Rent Apartemen Thamrin Residence - Exclusive and Cozy 3BR Apartment @ Thamrin Residence By Travelio
Apartemen Thamrin Residence - Exclusive and Cozy 3BR Apartment @ Thamrin Residence By Travelio
360°

Exclusive and Cozy 3BR Apartment @ Thamrin Residence By Travelio - Jakarta

5/5 exceptional Based on 13 reviews
Jalan Kebon Kacang Raya, RT.3/RW.8, Kebon Melati, Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10230 - Property ID: JXCO9JS4
Full Furnished
Max. 5 Guest(s)
3 Bed(s)
2200 W
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Deluxe
Discover fully equipped, professionally managed homes strategically located in the city’s popular areas. Perfect for a quality stay, convenient for business or leisure, with more value for money room sizes, complimentary standardized amenities and varied array of facilities. Average room rate from Rp 500,000 to Rp 899,999 per night.
850 meters away from Grand Indonesia Shopping Mall, Thamrin Residence offers super strategic living at the heart of Jakarta City. This place is equipped with three pleasant bedrooms. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Apartemen Thamrin Residence
tower
E
floor
36
Check-in
14.30-24.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
unit facilities
Kitchen
Dining Table
Gas Stove
Refrigerator
Rice Cooker (Obsolete)
Teko Elektrik
Kitchen Set
Glass
Sauce Pan
Frying Pan
Mug
Bowl
Tablespoon
Fork
Plate
Colander
Strainer
Chopping Board
Gallon
Microwave
Washing Machine
Dustbin
Mops
Cooking Knife
Serving Plate
Kitchen Scissor
Dining Chair
Living Room
Curtain
Air Conditioner
TV
Sofa
Sofa Pillow
Table
Cable TV
Complimentary Bottled Water
Bathroom
Dustbin
Mirror
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toiletries
Bathtub
Toilet Tissue Holder
Towel
Bathroom
Dustbin
Mirror
Water Heater
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toilet Plunger
Toiletries
Toilet Tissue Holder
Towel
Bedroom
King Bed (180x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Mirror
Curtain
Air Conditioner
TV
Table
Side Table
Blanket
Bed Config :
1 King (180x200)
Bedroom
Single Bed (100x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Mirror
Curtain
Air Conditioner
Table
Bed Config :
1 Single (100x200)
Bedroom
Single Bed (100x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Curtain
Air Conditioner
Bed Config :
1 Single (100x200)
Other
Portable
Access Card
Balcony / Terrace
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
ATM On Site
Access Card
CCTV In Public Area
Cafe
Coffee Shop
24-Hours Frontdesk
24-Hour Security
Laundry (Charge)
Playground
Restaurant
Supermarket
Elevator
additional info
Daily Deposit
IDR 700,000.00
Monthly Deposit
IDR 8,750,000.00
Yearly Deposit
IDR 13,999,999.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after check out. The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete. For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after the invoice issued.
reviews (13)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Sesuai ekspektasi, walopun ternyata fasilitas kolam renang tidak bisa digunakan (properti manajemen decision - due to covid) tapi overall sangat recommended
superb.
Baik pertahankan performa
Beberapa remote AC mati cuma satu aja yang berfungsi mungkin baterainya bisa diganti..
keren
Tidak ada -
Semuanya udah bagus..
Semuanya oke-oke aja..
Harga bersahabat, tempat nyaman dan luas.
Alhamdulillah sangat menyenangkan menginap di apartemen tersebut apartment-nya bersih dan pelayanan Travelio nya juga baik cuma kemarin mesin cucinya nggak bisa digunakan..
Saran aja kalau bisa tv-nya diganti jadi Smart TV biar asik..
mantap, kalau ada kesempatan mau nginap disini lagi, rekomended banget
Good..
    Q&A - Discussion about this property
    Z*** 20 Dec 2020, 14:56
    Untuk parkir kendaraan apakah ada fasilitas free nya?
    Travelio 20 Dec 2020, 21:15
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk parkir mobil bisa ibu gunakan namun untuk biaya akan di bebankan oleh tamu yang menyewa unit tersebut. Estimasi harga parkir adala Rp 5.000/jam. Jika ibu/bapak menyewa unit tersebut dengan jangka waktu 1 bulan atau lebih, ibu/bapak bisa membuat member parkir ke building management. Kami akan membantu memintakan surat kuasa owner. Untuk biaya parkir akan menjadi tanggung jawab tamu/penyewa. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    A*** N*** F.P.S. 11 Dec 2020, 22:29
    apakah kalo memesan apartemen ini untuk new year harus rapid test terlebih dahulu?
    Travelio 15 Dec 2020, 17:34
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk Tamu diwajibkan membawa hasil negatif rapid test covid-19 sebelum check-in. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    M**** A***** 21 Jun 2020, 22:17
    Ini 2BR atau 3BR yah? Di deskripri ada dua pernyataan 2BR dan 3BR.
    Travelio 23 Jun 2020, 11:50
    Selamat Siang Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk unit tersebut 3BR. Unit apartemen ini juga menyediakan 3 kasur dengan masing-masing ukuran king (180x200), single (100x200), single (100x200) berbalut linen kualitas hotel berbintang, pendingin ruangan, televisi, akses Wi-Fi gratis untuk sewa harian, perlengkapan mandi, peralatan makan dan memasak untuk menunjang kebutuhan harian Anda. Exclusive and Cozy 3BR Apartment @ Thamrin Residence By Travelio bisa disewa secara harian, bulanan, dan tahunan. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Exclusive and Cozy 3BR Apartment @ Thamrin Residence By Travelio

