Rent Guest House Way Seputih - Studio Room at Way Seputih Residence near Taman Anggrek By Travelio
Guest House Way Seputih - Studio Room at Way Seputih Residence near Taman Anggrek By Travelio
360°

Studio Room at Way Seputih Residence near Taman Anggrek By Travelio - Jakarta

4.9/5 exceptional Based on 30 reviews
Jl. Way Seputih V No.2, RT.11/RW.1, Tj. Duren Sel., Grogol petamburan, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11470 - Property ID: JTFKHQ1S
Full Furnished
Max. 2 Guest(s)
2 Bed(s)
1300 W
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
If you are looking for a place to stay that is comfortable in the area of Grogol, West Jakarta located in a strategic location, then this unit is the best option for you. (See More)
property gallery ( 14 photo(s) available )
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Guest House Way Seputih
tower
-
floor
1,1,1,2,2,2,3,3,3,4,4
Check-in
14.30 - 24.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
Unit ini memiliki daya listrik rendah (1300 kWh)
Air conditioners, electric stoves, microwaves, electric kettle, water heater or any device with high electrical power must be used interchangeably.
unit facilities
Bathroom
Dustbin
Shower
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toiletries
Toilet Tissue Holder
Towel
Bedroom
Single Bed (100x200)
Trundle Bed (Super Single & Single Underbed)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Air Conditioner
TV
Blanket
Bed Config :
1 Super Single (120x200)
1 Single (Underbed)
additional info
Daily Deposit
IDR 300,000.00
Monthly Deposit
IDR 1,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 2,300,000.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after check out. The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete. For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after the invoice issued.
reviews (30)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Pelayananya bagus, saat di cleaning bersih dan rapih, pokoknya bagus
Tempatnya Nyaman. Strategis, cocok untuk Long stay.
During my stay here I was very happy and satisfying, also for the very kind and friendly employees who were also very good at work, thank you
terimakasih mas dhemas atas pelayananNya
Nyaman terimakasih 🙏
Nyaman
Kunci apartemennya tombolnya agak susah dipencet..
Nyaman
Bagus banget dan nyaman banget
Good Place
Memuaskan
karna ada mas agus yg super ramah. Inshaallah bakalan nginap disini lagi .
Mantap
Viewnya bagus, kamarnya bersih, tenang dan nyaman
So far so good
Thank you, very nice
Enak selalu ada masnya yg 24 jam jaga, aman gak bising. Terima kasih mas Agus, terima kasih travelio. Good
Bagus, saya puas, tingkatkan!
baik-baik aja semuanya..
pengalaman stay di way seputih tuh amazing banget apalagi staff nya jg super helpful kaya mas dimas 🙏🏼🙏🏼 cakep bener dah
kalau bisa kamar diisi dengan meja kecil untuk makan n kulkas kecil untuk minuman
Tempatnya bersih dan nyaman.. staffnya juga ramah. Cuma masalah di TV, channel gak banyak dan gambar gak jelas (berbayang dan semut2 gitu).
Apartemennya oke begitu juga dengan Travelio..
semuanya perfect..
Oke untuk check in dan check out dan pwngembalian deposit cepat, untuk aplikasi boleh dicek bug kadang2 data booking tidak muncul
siaran tv-nya buram tidak terlalu jelas..
Excellent
Tempat bagus, bersih dan staf-stafnya ramah. Jaringan internetnya dan air yang kadang bermasalah, Internet kadang tidak dapat dan kalau air di lantai atas kadang bau. Tapi keseluruhan super, Terima kasih travelio dan way seputih residence
Untuk unit hunian ok sekali, namun harga sangat tidak bersahabat akibat kenaikan tiba2 dan hampir 2x lipat sehingga sangat timpang dengan fasilitas yang ada
No comment -
    Q&A - Discussion about this property
    D*** K***** S*** 18 May 2021, 11:40
    Selamat pagi tim travelio Aku punya rencana sewa unit di way seputih residence bulanan, uang deposit sebesar 3juta itu dibayarkan setiap bulannya atau di bayar sekali saja ketika mau check in? Kindly answered please :) Terimakasih
    Travelio 18 May 2021, 13:05
    Selamat siang Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk pembayaran deposit dibayarkan satu kali di awal saat akan check in dan untuk proses refund bulanan harus menunggu invoice dari Building Management. Untuk estimasinya, 7 Hari Kerja setelah invoice terbit. Invoice tersebut kami gunakan untuk perhitungan pemakaian selama penyewaan selama menginap di unit Travelio meliputi pemakaian listrik, air dan IPL. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    H*** A***** 16 May 2021, 07:57
    Apakah harga sudah termasuk IPL?
    Travelio 16 May 2021, 08:05
    Selamat pagi Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk sewa bulanan sudah termasuk IPL namun untuk sewa tahunan tidak termasuk IPL. Dan maintenance fee langsung dibayarkan ke pihak building untuk tamu tahunan Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang diinginkan. Terima kasih.
    N******* T*** P****** 05 May 2021, 13:06
    untuk sewa perbulan apakah ada depositnya?
    Travelio 05 May 2021, 14:08
    Selamat siang Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Pembayaran deposit diharuskan untuk persyaratan check in baik untuk sewa harian, bulanan, atau tahunan. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Studio Room at Way Seputih Residence near Taman Anggrek By Travelio

      Way Seputih Luxury Residence is 3.6 km from Rumah Sakit Harapan Kita and offers an 15 sqm accommodation that facilitated with 2 beds: 1 Super Single (120x200) and 1 Single (Underbed) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware. 

      Apartment which consists of Kitchen, Living Room, Bathroom, and Studio Bedroom looks elegant with Minimalist design.

      Studio Room at Way Seputih Residence near Taman Anggrek By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly.

      From the floor, you can enjoy a stunning City View.

      Location Around Studio Room at Way Seputih Residence near Taman Anggrek By Travelio

      Transportation access Soekarno Hatta International Airport can be reached by 31 minutes driving (21.1 km); 28 minutes drive from Halim Perdanakusuma Airport (16.8 km); 15 minutes walking to S Parman Podomoro City Trans Jakarta Bus Shelter (1.2 km); 7 minutes drive to Tanjung Duren Toll Gate (2.4 km); and Palmerah Station is 13 minutes away (6.3 km). Other locations nearby are Harapan Kita Hospital that can be accessed by 9 minutes driving (3.6 km); 5 minutes drive to University of Trisakti (1.9 km); 5 minutes drive to University of Tarumanegara (2 km); 3 minutes drive to Tanjung Duren Police Station (1.1 km); and Office Building Wisma 77 is 10 minutes away (4.4 km)

      Recreation Around Studio Room at Way Seputih Residence near Taman Anggrek By Travelio

      Mall Taman Anggrek can be reached by 8 minutes walking  (700 m); 2 minutes drive to Central Park Mall (800 m); 3 minutes drive to NEO SOHO (1.1 km); 4 minutes drive to Plaza Slipi Jaya (1.8 km); 20 minutes drive to Grand Indonesia (11.1 km); Plaza Indonesia is 22 minutes drive away (11.4 km).

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property on