Rent Northland Ancol - 1BR Northland Ancol Residence Near Ancol By Travelio
Northland Ancol - 1BR Northland Ancol Residence Near Ancol By Travelio
360°

1BR Northland Ancol Residence Near Ancol By Travelio - Jakarta

9.5/10 excellent Based on 24 reviews
Jl. Laksamana R. E. Martadinata No.26, Pademangan Barat, Pademangan, RT.11/RW.11, Jakarta Utara, 14420 - Property ID: J5DOQWK3
Full Furnished
Max. 3 Guest(s)
1 Bed(s)
Swimming Pool
Fitness Center
24-Hour Security
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
A perfect place to enjoy your holiday if you want to have a tour in North Jakarta. Strategically located to Ecovention and JIEXPO Kemayoran. Suitable for tourist who want to attend a concert or exhibition. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Northland Ancol
tower
1
floor
5
Check-in
14.30 - 22.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
The accommodation and fabrics will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000, maximum 1 person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour
room furnitures
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Mirror
Air Conditioner
Blanket
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Kitchen
Dining Spoon
Rice Cooker
Refrigerator
Plate
Kitchen Set
Glass
Gas Stove
Fork
Dispenser (Empty)
Bathroom
Mirror
Tissue Holder
Shower
Bathroom Sink
Toilet Bowl
Toiletries
Towel
Other
Portable
Living Room
TV
Sofa
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
24-Hour Security
Access Card
CCTV In Public Area
Elevator
Laundry (Charge)
Playground
Supermarket
additional info
Daily Deposit
IDR 400,000.00
Monthly Deposit
IDR 3,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 3,749,999.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. Deposit will be refunded approximately 1-14 working days from checkout date for daily booking (if there is no damage and the property is in good condition). Deposit will be refunded approximately 60 working days from checkout date for monthly booking (if there is no damage and the property is in good condition). We only accept Credit Card and Bank Transfer for deposit. Cash is not accepted.
reviews (24)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Secara overall oke tidak ada masalah cuma saya agak kesulitan di komunikasi dengan staf travelio untuk jadwal check-in jadi kadang-kadang staff Travelio nya agak susah dihubungi. Terus kalau mau extend di aplikasi agak susah ya untung kemarin saya dibantu oleh staf lapangan dalam hal melakukan extend..
Jam cleaning service datangnya sesuai janji jangan telat. Trus kalo kerja yang bersih jangan asal2an,,
Tidak ada..
Kamarnyabersih dan bagus. Fasilitas lengkap. Kolam renangnya luas. Ok
Tempatnya bagus lokasinya juga sangat setrategi, termakasih dengan pelayanannya. OK
Good
Bagus banget tempatnya, kebersiahnya bagus, proses check in check out saya nilai medium ya. Kalau untuk pelayanannya saya nilai 90 deh. OK
Tempatnya bagus, bersih, nyaman, gampang banget aksesnya. Cuman kemaren itu check in nya lama dan check outnya agak diburu - buru karena kita juga kesusahan untuk kuncinya, harus janjian sama orangnya dulu. Tapi selebihnya snagat memuaskan tempatnya, kita suka. OK
Bagus sekali, suka dengan tempatnya. Semua prosesnya berjalan lancar. Kita datang langsung ketemu sama marketingnya. Puas dengan pelayanannya, cuman kurang lama masa liburannya. OK
Enak tempatnya, pelayanannya sangat ramah.
Bagus lokasinya, mudah dijangkau kemana - mana.
Mantap bngt ni, enak... Dan nyaman kayak rumah sen
Semuanya lancar ngak ada masalah, puas dengan pelayanannya dan lokasinya strategis. OK
Tempatnya bagus, lokasinya bagus dekat untuk ke duvan, saya suka disini pelayanannya juga sangat baik. Sedikit saran saja kalau bisa depositnya jangan terlalu besarlah ya, kita sudah biasa menginap jadi taulah mana yang boleh diambil dan mana yang tidak boleh diambil.
Mantapppppppppppppppppp
Kebersihannya terjaga, karena setiap hari sudah ada yang bersihkan. Enak nyaman booking lewat travelio kita tinggal masuk aja semuanya sudah lengkap. OK
Lampu kurang terang..
Menyenangkan, tempatnya bersih dan nyaman. Lokasinya sangat strategis dan mudah dijangkau kemana - mana. Staff nya sangat fleksibel ya bisa dihubungi kapan saja. OK
Gak ada gantungan baju dibelakang pintu dan kamar mandi
Pengalaman menginap yang menyenangkan, tempatnya bersih dan pegawainya baik. OK
Bagus, suka menginap disini. Lokasi juga strategis jadi bisa dijangkau dari tempat lainnya. Mungkin karena baru, ada sedikit kurang untuk hanger, gantungan baju di pintu dan kamar mandi tidak ada. Untuk semuanya bagus. OK
Bagus, sangat puas dengan pelayananya, lokasinya juga strategs dekat dengan Ancol saya suka. OK
Suka banget menginap disini, saya sudah dua kali menginap. Pelayanan ok, staf ramah, kebersihan bagus lokasi juga lumayan strategis ketempat - tempat lainnya, dekat dengan mall dan sebagainya.
untuk pelayanan baik, dan tempatnya juga nyaman
    Q&A - Discussion about this property
    R**** P**** 16 Sep 2020, 09:15
    deposit dibayarkan pada saat kapan ya?
    Travelio 16 Sep 2020, 17:23
    Selamat Sore Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk deposit bisa Ibu bayarkan paling lambat 2 jam sebelum Ibu check in. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information 1BR Northland Ancol Residence Near Ancol By Travelio

