Rent Marina Ancol - Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio
Marina Ancol - Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio
360°

Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio - Jakarta

9.9/10 excellent Based on 39 reviews
Jl. Lodan Raya No.2A, RT.8/RW.11 Kota Tua, Ancol, Pademangan, Jakarta Utara - Property ID: JT48J3NI
Entire House / Apartment
Max. 2 Guest(s)
2 Bed(s)
Swimming Pool
Fitness Center
24-Hour Security
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
Located near Ancol Amusement Park, Marina Apartment offers one bedroom living. This place provides twin bed and exclusive building facilities. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Marina Ancol
tower
A
floor
6,7,10,12,8,8,11,25,5,7,8,19,5,6,5,8,19,15,9,16,19,19,10,16,7,12,20,
Check-in
14.30 - 24.00
Check-out
12.00
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
room furnitures
Kitchen
Dining Table
Electric Stove
Refrigerator
Rice Cooker
Electric Kettle
Sauce Pan
Frying Pan
Spatula
Mug
Bowl
Dining Spoon
Fork
Plate
Cooking Knife
Dining Chair
Living Room
Air Conditioner
Sofa
Bathroom
Trash Bin
Mirror
Shower
Water Heater
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toiletries
Toilet Tissue Holder
Towel
Bedroom
Single Bed (100x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Curtain
Air Conditioner
TV
Bed Config :
2 Single (100x200)
Other
Balcony / Terrace
Non-Smoking Room
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
24-Hour Security
Access Card
CCTV In Public Area
Elevator
Laundry (Charge)
Shops
additional info
Daily Deposit
IDR 250,000.00
Monthly Deposit
IDR 3,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 3,950,000.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. Deposit will be refunded approximately 1-14 working days from checkout date for daily booking (if there is no damage and the property is in good condition). Deposit will be refunded approximately 60 working days from checkout date for monthly booking (if there is no damage and the property is in good condition). We only accept Credit Card and Bank Transfer for deposit. Cash is not accepted.
reviews (39)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Good
Good
Pengalaman menginap amat menyenangkan, terutama karena staff amat membantu dan memudahkan kami. Khususnya Mas Ishak, staff Travelio Ancol Marina Mediteraniap
Overall is good
Semuanya bagus staffnya ramah2
S
Apartemen nyaman check-in dan check-out nya juga tidak ada masalah harganya worth it cuma sayangnya untuk peralatan dapur tidak terlalu lengkap kemarin cari sendok dan garpu tidak ada di apartemen tersebut..
Good
Pengalaman memuaskan, kamarnya bersih, kolam renang bersih
Tingkatkan terus
Perfect..
tidak ada masalah selama menginap di sana..
apartemen nya cukup bagus..
Apartemen nyaman tidak ada masalah..
Apartemen yang bagus dan lokasinya strategis -
So far aman semua..
Travelio oke tidak ada masalah..
Harga murah Fasilitas luar biasa
semuanya baik-baik aja..
Sangat puas dengan pelayanan stafny terimakasih mas alvian atas service nya
lokasinya Oke dan harganya terjangkau -
review sebaiknya terakhir nginap
First time nyoba Travelio, ok sih. Besok2 pake Travelio lagi ah kalo mau nyari apartment. Thank youuu
Perfect..
So far so good..
Baik-baik semua dan harus dipertahankan untuk travelio..
pelayanannya baik, dan bersih
Servis dari travelio sangat memuaskan begitu juga untuk check-in dan extend nya, untuk harga terjangkau dan diskonnya bikin budget aman..
Good... Pelayanan Ok Staff ramah
Udah bagus semua..
staff ramah, pelayanan mantap
Nggak ada masalah happy happy aja selama menginap di sana..
Udah enak banget apartemennya..
Tidak ada..
Lokasi apartemennya dekatnya sama Ancol aja tapi kalau sama Mall agak jauh..
good service
Good
Pelayanan cepat dan ramah
Pelayanan baik udah ok semua..
    Q&A - Discussion about this property
    P***** O****** 03 May 2020, 09:04
    mau tanya, biaya maintenance perbulan nya brp? karna mau sewa tahunan
    Travelio 03 May 2020, 16:21
    Selamat Sore Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Jika Bapak Sewa tahunan untuk biaya Maintenance dan sinking fund bisa menanyakan terlebih dahulu kepada pihak building. Dikarenakan setiap unit berbeda-beda. Biaya air dan listrik kami tidak bisa memprediksikan karena untuk tagihan sesuai dengan penggunaan tamu. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    T*** G** 04 Jan 2020, 16:58
    kalau ambil bulanan,gak dihitung lagi per orang kan?
    Travelio 04 Jan 2020, 17:19
    Selamat sore Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan jika ada penambahan tamu akan di kenakan biaya charge Rp 50.000/malam/Orang. Untuk penambahan tamu hanya maximal 2 Orang saja. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    A*** S********** 20 Dec 2019, 19:26
    sy keluarga dg 5 orang,ada unit yg cukup buat kami kah..
    Travelio 20 Dec 2019, 19:33
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk unit Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio (JT48J3NI) untuk jumlah maximal tamu hanya 2 orang saja dan jika ada penambahan tamu akan di kenakan biaya charge Rp 50.000/malam/hari dan kami informasikan kami tidak menyediakan extra bed. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio

      Marina Ancol is 1.11 km from Mangga Dua Square and offers an 54.78 sqm accommodation that facilitated with 2 bed, Single (100x200) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware. You can also access additional facilities such as 24-Hour Security, Access Card, CCTV In Public Area, Elevator, Fitness Center, Laundry (Charge), Shops, Swimming Pool.

      Apartment which consists of one bedroom, living room, kitchen, and bathroom looks elegant with Minimalist design. Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly. Water heater is provided in the bathroom. Each room of this apartment unit is equipped with air conditioner (AC). This residence is facilitated with a balcony where you can enjoy surrounding views. This accommodation offers a fascinating City View This apartment unit has Minimalist style

      Location of Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio

      Soekarno Hatta International Airport is  away from this apartment building and could be reached by driving for 40 minutes 23.4 km; 11 minutes driving to Kampung Bandan Station and Kemayoran Toll Gate could be accessed by 8 minutes driving (5.2 km); other strategic location such as Jakarta International Expo (JI Expo) could be accessed by 11 minutes driving (5.8 km); 11 minutes driving (4.9 km) to Mata Elang International Stadium.

      Recreation around Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio

      This apartment located near to Taman Impian Jaya Ancol and could easily be reached by driving for 7 minutes (1,7 km). You can visit some tourist attraction there such as Dunia Fantasi (Dufan), Atlantis Water Adventure, Marina Beach Ancol, Sea World and Bandar Djakarta Restaurant. Cultural and historical site kota tua could be accessed by 13 minutes driving (4.1 km). You can explore varieties of museums such as Jakarta History Museum, Museum of Bank Indonesia, Museum of Bank Mandiri, Wayang Museum and Museum of Fine Art and Ceramics. The nearest shopping centers to this apartment building are ITC Mangga Dua, Harco Mangga Dua, WTC Mangga Dua, and Mangga Dua Square which could be reached less than 15 minutes by driving (4.1 km).

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property