Rent Guest House Way Seputih - Cozy Studio at Way Seputih Residence near Central Park By Travelio
Guest House Way Seputih - Cozy Studio at Way Seputih Residence near Central Park By Travelio
360°

Cozy Studio at Way Seputih Residence near Central Park By Travelio - Jakarta

4.9/5 exceptional Based on 33 reviews
Jl. Way Seputih V No.2, RT.11/RW.1, Tj. Duren Sel., Grogol petamburan, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11470 - Property ID: JTFKW1H2
Full Furnished
Max. 2 Guest(s)
1 Bed(s)
1300 W
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
This comfortable place to stay with complete facilities and located in a strategic location in the area of Grogol, West Jakarta close to Central Park is suitable for you. (See More)
property gallery ( 15 photo(s) available )
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Guest House Way Seputih
tower
-
floor
1,1,1,2,2,2,3,3,3,4,4
Check-in
14.30 - 24.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
Unit ini memiliki daya listrik rendah (1300 kWh)
Air conditioners, electric stoves, microwaves, electric kettle, water heater or any device with high electrical power must be used interchangeably.
unit facilities
Bathroom
Dustbin
Shower
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toiletries
Toilet Tissue Holder
Towel
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Air Conditioner
TV
Blanket
Bed Config :
1 Queen (160x200)
additional info
Daily Deposit
IDR 300,000.00
Monthly Deposit
IDR 1,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 2,500,000.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after check out. The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete. For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after the invoice issued.
reviews (33)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Good
Tempatnya cocok untuk kami tinggal, dan untuknkaryawan yang sekarang sangat bagus untuk kebersihanya dari yang sebelumnya, terima kasih
Tenpatnya bagus dan staff sangat membantu, untuk staff yang sekarang sangat bersih sekali, terima kasih
Nyaman sekali Untuk Tempat Tinggal. Staff yg selalu stanby di Area Sangat membantu kalo ada apa2. Terimakasih
Nyaman... Unitnya Bagus, Staff nya Juga Ramah. Terima Kasih 🙏😊
overall, its a nice place to stay
Semua oke kecuali wifi
So far travelio sudah cukup baik..
Tempat nya nyaman untuk istirahat dan bersih terimaksih pelayanan staff nga bagus terimakasih
Good
Tempatnya Nyaman, Fasilitas lengkap Ada wifi
So far so good..
Semua bagus, wifinya aja kurang stabil
Sangat puas dan nyaman
Bagus
Puas banget
Bersih, nyaman, lokasinya aman dan masih sejuk serta stafnya ramah dan selalu siap membantu, terima kasih mas agus dan travelio. Semoga selalu sukses
Memuaskan
Hanya untuk handuk saja kemarin ada satu yg hitam ngga tau efek luntur atau apa gitu yaa.. Sejauh ini overall nyaman banget bisa stay 1 mlm untuk refresh sejenak otak dari sibuknya kerja untuk liburan, nyantai dan nyaman.. Recommend kedua kalinya nginep disini sangat sangat enak dan nyaman sekali..
-
Apartemen yang sangat memuaskan terima kasih TRAVELIO..
Check-in dan check-out nya aman stafnya juga bagus dan rajin bersihin kamar..
Lantainya terlalu tinggi capek untuk naik dan turun kalau ada lift akan lebih bagus..
Travelio dan apartemennya sudah bagus..
bener2 bersih dan nyaman. Staff2nya juga terbaik. Keamanan terjaga bgt. Minusnya hanya harga ga sesuai dengan ekspektasi. Wifi sangat lemah, channel tv yg bener2 sedikit. Dan kalo high season harga kamarnya bisa naik sejutaan.
Tempat stay Yang baik sejauh ini
So far so good..
Bersih, nyaman. Staff ramah Pak Agus dan Pak Tantan.
Cari parkirnya susah sering penuh..
Internetnya agak lambat terutama kalo digunakan malam hari..
Overall ok banget semuanya..
Bagus! Tingkatkan!
Karyawan nya the best, service staff sangat memuaskan
    Q&A - Discussion about this property
    A**** A****** A***** 26 May 2021, 23:31
    untuk tgl 2 juni apakah unitnya ready?
    Travelio 26 May 2021, 23:35
    Selamat malam Ibu, salam hangat dari Travelio. Untuk mengecek ketersediaan unit atau pengecekan harga dan informasi unit, ibu bisa melakukan sendiri dengan cara mencari unitnya terlebih dahulu. Kemudian pilih masa sewa harian, bulanan, atau tahunan, masukan tanggal check in dan check outnya, isi jumlah tamu yang akan menyewa kemudian pilih "Cari" pada aplikasi Travelio. Jika harga tertera di kolom tanggal, maka untuk unitnya tersedia. Untuk harga bersifat fluktuatif dimana harga bisa saja berubah sewaktu-waktu. Kemudian ibu bisa mengisi data-data pribadi. lanjutkan pemesanan sampai dengan pembayaran. Kemudian ibu akan di hubungi oleh staff kami guna menanyakan jam check in nya. Untuk memudahkan komunikasi atau jika Anda membutuhkan bantuan silahkan menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Anda juga dapat menghubungi kami di +62813-2425-9797 (Whatsapp). Terima kasih.
    S****** Z*** 25 May 2021, 15:07
    bolehkah saya bawa pasangan?apakah aturan tentang membawa pasangan?
    Travelio 25 May 2021, 16:15
    Selamat pagi Bapak/Ibu, salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk dari kalangan manapun di persilahkan yang terpenting Untuk persyaratan check in harus membawa kartu identitas pada saat check in selain menggunakan KTP bisa juga menggunakan: SIM (Surat Ijin Mengemudi), Pasport, dan Resi (surat pembuatan KTP). Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang diinginkan. Terima kasih.
    A*** E******** 22 May 2021, 10:13
    I need a room very urgent
    Travelio 22 May 2021, 10:16
    Good Morning Mr / Mrs Aqua Elizabeth, warm greetings from Travelio To make an order, please go to the Travelio application or website. For more information or if you need assistance, you can contact our Customer Service at (021) 80600904 or +62 813-2425-9797 (Whatsapp) and or via the "Live Chat" feature on our Travelio.com application, you can select the menu "Talk To Us" then select the desired question category. Thank you. -ar

