Rent Cosmo Terrace Thamrin - Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
Cosmo Terrace Thamrin - Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio
360°

Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio - Jakarta

9.4/10 excellent Based on 50 reviews
Jalan Kh. Mas Mansyur, Kebon Melati, Tanah Abang, RT.5/RW.13, Kb. Melati, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10230 - Property ID: J2B8NHJL
Entire House / Apartment
Max. 4 Guest(s)
3 Bed(s)
Mall Access
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Deluxe
Discover fully equipped, professionally managed homes strategically located in the city’s popular areas. Perfect for a quality stay, convenient for business or leisure, with more value for money room sizes, complimentary standardized amenities and varied array of facilities. Average room rate from Rp 500,000 to Rp 899,999 per night.
A spacious studio room in Jakarta's central business. Easy access to Sudirman, Thamrin, Semanggi, dan Kuningan. Intergrated with Thamrin City Mall and easy to reach public transportation. Suitable for businessman or expatriates. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Cosmo Terrace Thamrin
tower
Cosmo Terrace
floor
11
Check-in
14.30 - 22.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
The accommodation and fabrics will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000, maximum 1 person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour
room furnitures
Kitchen
Trash Bin
Dining Spoon
Rice Cooker
Refrigerator
Plate
Microwave
Kitchen Set
Glass
Gas Stove
Fork
Electric Kettle
Other
WiFi
Bedroom
Trash Bin
Queen Bed (160x200)
Single Bed (100x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Curtain
Air Conditioner
TV
Sofa
Sofa Pillow
Blanket
Bed Config :
1 Queen (160x200)
1 Single (100x200)
Bathroom
Washing Machine
Trash Bin
Mirror
Tissue Holder
Shower
Water Heater
Bathroom Sink
Toilet Bowl
Toiletries
Towel
Building Facilities
Mall Access
Swimming Pool
Fitness Center
Cafe
Coffee Shop
Elevator
ATM On Site
Laundry (Charge)
Access Card
Playground
Restaurant
Supermarket
24-Hour Security
additional info
Daily Deposit
IDR 450,000.00
Monthly Deposit
IDR 4,500,000.00
Yearly Deposit
IDR 8,500,000.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. Deposit will be refunded approximately 1-14 working days from checkout date for daily booking (if there is no damage and the property is in good condition). Deposit will be refunded approximately 60 working days from checkout date for monthly booking (if there is no damage and the property is in good condition). We only accept Credit Card and Bank Transfer for deposit. Cash is not accepted.
reviews (50)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Apartemen dan travelio sudah bagus semua..
Udah bagus semua..
Semuanya baik-baik saja..
Ini adalah kedatangan saya yang kedua kali, waktu pertama kali datang ada disediakan hair dryer di sana tapi kemarin saya datang lagi sudah tidak ada..
saran aja kalau untuk deposit booking and daily akan lebih baik kalau kita bayarnya kesh pada waktu check-in dan dibalikin cash pula pada waktu check out..
Good
OB nya agak kurang ramah mukanya, overall semua ok sudah bagus..
Tempatnya nyaman, hanya saja proses konfirmasi deposit secara online sangat lama.
Travelio sudah cukup baik perlu dipertahankan..
Apartment ok -
Travelio bagus. Apartment sesuai dengan expectasi..
Tidak ada masalah pake Travelio beberapa kali ok ok aja..
Apartement bagus peralatan dan fasilitas lengkap. Ok
So far bagus. Ok
So far tidak ada masalah. Kamar bagus, bersih, besar dan nyaman. Lokasi ada di pusat jakarta jadi strategis. Ok
Tolong remote tvnya di Adain donk..
Secara keseluruhan bagus.
Semuanya berjalan sangat baik. Cuman pas waktu kita mau check in dikasih tau kalau kamarnya berubah, tapi ternyata pas kita masuk ngak berubah, sama kok. OK
Overall was ok, room was spacious and the apartment is just above the Thamrin City Mall. We stayed there for 2 nights but extended another night as we like the place so much but for the extended night, they should clean the place like new check but no one came despite our request to them.
Ac nya kurang dingin. Lama sekali waktunya biar bisa dingin, kalau bisa request mungkin Ac nya dibersihkan ya, karena kemaren itu kotor banget sampai menghitam sekali. Yang kita suka dari tempat ini adalah lokasinya.
location very good
Sangat dilayani dengan baik, lokasinya juga bagus dekat kemana - mana. Cuman masih ada serangganya, ngak banyak sih beberapa saja. OK
Lokasinya strategis, dipusat kota dan deket dengan mall. Bagus tempatnya, bersih, pelayanan dari pegawainya juga sangat baik. OK