      Do you have plan to spend time in Jakarta to visit some major travel options with your beloved one? Why don’t you choose a place to stay in Ancol, North Jakarta? The location is strategic to Taman Impian Jaya Ancol, Kota Tua, Sunda Kelapa harbor, and also to one of the biggest shopping center in Jakarta like Mall Kelapa Gading or Mall of Indonesia.

      Located just 2 km from Taman Impian Jaya Ancol who offer several tours like romantic restaurant in the seashore, Sea World, Dunia Fantasi, Ancol North Beach, and Art Market. This apartment can be one of your destination list! With a reasonable price, you can save your budget for other things.

      This apartment is very recommended for single traveler who looking for a temporary place to stay to go to concert or exhibition. Convention hall like JIEXPO Kemayoran or Ecovention Ancol can be reached by 15 minutes.

      1BR Northland Ancol Residence Near Ancol By Travelio can be rent daily, weekly, and monthly.

      This minimalist apartment provides one bedroom with queen bed size. Decorated with wallpaper that using bright colors to make the room look brighter.

      Your bathroom will be equipped with shower and toiletries. Besides that, you will also have access to private kitchen which there are also rice cooker, gas stove, and tableware. International TV channel and sofa can also be enjoyed in your free time.

      Location 1BR Northland Ancol Residence Near Ancol By Travelio

      The location is easy to reach and have an easy access to public transportation, just 12 minutes driving from Harbor Toll Gate (5 km) while Bus Transjakarta Stop Pademangan is 15 minutes walking (1.2 km). Kemayoran Hospital is 11 minutes (6.6 km); JIEXPO Kemayoran is 9 minutes driving (5.8 km), or Ecovention Ancol 8 minutes (2.9 km).

      Recreation 1BR Northland Ancol Residence Near Ancol By Travelio

      Located in the heart of Jakarta tourism. Dunia Fantasi, Sea World, and romantic reastaurant in the seashore which located in Taman Impian Jaya Ancol just 20 minutes walking (1.2 km) or 8 minutes driving (2.8 km). WTC Mangga Dua just 6 minutes driving (1.4 km); Options to several museums in Kota Tua 11 minutes (4.1 km); and Mall Kelapa Gading 20 minutes (13.6 km).

      Facilities 1BR Northland Ancol Residence Near Ancol By Travelio

      One bedroom minimalist apartment. Queen size bed and cupboard, private bathroom with toiletries and towel, kitchen with rice cooker; gas stove; and tableware. AC, free access internet, TV with international channel also available for you.

      The apartment building has complete facilities from swimming pool with the scenery of sea, gym, coffee shop, supermarket, and charge laundry.

      Trivia

      • Snacks and beverages are available once when you checked in
      • This unit will pleased you with 5-stars linen quality
      • The pool has a scenery to Ancol sea, perfect for a picture
      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property