      rental information Cozy Studio at Way Seputih Residence near Central Park By Travelio

      Way Seputih Luxury Residence offers Minimalist styled accommodation fully equipped with bunch facilities.

      Equipped with 1 Queen bed (160x200) covered with star-hotel quality linen, Air Conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware are provided. Additional facilities such as will really pamper yourself during your stay.

      1.64 km to Universitas Trisakti, this apartment is one of favorite accommodation in Jakarta Barat area. Cozy Studio at Way Seputih Residence near Central Park By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly.

      Each room of the apartment which consist of Kitchen, Bathroom, and Studio Bedroom has Minimalist design. This accommodation offers a fascinating City View

      Location Around Cozy Studio at Way Seputih Residence near Central Park By Travelio

      Transportation access Soekarno Hatta International Airport can be reached by 31 minutes driving (21.1 km); 28 minutes drive from Halim Perdanakusuma Airport (16.8 km); 15 minutes walking to S Parman Podomoro City Trans Jakarta Bus Shelter (1.2 km); 7 minutes drive to Tanjung Duren Toll Gate (2.4 km); and Palmerah Station is 13 minutes away (6.3 km). Other locations nearby are Harapan Kita Hospital that can be accessed by 9 minutes driving (3.6 km); 5 minutes drive to University of Trisakti (1.9 km); 5 minutes drive to University of Tarumanegara (2 km); 3 minutes drive to Tanjung Duren Police Station (1.1 km); and Office Building Wisma 77 is 10 minutes away (4.4 km)

      Recreation Around Cozy Studio at Way Seputih Residence near Central Park By Travelio

      Mall Taman Anggrek can be reached by 8 minutes walking  (700 m); 2 minutes drive to Central Park Mall (800 m); 3 minutes drive to NEO SOHO (1.1 km); 4 minutes drive to Plaza Slipi Jaya (1.8 km); 20 minutes drive to Grand Indonesia (11.1 km); Plaza Indonesia is 22 minutes drive away (11.4 km).

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property on