      Thamrin Residence is located 920 meters away from Embassy of France or 1.73 km to Magnum Cafe. Thamrin Residence facilitated with 24-hour security, ATM on-site, access card, CCTV in public area, cafe, coffee shop, elevator, fitness center, laundry (charge), playground, restaurant, supermarket, swimming pool. The 107 sqm apartment consists of two bedrooms, living room, kitchen, and two bathrooms.

      This apartment unit also provides 3 bed, king (180x200), single (100x200), single (100x200) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware to support your daily needs. Exclusive and Cozy 3BR Apartment @ Thamrin Residence By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly. Each room of this apartment unit is equipped with an air conditioner (AC).

      Each room of the apartment has Contemporary design. From the 36 floor, you can enjoy a stunning City View. This apartment unit is facilitated with washing machine. There is balcony with a view. The master bathroom provides a bathtub. A water heater is provided in the bathroom.

      Location of Exclusive and Cozy 3BR Apartment @ Thamrin Residence By Travelio

      Soekarno Hatta International Airport can be accessed by driving for 30 minutes (26.8 km); 26 minutes drive to Halim Perdana Kusuma Airport (15.7 km); 10 minutes drive to Jakarta Convention Center (JCC) (5.2 km); 15 minutes drive to Taman Ismail Marzuki (3.8 km); 8 minutes drive to Japanese Embassy (1.6 km); 8 minutes drive to Annex Building (1.6 km); only 7 minutes drive to German Embassy (1.2 km); 15 minutes drive to Libyan Embassy (6.6 km); 10 minutes drive to Iranian Embassy (2.3 km); only 10 minutes drive to Embassy Austria (4 km); 14 minutes drive to Thai Embassy (5.9 km); 12 minute drive to ​Vietnam Embassy (2.8 km), Bulgarian Embassy is 9-minute drive away (2.1 km).

      Recreation around Exclusive and Cozy 3BR Apartment @ Thamrin Residence By Travelio

      Tanah Abang Market can be reached by 24 minutes driving (3.1 km); only 5 minutes drive to Grand Indonesia shopping Mall (850 m); 7 minutes drive to Plaza Indonesia (1.3 km); 7 minutes drive to Taman Suropati (2.6 km); 10 minutes drive to Lotte Shopping Avenue (3.8 km); 6 minutes drive to Citywalk Sudirman (1.8 km); 12 minutes drive to Sarinah (2.6 km); 16-minute drive to Monas (4.4 km); Istiqlal Mosque is 18 minutes driving (5.7 km).

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property on