Rent The Oasis Cikarang - Comfy Studio Oasis Cikarang View Garden Apartment By Travelio
The Oasis Cikarang - Comfy Studio Oasis Cikarang View Garden Apartment By Travelio
360°

Comfy Studio Oasis Cikarang View Garden Apartment By Travelio - Bekasi

9.9/10 excellent Based on 10 reviews
Jl.Raya Cikarang Cibarusah Kav. 1, Sukaresmi, Cikarang Selatan, Sukaresmi, Cikarang Sel., Bekasi, Jawa Barat 17530 - Property ID: JRVIKH7C
Full Furnished
Max. 2 Guest(s)
1 Bed(s)
1300 W
Swimming Pool
Fitness Center
Travelio Standard
Experience economical, practical and professionally managed homes equipped with basic standardized amenities and facilities. A great choice for budget leisure and domestic business travelers looking for a simple, yet comforting stay. Average room rate below Rp 499,999 per night.
If you are looking for a comfortable place to stay in the area of Cikarang with complete facilities and located in a strategic location, then this apartment unit is the one for you. (See More)
property gallery ( 13 photo(s) available )
room gallery
the room
the property
property type
apartment
building
The Oasis Cikarang
tower
Mahagony
floor
21
Check-in
14.30 - 24.00
Check-out
12.00
Cleaning Fee
Unit and linen will only be cleaned upon check out. Special request during your stay are available with additional cost.
Additional Person
Additional person outside of the maximum occupancy will be charged 50.000/person. Please note that extra beds will not be provided in this scenario.
Others
Parking charges are the responsibility of guests, cost prediction starting from 5,000/hour.
Unit ini memiliki daya listrik rendah (1300 kWh)
Air conditioners, electric stoves, microwaves, electric kettle, water heater or any device with high electrical power must be used interchangeably.
room furnitures
Kitchen
Water Dispenser
Gas Stove
Refrigerator
Rice Cooker
Teko Elektrik
Kitchen Set
Glass
Sauce Pan
Frying Pan
Spatula
Bowl
Dining Spoon
Fork
Plate
Chopping Board
Gallon
Dustbin
Exhaust Fan
Cooking Knife
Living Room
Curtain
Air Conditioner
TV
Sofa Pillow
Chair
Side Table
Clock
Bathroom
Dustbin
Mirror
Curtain
Shower
Bucket
Toilet Brush
Toilet Bowl
Exhaust Fan
Toiletries
Toilet Tissue Holder
Towel
Bedroom
Queen Bed (160x200)
Pillow
Wardrobe
Hanger
Mirror
Curtain
Air Conditioner
TV
Sofa Pillow
Chair
Side Table
Exhaust Fan
Clock
Blanket
Bed Config :
1 Queen (160x200)
Other
Mops
Wiper
Balcony / Terrace
Building Facilities
Swimming Pool
Fitness Center
24-Hour Security
Access Card
CCTV In Public Area
Elevator
Laundry (Charge)
additional info
Daily Deposit
IDR 300,000.00
Monthly Deposit
IDR 3,000,000.00
Yearly Deposit
IDR 3,698,623.95
Deposit Info
Deposit is due at check-in. For daily bookings paid through bank transfer or virtual account, the deposit will be refunded about five working days after the bank data is confirmed. A notification will be sent to your email (make sure the contact details listed are valid and active). The refund deposit process for long-term bookings can be processed after the invoice is issued from Building Management, usually on the 5th-10th of each month. The invoice will be used to calculate usage during your stay at the Travelio unit. After the invoice is issued, Travelio will need approximately 7 working days for detailed calculations. Kindly wait for the process to complete.
reviews (10)
Cleanliness
Check-in/out
Location
Affordability
Satisfaction
Staff
Overal bagus unit sesuai dengan expetasi, unit bersih room boy ramah dri awal saya masuk bener bener di bantu untuk masuk,tapu saya enggak suka dengan adanya deposit yang harus bayar sesuai dengan harga unit dan harus download lagi aplikasi travelio nya,tapi bagus juga recommend sih
REKOMEND👍
saya sudah review di aplikasi -
Check-in nya agak terlambat..
saya sudah review di aplikasi tolong dicek..
Ruangannya ok, Roomboy nya Baik Next kalo ke Cikarang lagi aku sewa disini lagi deh. Thx Travelio.
Terimakasih🙏👍
Tempat yg bersih dan nyaman, fasilitas lengkap, dan layanan yang ramah dan memuaskan hati konsumen
Fasilitas apartemen nya komplit sesuai dengan harga yang saya bayarkan..
Tempatnya nyaman, kebersihannya terjaga Dan staff yang membantunya sopan dan ramah
    Q&A - Discussion about this property
    F*** C****** M****** 22 Aug 2020, 22:38
    apakah ada parkiran untuk motor?
    Travelio 23 Aug 2020, 14:32
    Selamat Sore Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan di lokasi apartment ada tersedia parkir motor. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    Y**** M******** 17 Aug 2020, 12:19
    hallo, apakah sudah tersedia kompor di dalam?
    Travelio 17 Aug 2020, 18:23
    Selamat malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Kami informasikan untuk unit tersebut sudah tersedia peralatan memasak di dalam unit. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau atau +62 813-2425-9797 (Whatsapp) dan atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.
    D**** H***** W***** 11 Mar 2020, 19:22
    parkir nya bayar ya per jam ga ada maksimal nya?
    Travelio 11 Mar 2020, 22:21
    Selamat Malam Bapak/Ibu. Salam hangat dari Travelio. Untuk parkir mobil bisa ibu gunakan namun untuk biaya akan di bebankan oleh tamu yang menyewa unit tersebut. Estimasi harga parkir adala Rp 5.000/jam. Jika ibu/bapak menyewa unit tersebut dengan jangka waktu 1 bulan atau lebih, ibu/bapak bisa membuat member parkir ke building management. Kami akan membantu memintakan surat kuasa owner. Untuk biaya parkir akan menjadi tanggung jawab tamu/penyewa. Untuk info lebih lanjut atau jika Anda membutuhkan bantuan, Anda bisa menghubungi Customer Service kami di (021) 80600904 atau melalui fitur "Live Chat" pada Aplikasi kami Travelio.com anda dapat memilih menu "Talk To Us" lalu pilih kategori pertanyaan yang di inginkan. Terima kasih.

