Rent Apartemen Patraland Urbano - Town View Apartment Studio @ Patraland Urbano By Travelio
Apartemen Patraland Urbano - Town View Apartment Studio @ Patraland Urbano By Travelio
360°

Town View Apartment Studio @ Patraland Urbano By Travelio - Bekasi

4.9/5 exceptional Based on 21 reviews
Jl. Pintu Air No.29, RT.002/RW.001, Marga Mulya, Bekasi Utara, Bekasi City, West Java 17143 - Property ID: D28848182
Full Furnished
Max. 2 Guest(s)
1 Bed(s)
1300 W
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
Patraland Urbano Apartment offers a place to stay that has strategic location near Bekasi Station. The apartment will help you to complete your daily activities. (See More)
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
Apartemen Patraland Urbano
tower
West
floor
03
Check-in
14.30 - 24.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
Unit ini memiliki daya listrik rendah (1300 kWh)
Air conditioners, electric stoves, microwaves, electric kettle, water heater or any device with high electrical power must be used interchangeably.
room furnitures
Kitchen
Dustbin
Tablespoon
Spatula
Sauce Pan
Rice Cooker (Obsolete)
Refrigerator
Plate
Mug
Mops
Kitchen Set
Kettle
Glass
Gas Stove
Frying Pan
Fork
Cooking Knife
Chopping Board
Bowl
Living Room
Complimentary Bottled Water
Bathroom
Dustbin
Shower
Water Heater
Bathroom Sink
Toilet Brush
Toilet Bowl
Toilet Plunger
Exhaust Fan
Toiletries
Toilet Tissue Holder
Towel
Bedroom
Hanger
Curtain
Air Conditioner
TV
Table
Chair
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Other
Wiper
Portable
Access Card
Non-Smoking Room
Smoke Detector
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
CCTV In Public Area
Jogging Track
additional info
Daily Deposit
IDR 0.00
Monthly Deposit
IDR 0.00
Yearly Deposit
IDR 2,899,999.00
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. After the invoice is issued, Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete.
reviews (21)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Unitnya nyaman, terjangkau, kamar mandinya bersih, peralatan lengkap
pertama kali pesan. sempet bingung jg waktu mw cek in. karena petugasnya g standby. datang harus sesuai jadwal cek ini yg ada d aplikasi. biar g nunggu lama. tp petugas nya ramah dan kamarnya jg bersih dan nyaman. tq
Travelio sangat memuaskan apartemennya cukup bagus dan pelayanannya cukup ramah..
Akan lebih baik apabila di apartemen tersebut disediakan kaca cermin..
Tks
Sangat membantu...Thanks travelio
Overall good
check-in dan check-out nya lancar..
overall oke tidak ada masalah berarti, cman kurang di respon cs tentang komplen. Komplain quota modem internet habis tapi tidak diproses.
Aman-aman aja selama menginap di apartemen tersebut..
Pelayanan nyaman
Bagus..
Keren apart nya, cuma kurang di wifi aja, wifi nya mati tapi tak apa
Saya pertama kali menggunakan travelio sedikit agak membingungkan tapi selebihnya so far so good cuma di apartemen tersebut channel tv-nya tidak bagus gambarnya..
Tidak ada..
Check-in dan check-out nya aman serta apartemennya nyaman..
Tempatnya bersih, ac dingin, alat masak lengkap. Pokoknya puas bgttt
Bagus sih, tp agak ribet sistemnya ya. Mungkin karena beda apartemen sama hotel kali ya. Tp keseluruhan memuaskan kok. Fasilitasnya lengkap dan harga terjangkau
Wi-fi yang diberikan menggunakan modem Andromax jadi sinyal dan kuotanya terbatas..
Apartemen ya udah baik, terima kasih banyak travelio..
Orangnya baik dan akses ke stasiun bekasi Deket banget cuman jalan kaki
    Q&A - Discussion about this property
    A***** F******* 17 Feb 2021, 07:15
    ka ini smoking room ga?
    Travelio 19 Feb 2021, 00:09
    Selamat malam Ibu Alifah Fadhilah , salan hangat dari Travelio Kami informasikan di dalam unit Town View Apartment Studio @ Patraland Urbano By Travelio (D28848182) tidak di perkenankan untuk merokok. Untuk memudahkan komunikasi atau jika Anda membutuhkan bantuan silahkan menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Anda juga dapat menghubungi kami di +62813-2425-9797 (Whatsapp). Terima kasih.
    S***** B***** 23 Jan 2021, 23:39
    bagai mana cara pemesenan sewa kamar
    Travelio 24 Jan 2021, 10:16
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk mengecek ketersediaan unit atau pengecekan harga dan informasi unit, bapak/ibu bisa melakukan sendiri dengan cara mencari unitnya terlebih dahulu di website kami yaitu www.travelio.com atau menggunakan aplikasi Travelio. Kemudian pilih masa sewa : harian, bulanan dan tahunan kemudian pilih tanggal check in dan check outnya, masukkan jumlah tamu yang akan menempati unit lalu klik "Cari". Jika harga tertera di kolom tanggal, maka untuk unitnya tersedia. Untuk harga bersifat fluktuatif dimana harga bisa saja berubah sewaktu-waktu. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    D****** M***** 19 Dec 2020, 11:33
    ini biaya parkirnya benar benar dihitung perjam? kalo menginap 5 hari 600.000 hanya untuk parkir? atau bagaimana?
    Travelio 19 Dec 2020, 17:12
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk parkir mobil bisa ibu gunakan namun untuk biaya akan di bebankan oleh tamu yang menyewa unit tersebut. Estimasi harga parkir adala Rp 5.000/jam. Jika ibu/bapak menyewa unit tersebut dengan jangka waktu 1 bulan atau lebih, ibu/bapak bisa membuat member parkir ke building management. Kami akan membantu memintakan surat kuasa owner. Untuk biaya parkir akan menjadi tanggung jawab tamu/penyewa. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Town View Apartment Studio @ Patraland Urbano By Travelio

