Rent Grand Palace Kemayoran - Best Space of 3BR Apartment Grand Palace Kemayoran By Travelio
Grand Palace Kemayoran - Best Space of 3BR Apartment Grand Palace Kemayoran By Travelio
360°

Best Space of 3BR Apartment Grand Palace Kemayoran By Travelio - Jakarta

9.5/10 excellent Based on 44 reviews
Grand Palace Kemayoran Apartment Tower Genova Jalan Benyamin Suaeb Blok A No.5, RT.13/RW.6, Kebon Kosong, Kemayoran, RT.13/RW.6, Kb. Kosong, Kemayoran, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10630 - Property ID: JONUY0LP
Full Furnished
Max. 8 Guest(s)
5 Bed(s)
3500 W
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Deluxe
Discover fully equipped, professionally managed homes strategically located in the city’s popular areas. Perfect for a quality stay, convenient for business or leisure, with more value for money room sizes, complimentary standardized amenities and varied array of facilities. Average room rate from Rp 500,000 to Rp 899,999 per night.
Grand Palace Apartment is located in Kemayoran, Central Jakarta. This 3-bedroom apartment offers a super spacious and pleasant living to stay. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Grand Palace Kemayoran
tower
Genova
floor
32,31,30,29,28
Check-in
14.30 - 24.00
Check-out
12.00
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Cleaning Fee
The accommodation and fabrics will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
room furnitures
Kitchen
Dining Spoon
Spatula
Serving Plate
Sauce Pan
Rice Cooker
Refrigerator
Plate
Mug
Microwave
Gas Stove
Electric Kettle
Dining Table
Dining Chair
Living Room
Air Conditioner
TV
Sofa Bed
Sofa Pillow
Sofa Bed (Double)
Bathroom
Shower
Water Heater
Bathroom Sink
Toilet Bowl
Toiletries
Bathtub
Towel
Bathroom
Shower
Bathroom Sink
Toilet Bowl
Toiletries
Towel
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Curtain
Blanket
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Bedroom
Trundle Bed (Super Single & Single Underbed)
Pillow
Curtain
Blanket
Bed Config :
1 Single (100x200)
1 Single (Underbed)
Bedroom
Trundle Bed (Super Single & Single Underbed)
Pillow
Curtain
Blanket
Bed Config :
1 Single (100x200)
1 Single (Underbed)
Other
Non-Smoking Room
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
ATM On Site
Cafe
Jogging Track
Laundry (Charge)
Playground
Restaurant
Supermarket
additional info
Daily Deposit
IDR 500,000.00
Monthly Deposit
IDR 5,500,000.00
Yearly Deposit
IDR 6,199,999.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. After the invoice is issued, Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete.
reviews (44)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Semuanya dimudahkan dan dibantu dengan sangat cepatt.
Professional, melayani customer sepenuh hati, mas Teguh baik sekali, dan sopan, mantab
Pengalaman pertama kali saya pesan unit di travelio cukup baik. Properti sesuai, namun hanya beberapa kelengkapan kitchen seperti piring dan gelas yang jumlahnya tidak sesuai, dan harus konfirmasi kepada staff sehingga tidak dihitung sebagai klaim deposit. Refund dikembalikan h+1 setelah menginap. Staff nya sangat membantu, terimakasih travelio.
baik
Overall puas ,,apalagi disetujui pindah unit😉 Cuman tolong ruangannya dikasih pewangi biar klo kita pas baru masuk enk nyium rungannya
Ac-nya ada enggak bisa digunakan tapi sudah dibenerin oleh staf travelio tapi di sini banyak nyamuk..
Ini pertama kali pakai travelio buat liburan sehari aja di grand palace tower G, di bantu dengan sepenuh hati oleh salah satu staff Adelia Wulandari liburan singkat kami sangat menyenangkan dan nyaman. Pelayanannya baik tentunya, keperluan kami selama menginap sangat tersedia Trimakasih juga kepada Team Travelio dan yg lainnya..
Sangat nyaman, pelayanan ramah, akses mudah
Apartemen nya cukup baik..
Apartemen nyaman dan enak..
Untuk apartemennya kemarin pintu balkon gampang terbuka kalau kena angin. Selama saya menginap disana staff dari travelio sangat membantu terutama pada waktu mengurus member parkir kalau tidak mungkin untuk biaya parkir nya lumayan juga kalau saya menginap di sana..
Sangat puas staff ramah good
Apartement nya nyaman tidak ada masalah..
Air di apartemen tersebut keluarnya kecil sekali..
Tidak ada..
So far so good..
Sinyal wi-fi kurang bagus..
Bagus
Selama menginap di sana tidak ada masalah..
tidak ada..
No comment -
Selama menginap di sana tidak ada masalah..
Menyenangkan bisa liburan bersama keluarga tercinta, nyaman untuk tinggal dan menginap di grand palace Kemayoran
Sudah cukup ok..
Sudah ok
Apartment nya bagus, toiletnya agak kotor..
Saran untuk deposit kalo bisa bayarnya cash jadi baliknya juga cash..
Harganya terjangkau..
Good..
Semua aman2 aja..
Apartmentnya lumayan luas dan bersih..
No comment -
GOOD
Puassss bangettttt. Air panas mantap, AC dingin banget, ada kolam renang, bisa bwt tidur untuk max 9 orang, 10 bisa klo mau empet2an.
Apartmentnya nyaman..
Udah bagus, pelayanan tetap dipertahankan..
Sudah bagus, mungkin untuk perlengkapan dan kebersihan apartement lebih di tingkatkan
Apartmentnya bagus..
Tempat nya oke, AC dingin, kulkas dan perabotan lain berfungsi dengan sangat baik. Staff travelio yang sangat ramah dan membantu sekali. Hanya saja saya tidak dapet modem wifi dikarenakan sudah habis di pakai tamu lain. Itu aja sih yg sedikit mengecewakan. Overall oke. Thanks travelio.
Kamarnya nyaman, ruangan luas, dilengkapi fasilitas 3kolm renang yang saling terhubung
Kadang kalo check in malam staffnya susah dihubungi..
VERY CONVINIENT WITH GREAT FACILITIES
cukup memuaskan
Lampunya ada yang mati..
    Q&A - Discussion about this property
    T** T***** 26 Oct 2020, 17:36
    bs gak byr dlokasi
    Travelio 26 Oct 2020, 20:30
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Mohon maaf untuk sistem booking di kami melalui online dan untuk pembayarannya pun via online tidak bisa bayar di tempat. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    W**** M********** 20 Aug 2020, 23:43
    hallo ka, untuk sewa harian. Ada syarat ketentuan jika tamu luar Jakarta ?
    Travelio 21 Aug 2020, 15:40
    Selamat Sore Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk unit Best 3BR Apartment Grand Palace Kemayoran with Free Parking By Travelio berlokasi di Jakarta Pusat siap memanjakan Anda, dapat disewa harian, mingguan, dan bulanan. Untuk persyaratan check in harus membawa kartu identitas pada saat check in selain menggunakan KTP bisa juga menggunakan: SIM (Surat Ijin Mengemudi), Pasport, dan Resi (surat pembuatan KTP). Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    F**** A***** 05 Aug 2020, 15:29
    Apakah anak2 di bawah 5 tahun terhitung sebagai 1 orang juga?
    Travelio 05 Aug 2020, 19:17
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk anak di bawah umur tetap masuk dalam hitungan 1 orang. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Best Space of 3BR Apartment Grand Palace Kemayoran By Travelio