Saya kemaren pesan 2 singgle bed tapi yang dikasih selimut cuman 1, akhirnya kita beli sendiri selimutnya satu. Tapi untuk keseluruhan semuanya bagus, good service, good location, next kita akan menginap disini lagi. OK
Very happy with our stay. only a minor comment as the bathroom could do with extra cleaning on stains in the corners of the showers.
Bagus kok semuanya Ok.
Menginap 2 hari saya harus bayar parkir 250ribu
Cuman wifi nya saja yang ngak bisa, kalau lainnya bagus gambar sesuai dengan ekspetasinya
Semuanya saya kasih bintang 5. OK
Kamar luas .. fasilitas lengkap .. lokasi strtegis
Mungkin perlu ditambahin sarapan pagi, karena kemaren tidak ada sarapan paginya. OK
exceptional
Bagus banget layanannya juga baik lokasinya strategis. Saran aja ya, kalau bisa ditambahin lagi pilihan kamarnya karena itu terlalu sedikit. Harusnya ada dispenser untuk air putihnya, kemaren cuman dikasih air mineral 300ml 4 botol saja sedangkan kapasitasnya untuk 2 kamar dan saya menginap beberapa malam. OK
exceptional
Peralatan memasaknya kurang lengkap
Pegawainya ramah, sangat membantu untuk proses check in dan check out nya, yang bawa kunci sudah menunggu waktu check in jadi cukup cepat proses check in nya. Tempatnya bersih dan lokasinya sangat strategis mudah dijangkau mangkanya saya memilih menginap disini. Memuaskan dan saya suka menginap di properti ini. OK
Semuanya bagus, lebih ditingkatkan kembali. OK
The place was great. Some main issues already told by old reviewers. There is no blanket for the third person since there is stated room for 3 persons. The location need to be informed more clearly since there is a lot apartment with almost same name in this area. Another thing is you need to bring your own tissues because the host not provide (all finished). The location is above the shopping mal... +More
Untuk kebersihan dan pelayanan staff nya sangat baik.
Ada dispenser tapi galonnya kosong cuman untuk monthly tenant tapi ok lah dapet teh sosro dan air oasis gratis.
Menyenangkan dan pasti akan kembali menginap di sini
Highly recommend this accommodation. The room is beautifully designed and everything is spotless clean.
Nyaman.
Nice place
Beautiful room and amazing location.
very cozy and i got everything i need from snacks, drinks, wifi and all the facilities the place have to offer.
The room is very well designed with a comfortable bed.
I recommend you guys to stay here.
this place was just so comfortable and defs feel like home.
Its wonderful! The room is neat, whether you are a solo traveler or a couple, you'll love this place. Its on the top floors so you got the view and privacy, and there's minimarket and plenty of street foods around in walking distance.
    Q&A - Discussion about this property
    T*** C***** 21 Dec 2019, 14:13
    hello I'm interested about your apartment i decide to rent about one year . So i want to ask i saw the internet was not included at the fee, so if i want to use wifi how much should i pay for one month, water and electricity also. thanks
    Travelio 21 Dec 2019, 17:23
    Good afternoon Sir/Maam. Warm regards from Travelio. For rent : - Daily: excludes parking and deposits - Monthly: does not include water, electricity, linen, cleaning, parking and deposits - Annual: does not include water, electricity, maintenance fees, sinking funds, linen, cleaning, internet (if any), deposits and parking For maintenance and sinking fund costs, you can ask the building in advance. Because each unit is different. Our water and electricity costs cannot be predicted due to bills according to guest usage. For more information or if you need help, you can contact our Customer Service at (021) 80600904 or contact us through our "Live Chat" feature on our aplication by click "Talk To Us" on menu. Thank you.
    D*** C***** 16 Dec 2019, 21:44
    apa ini bisa disewa sehari? karena saya sudah coba untuk booking tapi tidak bisa,ada minimal harinya boleh tolong di info,terima kasih
    Travelio 16 Dec 2019, 21:50
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk unit Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio (J2B8NHJL) untuk minimal sewa 5 malam. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    D*** C***** 16 Dec 2019, 21:44
    apa ini bisa disewa sehari? karena saya sudah coba untuk booking tapi tidak bisa,ada minimal harinya boleh tolong di info,terima kasih
    Travelio 16 Dec 2019, 21:50
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk unit Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio (J2B8NHJL) untuk minimal sewa 5 malam. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Big Studio At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio

