Rent Apartemen Seasons City Latumenten - Best Price 2BR Seasons City Apartment By Travelio
Apartemen Seasons City Latumenten - Best Price 2BR Seasons City Apartment By Travelio
360°

Best Price 2BR Seasons City Apartment By Travelio - Jakarta

4.9/5 exceptional Based on 13 reviews
Jl. Prof. Dr. Latumenten No.33, Jembatan Besi, Tambora, RT.13/RW.1, Jemb. Besi, Tambora, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11320 - Property ID: JOTIQ140
Full Furnished
Max. 4 Guest(s)
3 Bed(s)
Mall Access
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
Direct access to Season City Mall, Season City Apartment offers a comfortable and strategic 2-bedroom residence to stay in West Jakarta. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Apartemen Seasons City Latumenten
tower
B
floor
11
Check-in
14.30 - 24.00
Check-out
12.00
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
unit facilities
Kitchen
Tablespoon
Rice Cooker (Obsolete)
Refrigerator
Plate
Mug
Gas Stove
Frying Pan
Fork
Teko Elektrik
Dining Table
Dining Knife
Dining Chair
Chopping Board
Bowl
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Bedroom
Trundle Bed (Super Single & Single Underbed)
Pillow
Hanger
Bed Config :
1 Single (100x200)
1 Single (Underbed)
Living Room
TV
Sofa
Complimentary Bottled Water
Bathroom
Shower
Water Heater
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Building Facilities
Mall Access
Swimming Pool
Fitness Center
ATM On Site
Laundry (Charge)
Restaurant
Supermarket
additional info
Daily Deposit
IDR 350,000.00
Monthly Deposit
IDR 3,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 5,492,631.90
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after check out. The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete. For credit card payment it will be refunded estimate 14 working days after the invoice issued.
reviews (13)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
semua ok cuman kunci pintunya agak susah.
Perfect..
Saya sudah ditelepon oleh CS travelio sebelumnya untuk menanyakan review juga -
Bersih dan staff ramah
So far aman dan baik-baik saja..
Travelio sudah menjadi lebih baik sekarang..
Memuaskan
Untuk layanan dari travelio udah baik banget perfect malahan ada beberapa aja yang masih harus diperbaiki seperti flash di kamar mandinya bocor, terus pintu kamar mandinya kalau tertutup dari luarpintunya terkunci nggak bisa dibuka lagi dan remote tv-nya tidak bisa digunakan saya nggak tahu mungkin baterainya habis atau gimana..
Lokasi ok diatas mal, process checkin/out sangat mudah, harga terjangkau. Sedikit masukan, pipa dibawah tempat cuci piring ada bocor, jadi kalo gak dimatikan bisa ada rembesan air di sekitar dapur
Wastafelnya bocor. Kamar kondisinya bersih..
Secara umum sebenarnya oke lah, mungkin lain kali klo memang ada yg btuh dibawa sendiri barang2 seperti sprei atau gas diinformasikan di aplikasi, jadi lebih bisa siap2 aja
Apartmentnya lumayan..
Apartmentnya bagus cuma pembuanga didapur bocor ..
    Q&A - Discussion about this property
    M R*** A***** 24 Mar 2021, 17:55
    anak usia di bawa 9 tahun apakah tetap di hitung?
    Travelio 24 Mar 2021, 18:12
    Selamat sore Bapak M Reza Andila. Salam hangat dari Travelio. Anak dibawah 12 Tahun tidak dihitung sebagai penambahan tamu. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.-
    S******* S****** S**** 23 Feb 2021, 07:10
    apakah ini dekat dengan Rs. dharmais?
    Travelio 23 Feb 2021, 16:57
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk unit tersebut berada di Building : Apartemen Seasons City Latumenten | Tower : B | Floor : 11 | Unit Number : CC. Address : Jl. Prof. Dr. Latumenten No.33, Jembatan Besi, Tambora, RT.13/RW.1, Jemb. Besi, Tambora, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11320 | Real Address : Tower B, Lt.11, No.CC - Jl. Prof Dr. Latumenten No.33, Jembatan Besi, Tambora, Rt.13/Rw.1, Kota Jakarta Barat, 11320. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    S*** K******* 22 Dec 2020, 10:00
    mau tanya surat rapid tes saya nanti sebelum check in mau digunakan untuk apa saja ya?
    Travelio 22 Dec 2020, 17:10
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk Tamu diwajibkan membawa hasil negatif rapid test covid-19 sebelum check-in. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Best Price 2BR Seasons City Apartment By Travelio

      If you are looking for accommodation in Tambora area, then Seasons City Latumenten should be considered. Besides the location near to ITC Roxy Mas, this apartment provides ATM On Site, Fitness Center, Laundry (Charge), Mall Access, Restaurant, Supermarket, Swimming Pool.

      This 45 sqm apartment unit also equipped with 0111 bed, Queen (160x200), Single (100x200), Single (Underbed) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware. Best Price 2BR Seasons City Apartment By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly.

      A full AC apartment unit.

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property on