      Looking for a comfortable residence with a strategic location for your business trip in Kemayoran area? Then you should consider this apartment. Besides the price that is affordable, the apartment building is also integrated with one of star hotels.

      This apartment building is just 10 minutes from JIEXPO Kemayoran or 16 minutes to Sunter office. Easy access to many recreational and shopping areas in North Jakarta such as Taman Impian Jaya Ancol, ITC Mangga Dua, or Kota Tua.

      It is one of the recommended apartments in North Jakarta area because of its location which is on the edge of a big road making it easier for you to get public transportation. Extra Space Best 3BR Apartment Grand Palace Kemayoran with Free Parking By Travelio located in Central Jakarta is ready to pamper you, can be rented daily, weekly and monthly.

      With a total space of 91 sqm, this unit has more space for leisure and as well as a spacious living room compared to the other grand palace units in general. In addition to its spacious living room, you can also relax more comfortably and chat with the family while sitting or lying on the sofa bed or just watching family's favorite shows on TV. 

      The apartment unit also provides three bedrooms with queen size beds and single-sized trundle beds with air conditioning, perfect for a family. There are two bathrooms where one bathroom is ind inside the master bedroom and one shared bathroom. There is also a minimalist private kitchen with facilities to facilitate your activities.

      Location Best 3BR Apartment Grand Palace Kemayoran with Free Parking By Travelio

      Mitra Kemayoran Hospital Access is only 8 minutes from the apartment (3.5 km). If you want to attend an exhibition or concert at JIEXPO Kemayoran then you only need to drive for 5 minutes (2.5 km). Want to play golf? Golf Bandar Kemayoran is 9 minutes’ drive away (3.8 km). For Kemayoran Toll and Kemayoran Station access can be reached by 10 minutes’ drive (3.7 km). While Soekarno-Hatta International Airport can be accessed with 40 minutes’ drive (26 km). Famous worship places such as Cathedral Church and Istiqlal Mosque are 15 minutes from the apartment (3.8 km).

      Recreation Best 3BR Apartment Grand Palace Kemayoran with Free Parking By Travelio

      Want to enjoy a variety of exciting rides that challenge your adrenaline? Please visit Taman Impian Jaya Ancol with 19 minutes’ drive (6.6 km). You can also learn the history of Jakarta by visiting Kota Tua which is 30 minutes’ drive (7.7 km). Or you can also go to National Monument and National Museum with 23 minutes’ drive (6.5 km).

      For those who want to shop, you can visit Pasar Baru and Pasar Pademangan Timur with 14 minutes’ drive (3 - 4 km); Sunter Mall with 18 minutes (7.6 km); Mall of Indonesia is 17 minutes’ drive (7.5 km); ITC Cempaka Mas is just 9 minutes from the apartment (2.1 km) and the nearest one is Mega Glodok Kemayoran with 4 minutes’ drive (1.6 km).

      Facilities Best 3BR Apartment Grand Palace Kemayoran with Free Parking By Travelio

      Three-bedroom apartment with queen-size mattress and two trundle single-size mattresses. The rooms are equipped with air conditioning and wardrobe. There are two bathrooms with toiletries, towels and water heater. The bathtub is only available in the main bathroom. The kitchen is also available for you to use with a rice cooker, microwave, gas stove, electric kettle, refrigerator, and cutlery.

      A dining table, sofa bed, TV are available for you to use anytime. There are also ironing equipment and board in one of your bedroom as well as a study room for you to work while on a business trip.

      The apartments are facilitated with swimming pool, gym, jogging track, ATM, restaurant, and supermarket.

      Trivia

      • Snacks and drinks are provided once you check-in
      • We provide linen with star hotel quality
      • The apartment building is integrated with Best Western Plus Hotel
      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property