      In these days, studio room not a tiny room with limitied facilities anymore. This apartment has a spacious room completed with a lot of facilities to indulge yor leisure time.

      A white domination room with exclusive floor makes your room looks cleaner and classy. Decorated with windows and big mirror to make your room look more spacious.

      From the entrance, you can see a living room area equipped with comfortable sofa, table for snacks, and Cable TV with WiFi.

      On your right, you will have kitchen with bar, fridge with four doors, gas stove, cooker hood, microwave, and racks for your instant foods.

      Meanwhile, your bedroom area you will get a two single beds, wadrobe with big mirrors, and dressers. Privaye bathroom available with water heater, toiletries, and washing machine.

      The apartment not only provide a complete facilities but it's also situated in the middle of business and famous malls area. You only need 15 minutes to reach offices such as Menara BCA, The Plaza, Wisma Nusantara, Indofood Tower, Oil Center or hotels such as Hotel Pullman, Kempinski, Mandarin Oriental, The City Tower.  

      For your leisure time on the weekend, you can go to Thamrin City which integrated to Grand Indonesia, Plaza Indonesia – Jakarta's mall which has more than 150 stores and restaurant. It's also near to Jakarta's icon such as National Museum and National Monument.

      Big Studio For 4 Pax At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio available for daily, weekly, and monthly rental.

      Big Studio For 4 Pax At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio Location

      17 minutes drive from Stasiun Gambir.

      4 minutes (350 m) walk to Kempinski Grand Ballroom; 12 minutes walk (900 m) to Menara BCA; 10 minutes drive to The City Tower and along the Sudirman road; 12 minutes (1 km) drive to Pullman Hotel; 15 minutes (1.1 km) to Wisma Nusantara.

      25 minutes (7 km) drive to Semanggi area; 10 minutes (5.4 km) to H.R Rasuna Said road; 17 minutes (5.9 km) to Mega Kuningan

      Recreational Around Big Studio For 4 Pax At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio

      Integrated to Thamrin City mall where has various restaurant such as Domino's Pizza, D'Cost, Warung Tekko, Gado - gado Boplo, etc.

      5 minutes walk to Grand Indonesia mall (600 m); 10 minutes to Plaza Indonesia & The Plaza (750 m); 15 minutes to Planetarium Jakarta (3.0 km); 13 minutes drive to Monumen Nasiona (4.8 km); 11 minutes to Museum Nasional.

      Facilities At Big Studio For 4 Pax At Cosmo Terrace Apartment Thamrin City By Travelio

      A studio room apartment with full AC and free WiFi. Facilitated with 2 single beds and dressers; living room area with cable TV and comfortable sofa; kitchen with microwave, 4 doors-fridge, cooker hood, and gas stove; bathroom with water heater, toiletries, and washing machine.

      Building apartment with pool, ATM, cafe, gym, and chargeable laundry.

      Trivia

      • Snacks, mineral water, and sweet tea by Travelio available once when you checked-in
      landmark nearby
      show more
      show less
      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property