Rent Marina Ancol - Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio
Marina Ancol - Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio
360°

Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio - Jakarta

9.9/10 excellent Based on 44 reviews
Jl. Lodan Raya No.2A, RT.8/RW.11 Kota Tua, Ancol, Pademangan, Jakarta Utara - Property ID: JT48J3NI
Full Furnished
Max. 2 Guest(s)
2 Bed(s)
2200 W
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
Located near Ancol Amusement Park, Marina Apartment offers one bedroom living. This place provides twin bed and exclusive building facilities. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Marina Ancol
tower
A
floor
6,7,10,12,8,8,11,25,5,7,8,19,5,6,5,8,19,15,9,16,19,19,10,16,7,12,20,
Check-in
14.30 - 24.00
Check-out
12.00
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
room furnitures
Kitchen
Dining Table
Electric Stove
Refrigerator
Rice Cooker
Teko Elektrik
Sauce Pan
Frying Pan
Spatula
Mug
Bowl
Dining Spoon
Fork
Plate
Cooking Knife
Dining Chair
Living Room
Air Conditioner
Sofa
Bathroom
Dustbin
Mirror
Shower
Water Heater
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toiletries
Toilet Tissue Holder
Towel
Bedroom
Single Bed (100x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Curtain
Air Conditioner
TV
Bed Config :
2 Single (100x200)
Other
Balcony / Terrace
Non-Smoking Room
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
24-Hour Security
Access Card
CCTV In Public Area
Elevator
Laundry (Charge)
Shops
additional info
Daily Deposit
IDR 300,000.00
Monthly Deposit
IDR 4,500,000.00
Yearly Deposit
IDR 9,867,517.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. After the invoice is issued, Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete.
reviews (44)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Puas pake bgt, nyaman n gk ribet prosesnya, hrg terjangkau, fasilitas lengkap, staff ramah pokoknya good n comfort... 👍👍👍🥰🥰🥰🥰
Travelio Marina Ancol Juara pelayanannya ❤️
Sangat memuaskan
Ruangan nyah rapih bisa menjaga kebersihan nyah
Luar biasa no comment, recommended pokoknya penginapannya!!!
Good
Good
Pengalaman menginap amat menyenangkan, terutama karena staff amat membantu dan memudahkan kami. Khususnya Mas Ishak, staff Travelio Ancol Marina Mediteraniap
Overall is good
Semuanya bagus staffnya ramah2
S
Apartemen nyaman check-in dan check-out nya juga tidak ada masalah harganya worth it cuma sayangnya untuk peralatan dapur tidak terlalu lengkap kemarin cari sendok dan garpu tidak ada di apartemen tersebut..
Good
Pengalaman memuaskan, kamarnya bersih, kolam renang bersih
Tingkatkan terus
Perfect..
tidak ada masalah selama menginap di sana..
apartemen nya cukup bagus..
Apartemen nyaman tidak ada masalah..
Apartemen yang bagus dan lokasinya strategis -
So far aman semua..
Travelio oke tidak ada masalah..
Harga murah Fasilitas luar biasa
semuanya baik-baik aja..
Sangat puas dengan pelayanan stafny terimakasih mas alvian atas service nya
lokasinya Oke dan harganya terjangkau -
review sebaiknya terakhir nginap
First time nyoba Travelio, ok sih. Besok2 pake Travelio lagi ah kalo mau nyari apartment. Thank youuu
Perfect..
So far so good..
Baik-baik semua dan harus dipertahankan untuk travelio..
pelayanannya baik, dan bersih
Servis dari travelio sangat memuaskan begitu juga untuk check-in dan extend nya, untuk harga terjangkau dan diskonnya bikin budget aman..
Good... Pelayanan Ok Staff ramah
Udah bagus semua..
staff ramah, pelayanan mantap
Nggak ada masalah happy happy aja selama menginap di sana..
Udah enak banget apartemennya..
Tidak ada..
Lokasi apartemennya dekatnya sama Ancol aja tapi kalau sama Mall agak jauh..
good service
Good
Pelayanan cepat dan ramah
Pelayanan baik udah ok semua..
    Q&A - Discussion about this property
    N**** 22 Nov 2020, 16:58
    Apa ada yg 1 bed ?
    Travelio 22 Nov 2020, 22:11
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk type kasur di unit tersebut 2 Single (100x200). Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    J****** 15 Nov 2020, 09:23
    saya mau nanya kalo tamu hanya untuk berkunjung apakah di kenakan biaya juga?
    Travelio 15 Nov 2020, 19:08
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan jika tamu hanya berkunjung tidak akan di kenakan charge namun di pastikan untuk tamu yang berkunjung tidak boleh melebihi kapasitas jumlah tamu karena tidak di perbolehkan oleh pihak management buildingnya. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    Y***** P*********** 25 Oct 2020, 15:34
    untuk unit ini apakah ada fasilitas kitchen dan kulkas?
    Travelio 25 Oct 2020, 18:28
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk unit tersebut ada tersedia fasilitas kitchen dan kulkas. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio

      Marina Ancol is 1.11 km from Mangga Dua Square and offers an 54.78 sqm accommodation that facilitated with 2 bed, Single (100x200) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware. You can also access additional facilities such as 24-Hour Security, Access Card, CCTV In Public Area, Elevator, Fitness Center, Laundry (Charge), Shops, Swimming Pool.

      Apartment which consists of one bedroom, living room, kitchen, and bathroom looks elegant with Minimalist design. Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly. Water heater is provided in the bathroom. Each room of this apartment unit is equipped with air conditioner (AC). This residence is facilitated with a balcony where you can enjoy surrounding views. This accommodation offers a fascinating City View This apartment unit has Minimalist style

      Location of Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio

      Soekarno Hatta International Airport is  away from this apartment building and could be reached by driving for 40 minutes 23.4 km; 11 minutes driving to Kampung Bandan Station and Kemayoran Toll Gate could be accessed by 8 minutes driving (5.2 km); other strategic location such as Jakarta International Expo (JI Expo) could be accessed by 11 minutes driving (5.8 km); 11 minutes driving (4.9 km) to Mata Elang International Stadium.

      Recreation around Ancol Marina 1BR Twin Bed Tower A By Travelio

      This apartment located near to Taman Impian Jaya Ancol and could easily be reached by driving for 7 minutes (1,7 km). You can visit some tourist attraction there such as Dunia Fantasi (Dufan), Atlantis Water Adventure, Marina Beach Ancol, Sea World and Bandar Djakarta Restaurant. Cultural and historical site kota tua could be accessed by 13 minutes driving (4.1 km). You can explore varieties of museums such as Jakarta History Museum, Museum of Bank Indonesia, Museum of Bank Mandiri, Wayang Museum and Museum of Fine Art and Ceramics. The nearest shopping centers to this apartment building are ITC Mangga Dua, Harco Mangga Dua, WTC Mangga Dua, and Mangga Dua Square which could be reached less than 15 minutes by driving (4.1 km).

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property