      rental information Comfy Studio Oasis Cikarang View Garden Apartment By Travelio

      Offers a fascinating and style, The Oasis Cikarang is located in Cikarang and 1.39 km from Mall Lippo Cikarang. This apartment unit is equipped with 1 Queen bed (160x200) covered with star-hotel quality linen, air conditioner (AC), television, free Wi-Fi access in room, toiletries, and kitchenware. You can access facilities 24-Hour Security, Access Card, CCTV In Public Area, Elevator, Fitness Center, Laundry (Charge), Swimming Pool.

      The 30 sqm apartment room has Kitchen, Bathroom, and Studio Bedroom is a perfect choice to stay in Cikarang area. Comfy Studio Oasis Cikarang View Garden Apartment By Travelio is available to rent for daily, monthly, and yearly A full AC apartment unit. This residence is facilitated with a balcony where you can enjoy surrounding views.

      Location Around Comfy Studio Oasis Cikarang View Garden Apartment By Travelio

      Soekarno Hatta International Airport can be accessed by 1 hour 25 minutes driving (70.6 km); 1 hour 4 minutes drive to Halim Perdanakusuma Airport (39 km); 7 minutes drive to Cikarang Barat 1 Toll Gate (1.3 km); 4 minutes drive to Siloam Hospital (1.5 km); 22 minutes drive to President University (8.2 km); and Wibawa Mukti Stadium is 21 minutes driving (9.7 km).

      Recreation Around Comfy Studio Oasis Cikarang View Garden Apartment By Travelio

      Citywalk Lippo Cikarang can be reached by 8 minutes walking (600 m); 15 minutes drive to Mall Lippo Cikarang (6.3 km); 30 minutes drive to Go! Wet Grand Wisata Bekasi (16.1 km); 36 minutes drive to Columbus Waterpark (16.8 km); 4 minutes drive to WaterBoom Lippo Cikarang (2.1 km); and Jababeka Golf & Country Club is 26 minutes driving away (10.8 km).

       

      IDR -
      see detail
      request showing unit
      Payment Schedule
      -
      -
      maximum 0 people •
      Long stay rate is available
      see all types
      Room rented out.
      Please choose another date.
      Check - In
      Check - Out
      guest
      Check - In
      Check - Out
      duration
      guest
      Check - In
      Check - Out
      Stay Period
      guest
      Total
      Share this property