      Apartment Patraland Urbano offers Standard styled accommodation fully equipped with bunch facilities. 1 bed, queen (160x200) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware are provided. Additional facilities such as CCTV in public area, fitness center, jogging track, and swimming pool will really pamper yourself during your stay.

      This 21 sqm has studio type. Enjoy a lovely city view from this apartment unit. 2.65 km to Blu Plaza, this apartment is one of favorite accommodation in Summarecon Bekasi area. Town View Apartment Studio @ Patraland Urbano By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly. Water heater is provided in the bathroom. This apartment unit has standard style. This accommodation offers a fascinating city view.

      Location Around Town View Apartment Studio @ Patraland Urbano By Travelio

      Halim Perdanakusuma Airport is 36 minutes driving (20.9 km); 1 hour 16 minutes to Soekarno Hatta International Airport (55.2 km); Bekasi Railway Station is 7 minutes driving (1.4 km); West Bekasi 1 Toll Gate is 15 minutes driving (5.2 km); Patriot Candrabaga Stadium is 8 minutes driving (4 km); Hermina Hospital Bekasi could be accessed by 7  minutes driving (3.5 km); SDI Al-Azhar 44 Summarecon Bekasi is 8 minutes driving (2.6 km); Rumah Sakit Mekarsari is only 8 minutes driving (2.1 km).

      Recreation Around Town View Apartment Studio @ Patraland Urbano By Travelio

      Nearest shopping centers are Sumarecon Bekasi Mall which could be reached by 5 minutes driving (1.7 km); 12 minutes driving (3.3 km) to Bekasi Junction, and Grand Metropolitan Mall which could be accessed by 8 minute driving (2 km). Moreover, other recreation options such as Venetia Water Carnaval could be reached by driving for 18 minutes (6.1 km). Kota Bekasi Park is only 11 minutes driving (2.8 km).

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property