, jd bs standby) , karena bisa mengcek hal” seperti ada yg tertinggal atau apa, sehingga kami kalo check out tidak perlu di kontak” lagi. Property very good but your team kurang aware.
secara keseluruhan bagus, tapi lantai agak lengket, tidak disediakan hand sanitizer di tempat
Tempat nyaman, kebersihan cukup baik hanya saja tidak terlalu bersih sekali, staff juga melayani dengan baik. Terima kasih travelio
Saya udah dua kali menggunakan Apartemen ini so far sih fine-fine aja..
Overall sudah cukup baik untuk saat ini yg perlu di perbaiki system komunikasi sebelum cek in agar customer tidak menunggu terlalu lama
overall nice
Untuk overall semuanya memuaskan, dengan mas farhan juga sangat ramah pelayanannya,cuma dari fasilitas apartemen terlalu banyak aturan karena tidak boleh menggunaka fasilitas umum😔
Apartemen yang sangat nyaman fasilitasnya lengkap banget stafnya juga oke ditunjukin semua apa yang ada di apartemen tersebut. Pokoknya recommended banget..
Apartemennya bagus dan untuk check in check out-nya juga gampang..
Tidak ada..
    Q&A - Discussion about this property
    R** M****** 09 Jun 2021, 18:40
    oh iyah utk di tiket.com kenapa masih ada tpi di website dan apps travelio sdh tersewa yah
    Travelio 09 Jun 2021, 20:04
    Selamat malam Bapak/Ibu, salam hangat dari Travelio. Untuk ketersediaan unit yang paling valid dan terupdate adalah yang tertera pada website/aplikasi kami ya Pak/Bu. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang diinginkan. Terima kasih.
    R** M****** 09 Jun 2021, 18:37
    ada wifinya gak yah utk sewa harian?
    Travelio 09 Jun 2021, 20:03
    Selamat malam Bapak/Ibu, salam hangat dari Travelio. Untuk pemesanan harian difasilitasi untuk internetnya ya Pak/Bu. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang diinginkan. Terima kasih.
    N**** C******* C****** 02 May 2021, 17:06
    Untuk penyewaan yang bisa dihubungi ke siapa ya?
    Travelio 02 May 2021, 17:16
    Selamat sore Bapak/Ibu Naomy Charisma Chandra Salam hangat dari Travelio Kami informasikan 3BR Apartment with Pool View at M-Town Residence By Travelio (JVBWE0QN) jika ingin menginap di unit ini dan ada pertanyaan silahkan hubungi customer service kami. Untuk memudahkan komunikasi atau jika Anda membutuhkan bantuan silahkan menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Anda juga dapat menghubungi kami di +62813-2425-9797 (Whatsapp). Terima kasih.

      rental information 3BR Apartment with Pool View at M-Town Residence By Travelio

      M-Town Signature is located 3.04 km from Supermall Karawaci or 0.85 km to Gading Raya Padang Golf & Club. M-Town Signature facilitated with 24-Hour Security, fitness center, jogging track, playground, and swimming pool. The 91.95 SQM apartment consists of three bedrooms, living room, kitchen, and two bathrooms.

      This apartment unit also provides 5 bed, King (180x200), Single (100x200), Single (Underbed), Single (100x200), Super Single (120x200) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware to support your daily needs. 3BR Apartment with Pool View at M-Town Residence By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly.

      Each room of this apartment unit is equipped with air conditioner (AC). Water heater is provided in the bathroom. There is balcony with a view. From the 18 floor, you can enjoy a stunning City View. Each room of the apartment has Minimalist design. There is a sofa in the living room.

      Location of 3BR Apartment with Pool View at M-Town Residence By Travelio

      Soekarno-Hatta International Airport can be reached for 48 minutes by driving (32.8 km); Halim Perdanakusuma Airport is 1 hour and 11 minutes driving (38.3 km); Serpong Railway Station is 27 minutes drive (13.3 km); ICE BSD is just 16 minutes drive (8.5 km); Multimedia Nusantara University is just 6 minutes drive (2.2 km).

      Recreation around 3BR Apartment with Pool View at M-Town Residence By Travelio

      Summarecon Mall Serpong cam be reached just 6 minutes walk distance (3.4 km); AEON Mall BSD is 18 minutes drive (9 km); Mall @ Alam Sutera is 18 minutes drive (8.5 km); Lippo Mall Karawaci is 16 minutes drive (6.3 km); Marcopolo Waterpark is 9 minutes drive (3.9  km).

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property on